בוקר חמישי

זהר פלד

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo42.gif

זוג זקנים קובע פגישה עיוורת במסעדה. אחרי הפגישה הם מחליטים להשתולל קצת ,נכנסים לחדר במלון הסמוך, ומזד***ם כמו שפנים. (טוב, נו, כמו שפנים זקנים). אחר כך חושב הזקן לעצמו "אם הייתי יודע שהיא בתולה הייתי נזהר קצת יותר" והזקנה חושבת "אם הייתי יודעת שיעמוד לו הייתי מורידה את התחתונים"... ותמונת היום - (נראה לי שהיא יותר מצחיקה מהבדיחה)

זהר פלד

New member
חצי ../images/Emo32.gif בלי בצל וסימני שאלה...

יש לי בעיה מוזרה עם עברית וסימני שאלה ב editplus. כל דף שאני רואה בדפדפן עם עברית בסדר גמור, כשאני עושה לו view source העברית עדיין בסדר גמור, אבל כשאני מנסה לפתוח אותו ב editplus אני מקבל סימני שאלה. מערכת ההפעלה היא winxp pro באנגלית. הגרסא של ה editplus היא v2.12 למישהו יש איזה שהוא רעיון בשבילי?

זהר פלד

New member
מצאתי, מצאתי...

document-->permanent settings-->files ואז לסמן את ה checkbox האחרון - support utf-8...

קיפוש

New member
בעיה מוזרה

משום מה אני מעלה קובץ (שאמור ליצור מבנה של XML RSS) לשרת הוא מוםיע בשרת כמו שצריך ב FTP כמו שצריך אבל הד]פדן אומר לי (ולחברי) שהדף לא קיים

../images/Emo42.gif בוקר אור | שמש|

בוקר של שבוע חדש
שיהיה לכולנו שבוע טוב! דברים שלא ידעתם על עזאם - עזאם. קורות חיים – עזאם עזאם סרט אהוב: ג'נין ג'נין/ נורית נורית /חמש חמש מסעדה: ניו יורק ניו יורק מקום עבודה: בייגל בייגל אתר נופש מועדף: באדן באדן הראיון הטלויזיוני הראשון: אולפני ג"ג שיר אהוב: אזר אזר / ואייז' ואייז' / מאני מאני מפקד בצבא: יה יה ראיה: 6:6 רכב: טוסטוס / טוק טוק(בתאילנד) מאכל אהוב: קוסקוס פרי: מישמיש משקה: תה נענע תחביב: טוטו איבר הוא אוהב אצל אישתו: ציצי איבר שהיא אוהבת אצלו: בולבול שר אוצר מועדף: ביבי בעיות בריאות: בלבלב שלט בשירותים: 00 פרח אהוב: דרדר כתובת: רחוב שומשום חיית מחמד: צרצר השם של אישתו: לילי איך קראו לו בכלא: גבר גבר נעל מועדפת: כפכף מסטיק מועדף: בנג בנג שחקני כדורגל מועדפים: חזום חזום, לואה לואה איך הוא מרגיש: ככה ככה יום הכי אהוב בשבוע: שישי סטייק אהוב: טרטר

חוצפאי

New member
../images/Emo42.gif בוקר שנירטב בגשם ../images/Emo140.gif ../images/Emo42.gif

אז אםםםםםםםםםםםםםםםםםם כבר, אז שירד כאן גשם, אםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כבר אז שיפלו הכוכבים... שיהיה לנו שבוע מ-קסים
זיוצי

היום: יו"ר הועד האולימפי + חשיפה

היום ב-16:00 יתארח יו"ר הועד האולימפי, מר צבי ורשביאק, שיענה לשאלותיכם בפורום אולימפיאדה וספורט הישגי. הכינו שאלות עכשיו!
ב-22:00 יתארחו כאן לינוי רייך ויוגב ברזילי, כוכבי "חשיפה" בערוץ yes weekend, ויחשפו בשידור חי קצת יותר ממה שראיתם בטלוויזיה. הכינו שאלות

בוקר טוב ../images/Emo13.gif [צהריים]

למרות שאני אוהב גשם בד"כ אני רוצה שהוא יפסק
ביום שלישי צריך להיות ניווט בירושליים (הר עמינדב- יד קנדי) ואני לא רוצה שהוא יתבטל בגלל הגשם. יש כאן מישהו שיכול לשלוט על מזג האוויר ? (כמו סופה מאקסמן או דני רופ מחדשות עוץ 2
) ?

Jonatan 44

New member
אם כבר

הפירסומת האהובה על עזם עזם היא קליה בעלת שני הפעולות קלייה בעלת שני הפעולות

זהר פלד

New member
../images/Emo42.gif ערף טוף |שמעון פרס|

וגם - הלהקה האהובה: דוראן דוראן המערכון האהוב: סין-סין, תאילנד-תאילנד וחוצמזה, אישתו רוצה להתגרש כי היא טוענת שהוא מתפרפר...

זהר פלד

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור ../images/Emo42.gif

איזה כיף זה להתעורר בעשרים לשש ולגלות שנרדמת בסלון מול הטלויזיה ועכשיו תפוס לך הצוואר, הא?

זהר פלד

New member
בדרך... סיגריה, פיפי, שיניים ולמיטה

חוצמזה, לי יש תרוץ להיות ער עכשיו... מה התרוץ שלך?

למעלה