בוקר טוב אנשנושים! (-;

בועz

New member
בוקר טוב אנשנושים! (-;

אז ככה - בשבת, הבחורה סיפרה לאימה על כל הקשר! ( ביקשתי ממנה לדבר עם אימה אך עך אש קטנה ) אימה התעצבה עד כדי דמעות על הידיעה שהבת שלה יוצאת ` סתם ` עם בנים. אחרי המון הבצרות וביקושים מהצד של הבחורה, היא שאלה " מהיכן הבחור? " - "ירושלים" הבחורה השיבה ... " מה הבחור עושה? " - " הבחור עובד " היא שוב השיבה ... " בבקשה תגידי לי שהוא לא שבבניק " - "חס ושלום! " - " הוא אמרקאי טוב! " השיבה בשלישית.. אימה צחקה כי ידעה שזה החלום של ביתה להתחתן עם אמרקאי (-;. עד כאן הכל דבש. אימה בישרה לה 2 אפשריות, חתונה או פרידה! עכשיו מגיעה השאלה ( של הבוקר ) עד נובמבר היא תסיים את הנהלת חשבונות ואת חשבונות שכר, נשאר לה ללמוד יעוץ מס ( התחילה את היעוץ המס לפני כחצי שנה ) האם תקופת החתונה תפריע ללימודים? "מה אתם הייתם/ן עושים/ות?! ( בכזה מצב ) נ.ב. מיכל 2009, בבקשה לא להעיר לי ח ח )

קליט

New member
בוקר טוב, אפשר אולי לדחות

את לימודי ה"יעוץ מס" בכמה חודשים, כי לפני ואחרי החתונה עסוקים . #מה עם "וורט" ואירוסין ? . . .

בועz

New member
בוקר טוב, היא תיקח חופש מעבודתה

בכדי להתעסק " בעיניני דיומה " (-;. סליחה על הבורות, אבל מה ההבדל בין וורט לאירוסין?

קליט

New member
אני לא יודע בדיוק

מה שרציתי להאיר לך שעושים "וורט"=מילה באידיש, ואז מסכמים ש`בועז` תתחתן עם רבק`לה . . ואז אתה יודע שהענין סגור, וההורים מסכימים לשידוך . בהצלחה !

פי 100

New member
דיי

אני מתלבט אם לצחוק או לבכות.שלא תבין לא נכון. יכול להיות שאתה בחור טוב,אני לא אומר שלא,אבל הפכת את זה לפורום "עצות להתנהגות מעשית בחיי היום יום" תחיה את החיים שלך בעצמך

בועz

New member
ח ח ח

שוב אני חוזר ואומר, אני רק רוצה לשמוע מה דעותכם/ן בעינין!

אוקיי בועז

אני מציעה לך דבר ראשון ללמוד מה כלתך לעתיד לומדת. זה חשבות שכר.. חח עכשיו חשבות שכר זה עוד בינוני ברמת קושי.. ייעוץ מס זה כבר קשה יותר לענ"ד... אם היא רוצה לסיים בהצטיינות כדאי שתחכו. אם לא חשוב לה הציון אז תתחתנו.. הכל זה מה חשוב לכם יותר. כי לעשות את 2 הדברים ביחד ומושלמים? תשכח מזה.

אחרי זה אומרים

שאני הטמבלית...

כי בועז

עד כמה שהוא תמים כזה הוא כותב יפה, ברור ובשפה עשירה, כמוני בדיוק.

החיפזון מן השטן..!

כמה זמן ת מכיר אותה..?שבוע??פחות..? ו..החלטה כזו של להתחתן לא מקבלים מנקודה של לחץ בזמן,או לחץ מההורים..!! זה צריך להעשות בשיקול דעת מלא! מה נסגר עם האמא...? חוץ מחתונה מהירה היא לא רואה שום דבר בעיניים..? משו פה נשמע ככ לא טוב!שמקווה שלא תמצאו עצמכם ברבנות בפעם השניה, בזמן קצר. בהצלחה!

למעלה