בוקר טובבבב

yaelsn

New member
בוקר טובבבב../images/Emo42.gif

כבר רואים את סוף הקורס באופק... ביום שני טקס סיום
בתקווה שלא יעיפו אחד מאיתנו וכל אחד ישתבץ במקום שהוא רצה
סוף סוף יש לי יום שישי חופשי ממטלות ועבודות... יש לי 4 פרקים של כלב זאב להשלים ועוד 2 לראות בפלטינה, אני מקווה רק להספיק לסיים את כל 4 הפרקים לפני שיתחילו השניים החדשים כי אם לא אני שוב חוזרת להקלטות
לא מובן לי איך הוא הגיע רק למקום השישי.. זה מחדל... פשוט מחדל

asia84

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

סוףף סוףף נחתי כמו שצריך אחרי שבוע מתיש שהיה לי בעבודה איזה כיףף שאני לא עובדת בימי שישי
מאחלת לכולם סוףף שבוע טוב תנוחו כמו שצריך כי שבוע בה כבר חגים אם כבר חגים אמא שלי כבר התחילה להתכון אתמול מה עושים ומה קונים שיגעוןן
טוב נעבור את זה אין כמו חגים אבל כולם ביחד כזה נחמדד אז שהיה לכולם שבת שלום

dayana3

New member
צהריים טובים ../images/Emo13.gif

סופשבוע מהנה לכולם
עוד מעט הפרקים השבועיים של זמן בין כלב לזאב..
צריכה עזרה במשהו,
פעם כשהייתי נכנסת לאתרים בקוריאנית הדפדפן תמיד היה שואל אותי האם להתקין את השפה במחשב, ואז כנראה עדיין לא הייתי מאוהבת בהם ככה שעשיתי "לא, ונא לא להציג הודעה זאת יותר".. ומאז כל פעם שאני רואה משהו שכתוב בקוריאנית זה מופיע לי כריבוע כזה עם מספרים ולא מציג לי את האותיות.. מישהו יודע איך אני יכולה לסדר את זה? להתקין את השפה במחשב כדי שהיא תופיע אולי? ואם כן אז איך?
זה מופיע לי ככה למי שלא הבין

mishi 1

New member
מזל טוב יעלי../images/Emo25.gif ודיאנה, את צריכה וינדוס

יעלי - סופסוף תסיימי את הקורס!
ומה אח"כ? תראי כלב זאב... ואז תהיי בשיא המתח כמו כולם פה.... חחחחחחחחחחחחחחח דיאנה - את צריכה את הדיסק של ווינדוס ולהתקין שפות אסייתיות ... יותר מזה לא זוכרת. בהצלחה

yaelsn

New member
אח"כ?

אח"כ מקבלים שיבוצים בתקווה שאני אקבל משהו שאני רוצה. ואולי יהיה לי זמן להשלים כלב זאב ולהצארף לכולם.. כרגע אני בפיגור של 5 פרקים

Don Nirtin

New member
ערב טוב לכולכם../images/Emo87.gif

קצת נעלמתי מפה אבל אני כאן במטרה שקרנית יודעת עליה
שבוע משמין הולך להיות לי ממחר
ישמרני האל מפני החג הזה...

One Missed Call

New member
קונבאן ווה ../images/Emo9.gif

מחר ללא ספק יהיה היום הטוב ביותר בחיי בית הספר שלי
שעתיים ראשונות אומנות עיוני התבטלו כי המורה בצימר בצפון, ושעה שביעית אחרונה התבטלה כי המורה לערבית ביום גיבוש עם כיתות י'.. אחחח... אני נשארת לישון בבית עד אולי 9, וסוחבת רק שני מקצועות.. לשון ומתמטיקה.. שעת לשון, שעתיים של מתמטיקה ושעת חינוך (זתומרת, שיעור חופשי
) אז מחר על הבוקר אני כאן

למעלה