בוקר טובבבבבבבבב

חופייי

New member
../images/Emo26.gifצהריים טובים. חזרתי הרגע

מרמת אביב...וביקנו בחנות של אמא של יטהודה...והיא היתה מדהימה כרגיל...דיברנו קצת על דוקוסלב ועל יהודה שהיה תינוק וקצת על שיר נולד... דרך אגב קניתי את הדיסק של שיר נולד!

חביות משיר נולד

יו איזה כיף היה אז ככה היה חיקיתי איזה 20 דקות בטור לקחת כרטיסים ואז אחרי זה פגשתי את יעל. אחר כך הלכתי לשער שישבתי זה היה למעלה די רחוק עררר אבל היה מדהים. אגם הייתה מושלמת שימלה מדהימה היא שרה שיר אחד רק ידי בסוף הוא ריגש אותי מאד. יהודה היה מושלם גם והוא שר המון שירים היה לו בחלק ה2 מחרוזת של איזה 3-4 שירים. ושיר ביטון שבגללה הלכתי היתה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההה היא פשוט דיווה לא מהעולם הזה. היה גם משהוא מדליק שנינט שרה אתם כבר תראו מה.

הדסוש15

New member
יאיייייי עדו איזה כיףף לך

אני שמחה שנהנת

חופייי

New member
יאאא עדו עשית לי את היום

קודם כל שמחלה שנהנת... אני מתה לראות אותו כבר שר....

חזרתי משיר נולדדדד../images/Emo26.gif

דבר ראשוווווווון הייתי שורה אחרונה ביציע העליון שזה בעצם השורה הכי אחרונה בכל האולם
אגם מדהימההההההה, איזה ביצוע מדהים היה לה
אני לא יספר יותר מזה כי יש פה המון אנשושים שעדיין לא ראו את ההופעה
מקום ראשון זכה השיר :"אמא"
, נינט התרגשה, היא אפילו בכתה טיפלה
אגם גם נורא נורא התרגשה וגם הקהל מהשיר שהיא שרה (לו יהי) איזה חמוד יוניייייייי הוא אמר לי לכבות את הפלא
(כאילו לכל הקהל
) אמממממ אחרי זה ניסיתי להכנס מאחורי הקלעים, איזה טלפונים עשיתי ה' ישמור, לדודה שלי ולאביחי ולאביחי ולאביחי
מסכן שלי אני משגעת ואתך
הוא שלח הודעה לעמרי אבל עמרי לא יצא
יאווווו איזה קשה להיכנס השנהההההההההההההההה אחות של ריקי גל היתה שם, והשומרים העיפו אותה כמעט במכות
וידידה טובה של לירון לב הם דיברו מבעד לדלת והוא אמר לשומר לפתוח לה והשומר לא הסכים
אז כמובן שגם אני לא הצלחתי
אממממממממממ אחרי זה הכרתי מלא בנים
(המוכרי פוקפורן התחילו איתי
) והם הלכו אחרי:-|, מוזרים שכמותם
, בוף אמרתי להם שאם הם יכניסו אותי למאחורי הקלעים אני יקנה את כל הפוקפורן
, אבל הם לא הסכימו
ואז פתאום ראיתי את צביה הדר מעלה את כל הגן של הבן שלו לבמה וצעקתי לו צביקהההההההההההה תעשה לי ילדדדדדדדדדדדד
, והוא לא הסכים להכניס
איזה חמוד הבן שלו
I אממממממממ מה עודדדדדדדדדדדד? אה, חברות שלי התחפשו למנקים והכניסו אותם
, את זה לא ניסיתי
! אה והשומר אני אומרת לו :"עמרי או הדר שם?", אז הוא עושה לי, כע, כולם נמצאים, ואז הוא אומר לי רגע, מי זה עמרי
?, אמרתי לו, אמממנו ידיד שלי
, הוא מכיר אותי באמת, ואז הוא אמר :"הוא מופיע פה?", אמרתי לו מה פתאום.., הוא סתם עובד פה, ואני מכירה אותו ואני רוצה לראות אותו, ואז הוא סגר את הדלת בחוזקה על האף של ריקי גל
איזה מצחיק זה היה, פתאום שקט, ואז אייייייייייייההההההההההההה, אידיוט
ממממממממ זהו
, אם אני יזכר במשו אני יכתוב,
יעלי ועדו
, לא הצלחתי לראות אתכם
, אני אוהבת אותכםםםם
לא נורא, עוד מעט במפגש פורום אני יראה אתכם
, שמחה בשבילכם שנפגשתם
-הדס
-

חופייי

New member
חחחח יאוו תמיד דופקים את השומרים

הכי ****** מקווה שיהיה לי מזל....אפילו לא להיכנס אלא רק להביא ליהודה שמחה שנהנת...

חח הדסייייי הרגת אותיייייייי../images/Emo6.gif

אהבתי ת'קטע השומר סגר ת'דלת על האף של ריקי גלללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו אני נקרעתתתתתתת
ואני שמחה שנהנת

צהריים טובים לכוווווולם

עכשיו חזרתי משיעור נהיגה יווו איזה פאדיחות נכבה לי האוטו פעמיים
שיהיה לכווולם במשך יום מקסים

למעלה