בוקר טובבבבבבבב

רעותוש../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

כפרעליך
בהצלחוחיייייייייייייייייי
אני פוחדת ממתמטיקה
(אני פוחדת מכל הבגרויות בערך
) ואין לי אייסי

צהריים טובים

חופי תרגישי טוב סליחה שלא אמרתי בהצלחה
רעות ואביחי בהצלחה. אור ראיתי שהתקשרת אבל נגמרו לי השיחות היוצאות מצטער שלא התקשרתי. יו איזה יום משעמם היה היום וקבלתי 62 בכימיה בבוחן מאתמול שכמעט כולם היו עם ציונים כאלה וזה חמור קל אוף איזה חרא ערררררר.

צההההההההריים טוביםםםםם

לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הודי

צהריים../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif

היוווווווש יומיים לא הייתי פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מרגישה כמו נצחחחחחחחחחחח היה לי היום בוק רפורט באנגלית, המבחן במוסיקה אתמול הלך לא טוב ולא היה בסוף ספיצ... ביום חמישי 100 אחוזים שאני יעשה את הספיצ קנו לי את הדיוידי של שיר נולד אגם מקווה שלכולכם הלך טוב במבחנים, אני הולכת ללמוד לערבית כי מחר המבחן ואני אדבר איתכם מחר בערבבבב, כי יש לי ביום רביעי מבחן במחשבים אוי, בעצם אני לא יוכל כי ביום חמישי מבחן בהיסטוריה על 3 פרקים.. אומנם לא קשה אבל עדיין צריך לחרוש עוד 9 ימים עקירה שניה.. מחר יש אודישנים לפסתיכון (מופע של כשרונות בביה"ס, אני הולכת עם עוד 6 חברות שלי אבל בטוח לא נתקבל) הדס

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo36.gif

היום בבוקר הלכתי לרו]א....יאוו איזה תור ארוך... והיה לי מבחן באנגלית והלך לי ככה ככה....שונאת אנסינים.... (עדו אין לך עלח מה לבקש סליחה)

למעלה