בוקר טוב אנשים...

בוקר טוב אנשים...

מדהים אותי כל פעם מחדש איזה מן חברה מזוכיסטית אנחנו שפשוט כל פעם "יורים לעצמנו ברגליים" אתמול פורסם שרוב החומרים שבהם משתמשים בארגוני הטרור ליצירת רקטות קאסם הם בעצם חומרים מוברחים מהארץ...פשוט לא יאומן...הרי יש אפשרות דרך מעבר הגבול לתגבר את החיפוש ואיתור ......האם זה בילתי אפשרי...הרי אי אפשר להצניע צינור מתכת 80 צול ברקטום שמשמש בסיס להכנת רקטה....ושמעתם על ההצעה בעיריית תל אביב [בן שים לב] לחלק לנקרומנים הרואין חינם במטרה לצמצם את הפשע נגד קשישים שלפיהם רובו נעשה על ידי נרקומנים...אומרים שבאנגלייה והולנד הדבר עבד וצימצם באחוזים גדולים את הפשע שבא מקרב נרקומנים...אבל בחייכם...אצלנו? בארץ?? אני לא אתפלה אם פתאום בן באחד מסיוריו ברחובות תל אביב ימצא איזה חבר כסת מתחזה לנרקומן ויעשה מזה עוד כסף....

ben 911

New member
ערד' אני מודיע לך חד וחלק. ../images/Emo4.gif

אם יתחילו לחלק בעיריה הירואין חינם... אני תיכף מתחיל להיות נרקומן. מה רע? לפעמים לא בא לך להיות קצת בהיי על חשבון קפוצי התחת המוניציפליים מתל אביב? נ.ב. למה שלא יחלקו בעיריה זונות חינם? (יש שם הרבה) לכל מי שיש תעודת חרמן מגיע לו, לא?

יש כיום זונות???

בעידן המתירנות...במועדוני הפיק אפ...מי צריך זונות ? אפילו בני דודינו שבאזור שלנו שבעבר היו צרכני זונות כבר לא צריכים את זה כי מתחיל עידן חדש באזורנו....מיזוג של מזרח ומערב אירופה.....יוצאים ילדים יפיפיים...האם חד הורית עם ההטבות לחד הוריות...ומחמד נהנה מהאשה בכפר ומהאשה בעיר...

בוקר טוב אחותי

בעיר הגדולה מגיעים כל אילו שנפלטים מהמסגרות של משפחה ובית מסודר בתל אביב יש להם מקומות בהם הם מתכנסים ויש הוסטלים לטובת הנפלטים הללו בעיר הגדולה רואים דברים שלא רואים בערי השדה ובפרפריה ואני לא מבינה באילו שתמורת כסף מוכנים לספק להם נשק לא משנה מאיזה סוג ותפסו משאיות שהבריחו להם את הדברים מוחבאים בתוך ציוד חירום וראו את זה בשיקוף המשאיות , כסף מעוור עיני חכמים ככה נאמר בעבר

למעלה