שגילית*
ע עינבי ארנבי 1 New member 16/1/06 #27 צהההרייםםםם ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif חופי ויעללייי תיהיו בריאותת בהצלחה לכל מי שצריךךךך מחר מבחן בנננבייאאאאאאאאאא עפתי להיתאמןןן ביושש
צהההרייםםםם ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif חופי ויעללייי תיהיו בריאותת בהצלחה לכל מי שצריךךךך מחר מבחן בנננבייאאאאאאאאאא עפתי להיתאמןןן ביושש
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/1/06 #38 צהריים טובים../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif חזרתי מהבצפר.. יצאנו היום לבצפר של ילדים עפ פיגור קל.. מלתת.. היה ממש אחלה.. יומטוב
צהריים טובים../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif חזרתי מהבצפר.. יצאנו היום לבצפר של ילדים עפ פיגור קל.. מלתת.. היה ממש אחלה.. יומטוב
כ כוסית על הגג New member 16/1/06 #50 ערב טובבבבבב../images/Emo122.gif מחר יש לי טיול לאיזה מקום שמדברים על השואה .. יוו .. שיהיה לכולם בהצלחההההההההה <במבחניםם ובהופעות ובעיקר בבגרויותתת> ותהיו בריאיםםםםםםםם חח אני אמרתי בכללי כי אם אני יתחיל עכשיו להגיד לכול אחד ואחת זה ייקח שנים ..
ערב טובבבבבב../images/Emo122.gif מחר יש לי טיול לאיזה מקום שמדברים על השואה .. יוו .. שיהיה לכולם בהצלחההההההההה <במבחניםם ובהופעות ובעיקר בבגרויותתת> ותהיו בריאיםםםםםםםם חח אני אמרתי בכללי כי אם אני יתחיל עכשיו להגיד לכול אחד ואחת זה ייקח שנים ..
ח חופייי New member 16/1/06 #51 אורוש בטח לוקחים אותכם ל "יד ושם" או למקום שקוראים לו "משואה" אם יקחו אותכם ל"יד ושם" אני מכינה אותך מעכשיו להכין את הרגליים שלך כי אסור לשבת בסיור... הייתי ב2 המקומות האלה השנה....
אורוש בטח לוקחים אותכם ל "יד ושם" או למקום שקוראים לו "משואה" אם יקחו אותכם ל"יד ושם" אני מכינה אותך מעכשיו להכין את הרגליים שלך כי אסור לשבת בסיור... הייתי ב2 המקומות האלה השנה....
ר רעות האכלנית New member 16/1/06 #53 תודעעע לכולם על הבהצלחההה../images/Emo24.gif נו, באמת רעות תחזרי ללמודדדדדד נו נו נו והדסי את עוד חייבת להראות אותך במצלמה שלך שלא תחשבי ששכחתי ואמרו לנו ת'ציונים של מדעים וקיבלתי __ במילה אחת: ג-ר-ו-ע אבל אני עושה עבודה לשיפור ציון ואייי איזו גרועה אני במדעים ובהצלחה לביחי ודסיייי
תודעעע לכולם על הבהצלחההה../images/Emo24.gif נו, באמת רעות תחזרי ללמודדדדדד נו נו נו והדסי את עוד חייבת להראות אותך במצלמה שלך שלא תחשבי ששכחתי ואמרו לנו ת'ציונים של מדעים וקיבלתי __ במילה אחת: ג-ר-ו-ע אבל אני עושה עבודה לשיפור ציון ואייי איזו גרועה אני במדעים ובהצלחה לביחי ודסיייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/1/06 #54 סבבוש! אני אכנס עכשיו מהר למסן ותראי אותי אבל לאיזה 2 דקות כי אני חייבת ללמוד!