בוקר טב - רצתי לעדכן...

בוקר טב - רצתי לעדכן...

לפני כחודש וחצי החלטתי למזער את הקשר עם חמותי למינימום. זה כלל גם את זה שהיא לא תיקח את הילדים יותר מהגן ולא תשמור עליהם מהסיבות שהיא עושה אפליות ומתנהגת לא יפה אלי ואל בעלי. היום לאחר חודש וחצי, היא מנסה שוב להתקרב, אבל אני לא נותנת לה שום צאנ'ס, כלומר היא מתקשרת שואלת מה שלום הילדים, אני עונה בשטחיות, ובדרך כלל מוצאת איזה סיבה לנתק מהר את השיחה, לאחרונה היא מבקשת שהיא מאוד מאוד רוצה לקחת את הילדים מהגן, היום זו תהיה הפעם הראשונה לאחר חודש וחצי, ולומר את האמת אני לא שמחה, שאלתי אותה עשר פעמים אם היא לא תהיה "הרוסה" מהם או יהיה לה קשה איתם והיא אמרה מה פתאום הכל יהיה בסדר ואל תמהרי מהעבודה. ולומר את האמת נראה לי שהיא הבינה שאם היא תהיה בסדר אז גם אני יהיה בסדר איתה. אבל החלטתי שמערכת היחסים ביננו תהיה מעתה שיטחית בלבד, אני לא נותנת לה להיכנס לנו לחיים או לענינים וברגע שהיא מתחילה לדבר לא על הילדים אני מוצאת סיבה לנתק את השיחה מכיוון שאני לא רוצה להראות ולא מעוניינת בכלל לדעת מה קורה לה בחיים. בשלב זה החלטתי שכך עדיף, כך היא לא מציקה, היא לא מודעת למה שקורה אצלנו בבית וגם לבן הגדול שלי הפסיקו התקפי הזעם שהופיעו כשהוא היה מבלה איתה המון. דבר אחד כואב לי בכל הסיפור הזה זה שהבן שלי שאל אותי אתמול, למה סבתא לא רוצה לקחת אותו יותר האם היא כבר לא אוהבת אותו? אמרתי לו שהיא עסוקה ולכן גם שהתקשרה ורצתה לקחת אותו הסכמתי. אמרתי לו היום שסבתא וסבא לקוחים אותו והוא היה מאושר. אני מקווה שהיא תלמד ותשתנה בהתאם!

גליתrt

New member
אחחחח, איפה אנילה?....

שצריכה לקרוא את זה ולנסות גם אצלה ל'הנמיך את האש' וכך הכלה שלה תלמד להעריך מה שהיה לה לפני כן ועוד תתחיל לחפש אחריה... אנילה? עדי של דני, שמחה בשבילך שהגעת אל 'המנוחה והנחלה'.

עדי של דני - המסקנה הילדים הסובלים

העקריים ממערכות יחסים עכורות במשפחה, נדמה לנו שאינם מבינים, אבל אצלהם פועלים הרגשות וכמו שבנך שאל בתום למה סבתא כבר לא באה לקחת אותו, את בנך לא מעאנינים החשבונות שלך עם חמתך. הוא רוצה סבתא.

JESENIA

בנתיים אין לו התקפי זעם וזאת מכיוון שהוא לא נפגש איתה כמעט בחודש האחרון, אתמול היה מפגש לאחר הרבה זמן, כשבאתי לקחת אותו אחרי שעתיים הוא רצה מאוד ללכת הביתה. וזאת מכיוון שגם הנכד הגדול היה שם והיא קנתה משהו לנכד הגדול והוא גם רצה, היא אמרה שיתחלקו והם התחילו לריב וכאלה. כנראה שהיה לו לא כל כך נעים. בדרך הביתה הוא אמר שהיה לו כיף אבל הוא מאוד התגעגע לאמא ואבא. איזה כיף!

jesenia

New member
וזה מה שקול העם לא הבינה

כשהיא אמרה "הילדים סובלים". לפי מה שנשמע ממך, הריחוק הוא גם לטובת הילד.

|בנדנהריחוק הזה טוב לכולנו (משפחתי)

היא תמיד היתה יוצרת תחרותיות אצל הילדים בינהם למרות שאחד בן ארבע והשני בן שבע, יוצרת תחושה שאם הם לא שם הם מפסידים, גורמת לקנאה וכעסים מיותרים בעניי. אבל עכשיו היא לא תוכל לעשות זאת יותר אמרתי לה שלבן שלי מאוד מפריעה הנוכחות של הנכד השני כי הם גם מתראים לא אצלה, (אני וגיסתי קרובות) והוא רוצה שהוא בא אליה להיות עם אחיו לבד. ואני עומדת להתעקש על כך שמתי שהיא תיקח אותם הם יהיו לבד, כך אולי היא תלמד להתנהג. למרות שלמשל היא קנתה צעצועים רק לקטן שלי, שאלה אותי אם אני רוצה לקחת אותם אמרתי כן למה לא לבסוף היא אמרה "טוב תשארי אותם כאן לפעם הבאה". כזאת היא.

קול העם...

ולכן מהסיבה הזאת הרשתי לה לקחת אותם אתמול מהגן, הוא שמח ולי טוב כלילד טוב, אבל לפעמים דברים שנאמרים בנוכחות הילד גורמת לו כל מני תחושות של קנאה וכעס והוא עדיין לא מבין. בכל אופן אני מקווה כי היא הבינה עניין, בנתיים הורדתי את המערכת יחסים הזאת למינימום האפשרי ולפחות עכשיו אין לי אף אחד על הראש וזה טוב וכייף.

אנילה1

New member
עדי של דני, שמחה איתך שמצאת פתרון

נאות. את עוד תחנכי את חמותך. יש לך מספיק כוח. כל הכבוד

אנילה1

New member
גליתrt בטח לא קראת. אבל אצלינו כבר

הכל על מי מנוחות. היום כלתי התקשרה בעצמה, לא דרך הבן שלי והייתה לנו שיחה נחמדה. היא בקשה שאבוא לחצי שעה לשבת כי היה להם יום הורים בגן של הנכד הגדול. היא כבר מתנהגת יפה. אין לי מה לספר יותר. בשבת יש מסיבת הפתעה לאבא שלה, ואנחנו מוזמנים, וגם אחי וגיסתי. למרות חילוקי הדיעות, אנחנו משפחה אחת.

sovlanit

New member
אנילה,

שתזכי להיות נוכחת בשמחות ולשמוח. נהנית לקרוא אודות השיפור ביחסים. המשיכו כך! ולכבוד מה מסיבת ההפתעה לאבא שלה?

אנילה1

New member
תודה סובלנית, חוגגים למחותן

יום הולדת 60 בהפתעה. עושים לו חיים שכאלה. יש להם מלא חברים.

סבבה אנילה אולי תקירי צדדים אחרים

אצל הקשיש חחחחחחחח מעבר למה שאת יודעת עליו

אנילה1

New member
אדית, אל תביני אותי שלא כהלכה.

שי בו צדדים נהדריםץ הוא איש חברה מעולה מוכן לעזור לאחרים בצ'יק, אוהב ספורט, מת על הנכדים. אבל לא מוכן לתת עבודה לבת שלו במפעל שלהם.

אנילה יכול להיות שזה לטובה

משפחה ועבודה לא הולכים טוב ביחד תאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת 20 שנה של ניסיון

אנילה1

New member
עבודה עם אביה רק יחזק אותה כאשה.

לא תהיה לו ברירה אלא למתן את התגובות הפראיות שלו, וכלתי תוכל להחזיק את האוטו ואת הנייד.

למעלה