בוקר טוב בוקר טוב

MaYcHuK

New member
בוקר טוב בוקר טוב

אני רוצה להודות על כמה דברים: הראשון - שיש משאיות זבל הרחוב שלי אחרת לא הייתי קמה שנית - על כך שחזרתי לחיפה ולכן יכולה לקום ב7 וחצי ולשבת עדיין בבית ולשתות את הקפה של הבוקר שלישית חזרתי לחיפה אולי יחזרו לי החיים ארבע - ניצחתי 2 נצחונות כפולים את מקסי בטאקי חמש - קמתי במצב רוח טוב הבוקר שש - הזמנתי עדשה של עין ימים ולמרות שזה יעלה לי כסף אני לא יכולה לחכות להן שבע - תודה לחנות TOGO שם קניתי 2 זוגות מגפיים חדשות ובזכותן דפקתי הופעה היום לעבודה! בקיצור כולי מרגישה חג ההודיה שיהיה יום ניפלא! מקווה שגרמתי לכם לחיות ולהודות על דברים על הבוקר קדימה תמשיכו ... על מה אתם מודים הבוקר?

נימשון

New member
אני מודה

על אמונה שנותנים בי אנשים חשובים עם הרבה כסף שבזכותם אני עומדת בפני צעד גדול מאוד בחיי. יום טוב

ק י ק ה

New member
בוקר טוב? על מה מדברת???

זה אחד הבקרים המדהימים שהיו לי
ממש מרגישה פקעת של אושר, תאמיני לי אם אתחיל לפרט תרביצי לי שאפסיק.

ליבית1

New member
בוקר מצויין../images/Emo42.gif

וואו יש כל כך הרבה על מה להודות על הבוקר..... אני מודה על השמש המדהימה שיש בשמיים הכחולים והמדהימים שהאירו את דרכי הבוקר,
מודה על הערב המדהים שהיה לי אתמול,
מודה על החברים המדהימים שלי,
על האהבה שמקיפה אותי כל הזמן וכל כך הרבה,
על השפע שעוטף אותי ובכלל על החיים המדהימים שלי....
מודה על החלומות שאני מגשימה ועל אלה שעוד לא חלמתי,
על המוסיקה של חיי...
יש אנשים שנוסעים רחוק כל כך כדי לעשות את "המסע" למציאת האושר, אני עשיתי אותו בלי לזוז פיזית מהמקום....
מאחלת לכולם יום מקסים, שבוע מדהים, ובכלל חיים מוארים ביופי ואהבה.....

sigal38

New member
כמה נעים לקרוא אתכן על הבוקר.......

עושה נעים בלב שאנשים משתפים בהנאות שלהם שימשיך להיות לכם כיףףףףףףףף ובקרוב שלי יהיה גם כמה לשתף אתכם גם.

magenta73

New member
בוקר טוב...

אני מודה לסוסה שרכבתי עליה אתמול שעשתה לי כיווץ שרירים... זה עדיין היה מרגש... אני מודה לחברה טובה שלי שלקחה אותי לרכב, וזכיתי לראות שקיעה מדהימה אתמול... אני מודה לחברים שלי, בכלל על סוף שבוע מדהים... שיהיה שבוע טוב!

בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם../images/Emo24.gif

תתפללו לגשם כבר... דצמבר ובחוץ קיץ! מה יהיה
שיהיה לכם אחלה שבוע ולא להפסיק לחייך!

עדי2211

New member
בוקר טוב!!!!!!!

אחרי שבועיים ללא מחשב!!!!!! אני חוזרת......
מה הפסדתי????????? וכן אני מודה לאבא שלי...שסוף סוף.. השיב את המחשב לחיים.........

ק י ק ה

New member
חשבתי שעידכנו אותך יום שישי

דרך אגב - בסוף לא יצאנו מקסי הבריזה

M a x i1

New member
הבריזה הבריזה...

ואתם השתחלם אחריי בהברזה!!! *מקסי מתנערת מאחריות*

MaYcHuK

New member
תשתקו כולכם! בינתיים אני היחידה

שהבריזו לה ולא נהניתי אתם מילא דפקתם הברזה ומצאתם תוכניות חדשות והרבה יותר מעניינות ואני? אני הלכתי לפרנג'ליקו, אכלתי סושי והשתכרתי למוות וזה לא כ"כ מהנה כמו שנדמה לכם

MaYcHuK

New member
איזה כיף לשמוע אתכם ככה על הבוקר

קיקה היית צינית?

tzurtzur

New member
מודה מודה מודה

שאני חיה, שאני בריאה, שאני בחופש, שפגשתי שתי חברות מתוקות מהתיכון, שהיה לי סופ"ש פשוט מקסים ומפתיע ! שהתמלאתי בהרבה אנרגיות טובות, שיש לי שתי מסיבות השבוע, שיש שמש ונעים, שאני בסך הכל די מאושרת למרות הפרידה, שנכנסתי לפורום המקסים הזה.

למעלה