בוקר טובבבב

הדסוש15

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif

חזרתי לא מזמן ממגן (מתכונת) במתמטיקה היה קל אבל נראה לי שיש לי כמה טעויות קטנות
אבל עשיתי הכל את כל ה6 שאלות למרות שאמרו 4 מתוך 6 זה עוד לפי שיטת הצבירה אני מקווה שיש לי לפחות בין 95-100

צהריים טוביםם../images/Emo13.gif

אתם זוכרים שלפני שבוע היה יום המאה
ואמרתי הלוואי שאני גם יקבל 100 בלשון
אז קיבלתי 100
היה יום קרוע ביותרר
אני וחברות שלי רצינו לצאת מהשער היום והוא היה סגור אז עברנו דרך החורים שם ואיזה שומר ראה אותנו ושאל מה אנחנו עושות אמרנו לו שאנחנו עוברות והוא אומר למה לא ה\מהשער השני אז צעקתי "כי הבית שלנו פה
" מזה זה
למה עשו עוד שער
אז הוא קרא למנהלת חחחח
בטח מחר תדבר איתנו.. נו שיהיה
שיהיה לכולם המשך יום מקסיםםםם

חחחח מיכל.. כנסי

אפשר להוציא עלייך ספר-"שיטות חדשות ליברוח מבית הספר" מומלץ.. חחחח.. חברי'ה מהיום אני מדברת כמו קרן בשפה גבוהה(קרן תודה שלימדת אותי חח) יום טוב לכולם.!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל לא ברחנו
פשוט השומרת ה****** (דמיינו עכשיו
ביפ
חחח צונזר
) לא היתה שם כמו תמיד אז אנחנו תמיד עוברים דרך החורים הפיצים האללהה
שנהיה בריאים איך עשינו את זה

../images/Emo20.gifמפגר../images/Emo3.gifוכל הכבוד לך מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לא קל לקבל 100 בלשון

יש לי עוד חידה...... יותר נכון בדיח

חברה שלי סיפרה לי את זה אתמול .. זה קצת מפגר אבל לא נורא אם אני ירשום את זה אז יהיה לכם יותר קל אבל שאומרים את זה בפה אז זה יוצא יותר טוב .. אז ככה: 3 אנשים רואים מגדול כבה ונכבה כבה ונכבה מי מ3 האנשים ראה אותו ראשון 1. הגדול 2. הקטן 3. הבינוני

אין לי מושג... אבל אני יגיד לכם מה

התשובה לשאלה שלי... אז ככה השאלה היתה : ביבי, שרון ופרס שטים בסירה , הם טבעו , מי ניצל???? והתשובה.............. ................... ................... ........................ .... ..................... ....... המדינה!!!!!!

עוד אחת...

איש אחד הולך ברחוב ופתאום הוא רואה קופסת סרדינים מעוכה ומתוכה יוצאת אילנה דיין.... איך זה יכול להיות?????????????????????????????. עובדה!!!

למעלה