בוקר טובבבב

יעל 13

New member
בוקר טובבבב

אני לא יהיה פה עד מחר בערב... יש לי טיול שנתי...ואל תשאלו לאן כי אין לי מושג..חח אני יגיד לכם שאני יחזור עם חוויות!! חולה על כל אחד ואחד מכם!! יעל נ.ב קרן מזל טוב!!!!!!!!!!

בוקר מעולההההההה..!!!!

יעלוש מאמי שיהיה לך המון המון בהצלחה.. קרן המון המון מזל טוב חופית המון המון המון(חחחח סתם) דברי איתי היום.. אממ.. זהוא חחחחח. אז המון המון המון אני אוהבתכם חחחחח(התלהבתי מהמון הזה) אוהבתכם הודי

בווקרר../images/Emo42.gif

יש לי מחר מבחן בהסטוריה ולבן דוד שלי מגן.. אתמול הוא אומר לי "אה אז אני יכול לעזור לך להתכונן!.. או שבעצם.. את יכולה לעזור לי[?]"
עלושש
תהניי
קרן|שאמל| אני מגיבה בצהריים כי זה לוקח לי זמן לכתוב ברכה ועכשיו אין לי כ"כ
שיהיה לכולם אחלה שבוע ויום מדהייםם

בוקר טופי לכולם כנסו......./images/Emo24.gif

זוכרים את התאריך היום? היום היתה אמורה להתחיל העונה השלישית.... היום אני מתחילה ב 11 כי לחברות שלי יש מתכונת.... אבל אולי אני לא אלך בשביל שעתיים קרן בובה מזל טוף
יעלוש ספרי חוויות ותהני
הודיה יפיופה חולה עלייך (דברי איתי)
שיהיה לכולם את היום הכי מקסים שיש
חולה עלייכם
המונים, חופיתוש

אההה שכחתי משו........./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מיכלולוה שיהיה לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון ב-ה-צ-ל-ח-ה.... בלי לחץ הכל יהיה טוב בהצלחה גם לבן דוד שלך.... אמאמלה יש לי גם בקרוב

../images/Emo85.gifשכחתי משו..

יעלל
תההנייייייי
ומיכלוששש
המוני הצלחותתתת
(אני עברתי את זה
)

../images/Emo85.gif בוקרר.. ../images/Emo5.gif

אני ככ רותחת מאתמול שאי אפשר לתארררר.. כאילו שבוע הבא יש מסיבת אירוסין לאחותי.. ועושים לי בלאגן עם המשמרת... מה הקטע להחחחחחחחחחחחחחחחלי
אבל למה שיהיה להם אכפתתתת
אז אני עוד מעט אצלצל לשם לדבר עם הבוס.. אבל אני מחכה להירגע קודם.. אז רואים שלא רק בבית ספר המורות הן כאלה מגעילות בלי שום טיפת רגשש
זה ככה כולנו.. לאף אחד לא אכפת מהשנייי.. שיהיה לכם יוממוצלח ונפלא.. אוהבת מלאנטלעיפפים סמי
איילת

אתם חייבים לשמוע בדיחה../images/Emo6.gif

נראה לי שאתם מכירים אותה אבל בכל זאת...: שאלה: איך מחייגים למרכז דיאטה? תשובה: אחת-שמנה מאוד-שמנה מאוד-שמנה מאוד 1-800-800-800

יאללה לכי לעשות דאטה עזבייייייייייי

זה סתם שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

בוקר מעולה!!!

לא הלכתי לביה"ס כי ............ אמממ........ לא יודעת
.... אההההההה "כאב לי הראש" וגם לי יש בדיחה... אבל היא מן חידה כזאת אז תענו לי... ביבי, שרון, ופרס שטים בסירה, הם טבעו, מי ניצל?????

למעלה