נשמע שאת תוקפת בכל החזיתות ../images/Emo13.gif
גם את הבלגן שבחוץ וגם את הבלגן שבפנים. איזה מזל ששום דבר מהיקרים לך לא ניזוק בשריפה. שוב, זו דרך ארוכה-ארוכה שאת עוברת, חלק מהדרך הוא לשנות הרגלים ודרך מחשבה של שנים. זה לא קורה ביום או ביומיים - הייתי אומרת שחודשים או שנים הם פרק זמן סביר יותר לראות שינוי אמיתי ועמוק. אבל עד אז יש שינויים קטנים ונחמדים, כמו סבוניה חדשה באמבטיה או לזרוק את כ---ל התחתונים המרוטים ולקנות קולקציה חדשה - שמשמחים ונותנים טעימה של מה יהיה כשיהיה יותר סדר מבלגן. לגבי אגרנות, אני כאמור עברתי דירה לא מעט בשנים האחרונות, כולל מעבר לחו"ל, ונאלצתי להפרד מהרבה חפצים שנצמדתי אליהם ותוך כדי זריקה-ארגון-מיון הגעתי לכמה תובנות. <מסתכנת בלהשמע כמו פסיכולוגית ברבע גרוש - אנא התעלמי אם הדברים נשמעים דביליים מדי> נאחזתי בחפצים "על כל צרה שלא תבוא". כשנאלצתי להפרד, קודם כל רוב הצרות כלל לא באו. שנית, איכשהו, עם המקום שפיניתי נכנסו חפצים חדשים, שמתאימים לי כפי שאני עכשיו ולא כפי שהייתי, נגיד, בגיל 17 או בגיל 22 או 29 או... (ונפסיק כאן ברשותכן). ותמיד, תמיד היה לי כל מה שאני זקוקה לו. איך? ככה. הסתדר. כמו לעצור את הנשימה ולקפוץ למים הקרים - ולגלות שהם בעצם בריכה נעימה וחמימה. חיים הם התחדשות, תנועה, כשהחפצים בזרימה תמידית פנימה-החוצה את בעצם ממציאה את עצמך כל פעם מחדש.