היה מדהיםםם בהתחלה הרקדנים רקדו כמו מפגרים חחח בכלל לא היו בקצב...אבל אחד כך זה הסתדר...יהודה רקד ושר כל כך יפההההההההה ואגם שרה שיר אחד..."לו יהי" והיא שרה אותו מזה יפהההההההההה הדס אני יהרוג אותך!!!!!!!! כל הזמן חיפשתי אותך!!!!!!!!!!! ניסיתי להתקשר למיכל שתביא לי את הפלאפון שלך אבל העמה לא ענתה
יא סתומה איפה היית?!?! היה גם קצת פאשלות...יהודה סעדו שר "אלוהים שלי" עם איזה ילדה אחת והמיקרופון שלה לא עבד אז הם כל הזמן החליפו ביניהם חחחחחחחחחחח הייתה אחת לידי...פשוט להביא לה מכות...חושבת אני חברה שלה! התחילה לדבר איתי ואני כזה "כן, לא, כן, לא" בקושי עניתי לה... היה מזה כיף
ישבתי ליד הבן של צביקה הדר...איזה חמוד הואאאאא ועמרי רוטברד היה מתוק לאללהההה אה ויוני דותן חבר של אגם היה שם ליד הכניסה למאחורי הקלעים...ואז לקראת סוף ההופעה מלא בנות באו לשם... חחחחחחח
חחחחחחחח שכל הכוכבים היו לידנו היא עושה להם שלום ושרה ורוקדת ואני מתה מצחוקקקקק אחותי עושה לי "יעל מזה היא חולה בראש מה יש לה?" איך צחקתיייי האישה חיה בסרט
לא הצלחתי לפגוש אתכם, אני מקווה לפגוש אתכם במפגש פורום הלוואי שיהיה. איייייייייייייייייי יש לי עוד משווווווווווו בשיר אמא... אז הילדה ששרה את זה :" אמא מדוע הקיץ חלף, אמא מדוע הקיץ חלף", למה נושרים העלים, ......כיצד זה סובב העולם (בלי אמא)