בוקר טוב אחים שלי...

בוקר טוב אחים שלי...

טוב, אז רציני הפורום חצי מת... נגיד גוסס, אז אני מתחילים שירשור חדש... של תתביישו להשאיר הודעות אפילו אם אתם מסטוליםםםםםםםםם (מעניין למי הכוונה.... חחח...) לאב יו אול... אירית

Losing Grip

New member
אוקי ובכן..

אמממ הנה רעיון לשירשור על עברי היקר שלנו... אולי שכול אחד יספר איזה חוויה או סיפור או משהו בקשר לעברי.. כלומר עם פגשתם אותו אישית או משהו .. או שמשהו קרה בהופעה שהייתם... העיקר ספרו משהו כדאי לרענן את הפורום קצת..

או קיי- אז ככה...

את עברי פגשתי כמה פעמים אבל הפעם שהכי נהניתי הייתה לפני שנתיים בהיכל התרבות בת"א, היה מופע התרמה לנעמה ביטון- ז"ל... נעמה הייתה ילדה בת 4 חולה לוקמיה... בכל אופן, את המופע אירגנו דודה שלי ועוד שתי נשים מהישוב של נעמה ואני ניצלתי את המעמד בשביל לרבוץ לי איזה 5 שעות לפני המופע מאחורי הקלעים- גם במופע עצמו (חוצמבכמה קטעים שממש רציתי לראות- עברי, דנה ברגר, ברי סחרוף, ועוד...), בכל אופן, עברי היה בין הראשונים שהגיעו בשעות הצהריים המוקדמות, הוא עשה באלנס ואני יושבת לי לבד בהיכל התרבות, בשורה הראשונה מוחאת כפיים בסוף כל שיר, אני, לבד, הרגעתי כמו בהופעה פרטית...- למרות שהיו שם עוד כמה אנשים שעבדו והבן של עמיר לב ועוד חברה שלה נדמה לי... אחרי זה כמובן הצטלמנו, קיבלתי מפרט, וסתם ישבתי בין כל הסלבס של ארצנו שנילצו אותי שאני יעשה להם קפה... לא התנגדתי משהו אבל ממש ממש נהניתי... ספרו אתם...

אוי מיי גאד...

ולחשוב שכל מה שדודה שלי מארגנת זה קרמים בשורה ישרה במדפים בסופר...
למה לי אף פעם לא קוראים דברים כאלה? לו רק הייתה לי וילה ריקה...

לא פגשתי לא ראיתי לא חוויתי ../images/Emo4.gif

אההההה.... בעצם נזכרתי! בהופעה ב"לופט" בראשון מישהו "התחיל" עם חבר שלי! איך מבהירים למישהו - שאני לא בעניין? בנות אתן טובות בזה... חלקו עצות עמי!

Losing Grip

New member
ובכן אני לצערי.. עדיין לא ראיתי

את עברי לידר חוץ מהטלויזיה חחח.. *נסקלת* כך שאני מאוד מתרגשת מ´זה שאני הולכת בפעם הראשונה בחיי להופעה שלו!! בקמלוט שב-30.11

אני ראיתי עברי!!

הברזתי בשבילו מבית ספר. יום אחד חברה שלי מודיעה לי שאדון- ערך עליון... מגיע לרחובות וכתוב בעיתון והכל. אז פתחתי את העיתון (התחכום...) וראיתי בקטן קטן הודעה על זה שהוא חותם על דיסקים בקניון. אז כמובן שנטשתי את מכלאת דה-שליט לטובת עברי ודיסק חתום. הוא כל-כך לבן!!! וסתם הייתי בלחץ, בכל מקרה יש לי גם תמונות והכל אם למישהו בא. למרות שאני וחברה עם עברי זה לא כזה שוס. זהו... כמה מרגש... הילה.

שמעתי הוא היה בעזריאלי

גם חתם על דיסקים! אך שמעתי על כך יום מאוחר מדי! מתי הוא יבוא לחתום על דיסקים בחולון... יש לנו מוזיאון ילדים... ספריה עירונית... פארק קקטוסים... מה חסר לו כאן?

למעלה