בוקר טובושבוע חדש

בוקר טובושבוע חדש

זהו שבוע חדש הנפתח עם הסיפורים המכינים אותנו ליום השואה יום אחד נקבע כיום השואה אך העיסוק בשואה נמשך עד יום הזכרון ורק אחרי הזכרון של כל מי שאבד אז פורצת השמחה על מה שיש לנו על המדינה שהקים לנו הדור ההוא שראה עולם נהרס וקורס ואז השארית שנותרה התנערה כמו עוף החול והקימצה מדינה לעם הנבחר שלא יהיה בסיכוןשהוא מפוזר בין העמים אלא חזר לאדמתו מכל קצוות העולם להקים מחדש מדינה לעם היהודי

ערב טוב ../images/Emo20.gif בצל זכרונות וסיפורים מהשואה

נזכרת בסיפורים ששמעתי בעבר,בסרטים שראיתי בנושא,בספרים... לא קל... אגב,מה דעתכם על שרשור של סרטים וספרים בנושא השואה-כאלה שנתקלתם בהם ומאוד עניינו אותכם

רעיון נפלא

זוכרת את הספר ששמעתי כמערכונים ברשת א שהייתי ילדה על הילד שמתקיים בבית הרוס למחצה שהיה ליד הגטו על הילד שחלק את חייו עם עכברון לא זוכרת איך קוראים לספר ואת היומן של אנה פראנק שחיה בסתר בחדר בהולנד עד שהוסגרה ונלקחה למחנה ריכוז שם היא נפטרה/נהרגה

חוזרת על ההמלצה שלי

על הספר "האדם מחפש משמעות" מאת ויקטור פרנקל. זהו לא רק עוד ספר שמגולל את סיפורו של אדם שהיה שם ושרד את התופת. בספר הזה, תוך כדי שהוא מגולל את סיפורו ממחנות הריכוז וההשמדה הוא בעצם מתאר איך באמצעות יצירת משמעות לחיים, בצורות שונות הוא הצליח לשרוד. ספר שבהחלט אפשר גם ללמוד ממנו הרבה לחיים שלנו.

קבלתי אותו מתנה

לפני שנים שגילו אצלי את הסרטן מידיד יקר הוא נבלע בלילות הארוכים שעברתי והוא נתן לי ים של אופטימיות להאמין שיהיה טוב זה ספר שאני מאד אוהבת , ומהסדרה הזו יש לו כמה ספרים בהמשך שכתב הפסיכולוג הזה

למעלה