בוקר טוב אחים שלי...

אתה יודע...

משלמים לו על זה, או משהו... החנות של הדיסקים אצלנו בקניון כל פעם מקריצים איזה מישהו שיחתום על דיסקים. כנראה שהעיר שלך סתם קמצנית.

רק לקריות הוא לא מגיע!!!

נמאס כבר מהנסיעות לת"א... אני מוחה בתוקף!!! אם היו הופעות קרובות זה או בחיפה או בכרמיאל וגם זה חצי שעה נסיעה לכל כיוון אז אתם בלי תלונות... שלא נדבר על זה שחתימות לא היה בקירבה של חצי מדינה מפה...

פסדר...

אז אני נגיד הצטלמתי איתו, ויש לי דיסק חתום אבל באף הופעה לא הייתי... אי אפשר הכל.

אני לא מבין.... ../images/Emo72.gif ../images/Emo48.gif

אל מי את מדברת? אני בכל מקרה ישאיר הודעה: ברגע של תובנה - אוקיי! זה כימי! זהו הסתיימה ההודעה!

אני!!!!!!!! חיבקתי את עברי ../images/Emo68.gif

ועשינו אהבה חופשית ללא גבולות ומעצורים
פרסמתי גם את התמונה איתו כבר אבל היא יצאה לי מכל!!!! החורים שיש לי בגוף (אין הרבה
). חוץמזה שהתמונה מכוערת פ33ות. חוצמזה שדיברתי איתו והוא סבב והייתי ב!!!!! 2 הופעות שלו.

Shani5

New member
נמנמנמנמ

הייתי ב4 הופעות שלו (אחת בעזריאלי, אחת בחוצות העיר (שהיתה חינם, אבל לא היה כזה כיף..) ושתיים בצוללת) ואממ יש לי חתימה ממנו... ודיברתי איתו איזה שניה וחצי
והממ.. זהו...
ועזבו, כל הופעה שלו זה משהו לא נורלמי

לחתימה שלי יש סיפור מרגש ../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif

החתימה שלי= הכוונה, החתימה של עברי שהיא שלי. פעם ממש ממש מזמן לפני עידנים או יותר נכון שנה בערך אחותי עבדה בסוכנות מסוימת למכוניות אבל אני לא יכולה להגיד איזו כי זה אאוטינג
אז עברי בא!!!!! ורצה לקנות שם מכונית אז!!!! היא ביקשה ממנו חתימה אז!!!!!! הוא רשם אני כבר לא זוכרת מה משהו כמו לרחל הכו0ית באהבה חופשית ורדיקלית עברי
או משהו כזה ואז היא הביאה לי את זה ובכיתי
ואז צחקתי

למעלה