בוקר טב - רצתי לעדכן...

אנילה1

New member
היא תעבוד בכל עבודה. אמא שלה עבדה

בעסק עד הניתוח. אז שאלתי את אמא שלה מדוע כלתי לא לוקחת את העבודה, והאם היא לא מסוגלת לעשות אותה, אז היא אמרה שהיא כן מסוגלת. והיא כן הייתה רוצה, רק אבא שלה לא רוצה לריב איתה. לכן הוא לא נותן לה עבודה. לפני חודשים הבן שלי עבד אצלו חמש שנים ועזב אותו. כי הוא ממש לא יכול לסבול אותו יותר. הוא מאוד קשה לעובדים שלו, הוא מוציא מהם את המיץ. וכל הזמן צועק.

ואולי...

האבא לא רוצה לעבוד עם הבת שלו=כלתך מסיבות אחרות. בסה"כ הוא מכיר אותה קצת יותר טוב ממך. מה הבן שלך אומר על המצב?

אנילה1

New member
נויה, הבן שלי היה רוצה שתעבוד לפחות

חצי משרה בכדי לשלם עבור המטפלת, כי היא לא מוכנה כבר להיות בלי מטפלת.

אנילה1

New member
תודה סובלנית, אמסור לו ממך, אם יהיה

מוכן לדבר איתי, אחרי שהתנפלתי עליו.

אנילה גם לי יש משרד עצמאי ואני

לא מעסיקה אף אחד מילדי. מצאתי שלא טוב שילדים עובדים עם ההורים. כמו שבעל ואשה עובדים יחד נוצרות בעיות שלפעמים נכנסות לזוגיות או בעיות זוגיות שנכנסות לעבודה. כך הורים וילדים. תמיד רוצים שההורים יהיו יותר סלחנים בעבודה. הילדים מרשים לעצמם מה שלא יעשו במקום אחר יש חילוקי דעות בין הדור הקודם לילדים. טוב יותר שתמצא לה עבודה במקום אחר ולא אצל אביה. נכון שהמצב בשוק העבודה קשה היום אבל לא טוב לעבוד עם המשפחה.

אנילה1

New member
קול העם. זה עסק משפחתי. האמא של

כלתי עבדה שם עד לניתוח, הבן שלי עבד שם 5 שנים. לא רואה מדוע לא יתן לבת לעבוד את עבודת האמא. חוץ מזה, אחרי שאמרתי מה שאמרתי הדבר יסתיים מצידי. הם יעשו מה שיבינו. ומצד שני לא יבואו אלי בבקשות לכסף. אני ננתי להם מה שיכולתי, ועכשיו תורו של הצד השני.

אוסה

New member
ו... מזל טוב גם ממני ...

רוצה שאבוא איתך??????????? אה אני לא יכולה אני גם ביום הולדת .... טוב פעם הבאה

Galit29

New member
חיזקו ואימצו והמשיכו בדרך

זו. מה שטוב לכם רק את זה תעשו ותתני לה להתפוצץ

למעלה