בוקר בוקר...

שווארמה

New member
בוקר בוקר...

בוקר לכל חולי הנפש למינהם חולה עלכם בכל מצב צבירה חחחחחחחחחחחחחחחחח שלכם שווארמה באישפוז קשה

חחחחחחחחח........... ליאור תעבור לאוטובוסים....... זה מומלץ........ וזה נחמד מניסיון !!!!!

כמו חדש

New member
פעם אחרונה שעליתי לאוטובוס

המחיר היה 1.40 לנסיעה עירונית.אני לא סובל את הריח שיש באוטובוס.ואנשים נצמדים,ורוב הפעמים אני עומד, ואיכס בקיצור. וחוץ מזה למה יש לי רכב משלי,ועוד חדש?

כמו חדש...

רואים שלא נסעת איתי באוטובוס...איתי תמיד מעניין... האמת , לא שאני נהנית לסוע באוטובוסים אלא אני חייבת לסוע בהם ללימודים...ודי נחמד... למשל אתמול שמעתי שיחת רעים בין 5 נערים בני 15 בערך... וזה הלך בערך ככה:``היי תגיד מה קורה בביצפר ש`ך?...יש כוסיות?`` ומישהו עונה לו:``לא אי אי אי...המצב לא טוב...`` והראשון אומר:``היי אבל י`ך חברה שם, לא?`` והוא עונה:``כן אבל היא לא יפה....`` מישהו אחר אומר:``שיווו יצא לי שם של מנייק בביצפר...`` וכולם מתפלאים:``לללמממהה?...`` והוא עונה <מחויך>:``כי שכבתי עם הידידה הכי טובה של חברה שלי והיא גילתה את זה...``... נו... זה לא מעניין?. מישהו רוצה עוד סיפור?... אתם כנראה רוצים עוד סיפור אוטובוסי... טוב אז ככה. עלו והתישבו מאחורי 2 ילדים בני 12 בערך. אני יושבת בסבבה עם ווקמן...הם כנראה עוד לא מיומנים בדבר שנקרא:``איך להתחיל עם בנות``...אז אחד מהם פשוט משך לי ת`אוזניות. אני הרמתי ת`אוטובוס בצעקות על השמוק הקטן והוא ממשיך... אז התחילה סדרת יריקות על החולצה שלי... הצלחתי לקיים בסוף שיחת חינות קטנה... כמובן שעפתי למקלחת מייד... אז אל תגידו שמשעמם באוטובוס.. מסריח?.אולי כן.

עוד סיפור...

אני חוזרת לי מהתיכון ונהנית מהנוף... פתאום חברתי מרגישה שמושכים לה בקוקו... 2 פרחות מאחורינו משכו לנו בשיער. ביקשנו יפה שיפסיקו ולא הלך... פתאום חברה שלי צועקת:``יעל,שורפים לך ת`שיער!!!!`` הפרחולות האלו פשוט הציטו לי ת`שיער עם המצית.... כמובן שהנהג עצר ת`אוטובוס וצעק עליהם. אקשן.

למעלה