בוקר טובבבבבבב

Lopezit

New member
בוקר טובבבבבבב

איך היום הראשון של החופש?! בדקתי היום ומונסטר אין לוא יוצא פה ב12 במאי!! יום לפני ארה"ב וויפייייייי איך אני מחכה לסרט הזה אה ובילבורד: ריבירט ירד למקום 7 הולד יו דאון עלה ל68 וגט רייט ירד ל40 ומשו לא זוכרת

Crunk

New member
בוקרר טובבב

והיום הראשון של החופששש מעולההה, כיף לקום סוף סוף מעצמי ובלי שעון מעורר מסריח. אתמול לא יצאתי כי הייתי עייף מהמועדון, היום אני יוצא כנראה. ועזבי את המכירות חחחחחח אני לא מאמין שבפורום האמריקאי המטומטמים האלא מתעסקים בזה עד כדי כך, כאילו בסדר, אם היא הייתה מצליחה אני הייתי בענננים מרוב אושר אבל אם היא נכשלת זה לא עושה אותי עצוב חחחח, זה פשוט מגעיל מה שהולך שם ראית? מלא בוגדים ומנוולים פתאום מפסיקים להעריץ, הסיבה שלהם זה שהם לא אהבו את ריברט פחחחח עלובים ובוגדים
אם אלבום אחד מסריח(ובאמת הוא חרא) גורם להם להפסיק הערצה אז זה טוב, ג'ניפר לא צרחכה מעריצים כאלא, לפחות אני יודע שאנחנו נמשיך לתמוך בה ולהעריץ אותה, וכמו שכבר אמרתי, מאז שהאלבום נכשל אני רק מעריץ אותה יותר ויותר, ומעריך אותה על האומץ שלה להוציא כזה אלבום לא מסחרי!!! היא יכלה ללכת על בטוח ולעשות איזה אלבום קראנק להצליח רצחח, אבל על זה אני מעריך אותה כ"כ שהיא הלכה עם הלב שלה ולמרות שלא אהבתי את האלבום אני שמח שג'ניפר גאה במה שהיא עשתה ואני מקווה שהיא לא תתבאס שהוא נכשל, כי הרבה מעריצים אהבו אותו
חחחח איזה מגילה יצאה לי...

Lopezit

New member
מאיפה הבאת את זה??

אפחד לא אומר כלום שהוא מספיק להעריץ מה זה השטויות האלה??

Crunk

New member
בפורום שלה לא...

אבל במלאאאא מלאאא פורומים פתאום אנשים החליפו תמונה כזה בצד ואמרו שההערכה שלהם אליה נעלמה, שיילכו להזדיין, לא צריך אותם גם ככה, אפילו לא ניסיתי להסביר למנוולים האלא שלא רק הם חשובים, ואני מעדיף אלבום שאני לא אוהב וג'ניפר תיהיה גאה בו ותואהב אותו מאשר אלבום שאני מאוד יואהב אבל זה יהיה רק כי יגידו לג'ניפר מה לעשות והיא לא תיהיה שלמה עם מה שיצא.

Lopezit

New member
אולי בגלל שהיא נעלמה פתאום

הוציאה תאלבום לחנויות ונעלמה!!! לא חושבת שצריך לקדם ולא כלום!!!!!

Crunk

New member
ליאת, בואי לא נשלה את עצמנו...

האלבום היה נכשל במילא, הסינגל הראשון ממנו לא היה להיט, השני נכשל והאלבום עצמו גרוע מאוד. אין לה מה לקדם משהו שכבר מת. זהו, צריך לעבור הלאה, אני כבר מחכה לאלבום החדש
ויש לה סרט בקרוב, ככה שנראה אותה הרבה בקרוב

Lopezit

New member
למה הם לא הצליחו?!

אולי כי היא לא קידמהההה?????????????????????? במיוחד את HYD הזה וחוץ מזה...האלבום לא גרוע ולא כלום זה אלבום אחד היפים שיש!!!!!!!!! אז שקט האלבום הבא תחכה עוד כמה שנים טובות וכן הסרט.. עד שיוצא סרט באותו זמן היא מצלמת את הסרט ההוא במקסיקו

Crunk

New member
בסדר.. לדעתך האלבום טוב...

לדעתי ולדעת הרוב בארה"ב הוא גרוע(הביקורות עליו היו זוועתיות והוא קיבל שם ממוצע של 2.5 כוכבים חחח, שלא נדבר על זה שפורומים כמעט כל מי שקנה אותו התאכזב קשות ואמר שזה האלבום הכי גרוע שלה), וHYD גרוע ברמות, שום דבר לא היה עוזר לו. אץ באמת חושבת שאם היא עכשיו תקדם את ריברט הוא יצליח? לא! כי הוא אלבום זוועתי. ואני נותן לג'ניפר להחליט מה שחשוב לה, אם היא לא מקדמת זה כי היא עושה משהו אחר שיותר חשוב לה. וזה מספק אותי. האלבום כבר מת, זהו, צריך לקבור אותו וזהו ולא להוציא את המת מקברו. וואי, אני כ"כ מחכה לסרט הזה שהיא מצלמת במקסיקו, אני אוהב שהיא עושה סרטים רציניים. בגלל זה לMIL אני לא מחכה, אני מחכה לראות אותה, אבל לסרט עצמו אני לא מחכה חחחחחח

Crunk

New member
לא בארה"ב...

הממוצע של כל הביקורות בכל העיתונים בארה"ב וירחוני המוזיקה שם זה 2.5. ולמרות שביקורות לא אומרות הרבה זה מסמל משהו. וגם כל בן אדם שקנה אותו והוא לא מעריץ אמר שזה זבל עופות. חחח לא ראיתי אחד שאמר שהוא אוהב את האאלבום(ואני לא מדבר על מעריצים
). חוץ מזה, שאם האלבום היה כזה טוב הוא לא היה נכשל בצורה כזאת מזוויעה.

Lopezit

New member
לא בכלל

רק הבילבורד רשם שזה האלבום הכי טוב שלה עד היום

Crunk

New member
מי יישמע מה מבקרים מבינים....

מבקר זה כל אחד, לא צריך להתייחס לזה כמשהו מיוחד רק כי הוא "מבקר". עובדה שהציבור הרגיל מראה מה הוא חושב על האלבום בכך שהוא לא בדיוק מתנפל עליו(בלשון המעטה
) ושוב, דיי כבר לטחון את הנושא. האלבום מסריח לדעתי. הוא נכשל את אוהבת אותו---->סבבה. הדבר הכי חשוב זה שג'ניפר גאה ומרוצה ממה שהיא עשתה וזה מה שמספק אותי, חוץ מזה שאחרי JLO האדיר אפשר לסלוח לה כמעט אפילו על חראבירט

Crunk

New member
טוב, טחנו את הנושא הזה 100 פעם

אתם חושבים שהוא מושלם. אני חושב שהוא אפילו לא מתאים לניקוי אסלות מרוב שהוא גרוע
. זה שאתם אומרים שהוא מושלם לא אומר שכולם צריכים לחשוב כמוכם.

קוֹבּ

New member
איתי איזה מקום מריה בבילבורד?

למה לא כתוב על זה כלום בשום אתר? וכמה זמן HYD כבר צועד?

Crunk

New member
תשובות...

מריה ירדה ממקום 17 ל19. וHYD צועד כבר שבועיים, אבל אין לו סיכוי, כי הוא כבר בירידה, וגם הוא אפילו לא בטופ 100 במצעד ההורדות החוקיות, ככה שכנראה שזה השיא של השיר הנוראי הזה.

למעלה