בוקר אור

SILIVAS

New member
בוקר אור

מה שלומכן היום? אתמול כיבסתי ומקווה שגם היום יום טוב :)

בוקר עייף משהו

הספקתי אתמול את השרותים והמקלחת יסודי וכביסות היום אני אשלים את הפיגור בחדר שינה שלי ומרפסת השרות מחר סלון ושבת מטבח וזהו נגמר יוצאים לחופש

היי אני עייפה בטירוף

לא עשיתי אתמול כלום אבל באמת כמעט וכלום הגעתי בחמש וחצי הבייתה מהר מהר שמתי את הכלים שהיו בכיור במדיח ( ורק הבוקר שמתי לב שלא הפעלתי אז הפעלתי הבוקר וכשאחזור מהעבודה אפנה ) מהר נסעתי לסאנריידר להביא לי כמה דברים וכשחזרתי אפילו לא עלינו הבייתה ישר נסענו לראות את המשחק אצל גיסי ( ששם הסברתי לו כמה דברים על נקיון וזרקתי לו סיר ) הגענו בתשעה וחצי סחוטים שמנו הילדים במיטה ופשוט נחתתי לא יכולתי לעשות כלום התוכניות להיום להפעיל מכונת כביסה ולתלות אותה ( מחר אני בבית ואין פחד מגשם ) לסדר את השולחן בכניסה ולתלות את המתלה למפתחות זהו אין לי כוח לחשוב על עוד כי מחר אני אתעסק בלבשל לשבת + הכנות לערב חג

טליW

New member
אם את שואלת מנימוס-אז "טוב תודה"...

אם את באמת רוצה לדעת - השבוע התעסקנו בעיקר עם מארזי מזון לנזקקים (לכן נועית ואני הזנחנו את הפורום הזה קצת). עכשיו מתחיל המרוץ. הבטחתי לעצמי שאני מנקה תריסים וחלונות לפני החג. כמובן שצריך לנקות את הבית בכלל. קניות. גם את זה אני צריכה להספיק. לא יותר מדי, כי את "הקניה הגדולה" כבר עשינו. בקיצור - מחר אני מעירה את כולם עם חצוצרה, וננסה לעשות כמה שיותר בכדי שישאר כמה שפחות ליום ראשון. לליל הסדר, אני מכינה גם את הקינוח. אני מחפשת משהו שיהיה פיצוץ, אבל לא כבד מדי. יתכן שאשבר ואכין מרנגים עם פירות - מה שמצריך הכנה מוקדמת של המרנגים. גם את הלפתן אני אכין יום לפני, כי הוא הכי טעים כשהוא קר. וואיי, אני צריכה להתאפס מהר. הזמן קצר והמלאכה מרובה - איך אני אוהבת את זה!!!!!!!

SILIVAS

New member
הגזמת../images/Emo12.gif

ברור ובוודאי שאני רוצה לדעת ואתן עוסקות במלאכת קודש, כל הכבוד

נועית10

New member
ואני צריכה לעשות ככה../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

הבית שלי ניראה זוועה זוועה, הכל בלגן,ששש לא לגלות
היה לנו שבוע קשה אבל אנחנו כבר בהתאוששות ואוטוטו פסח וסיימנו לחלק מארזי מזון לנזקקים ועכשיו נותר לי לעזור לארגן ארוחה ליום ראשון להוסטל של פגועי נפש אז המטבח שלי הולך להפוך לחמל ביום ראשון. והבית צועק הצילו אבל כמו שטלי אומרת אז גם אני, איך אני אוהבת את זה!!! בלגן בלגן אבל הרבה סיפוק בסוף והמון אנשים שמחים שזה שווה את כל הבלגן, הריצות, הטירחה והחיוכים בסוף.

colibri

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

ואני שוב בעבודה... מה שהספקתי בבית - זה רק לארגן טיפונת בבית של אמא, היא משתחררת היום, ברוך ה', מבית החולים, ואתמול הביאו לה מקרר חדש, והיה צורך בכל מיני התארגנויות חפוזות. הילדים התקדמו אתמול עם כל מיני עבודות בבית, ניקו את הספות וחלק מארונות המטבח, היום אני חוזרת הביתה לא לפני עשר בערב, ומחר... נס גדול יהיה פה - אין לי אף משמרת בשישישבת, אז אפשר לתכנן נקיונות בכיף
תאמינו או לא - אפילו כבר מתחשק לי לנקות... ורק שנהיה כולנו בריאים

לא במיטבי, ובכל זאת...

לקחתי מנקה. מישהו שיש לו טאץ' של אשה וחוזק של גבר, איש רציני, מבוגר יחסית. ידידי מוועד הבית סידר לי אותו, כך שלא אפחד להכניס הביתה גבר זר לעבודה (זה תמיד מלחיץ אותי, אבל ידידי במרחק דירה וחצי, או שיחת טלפון. אני כבר לא פוחדת. השבוע הוא עבד אצלי ביום שלישי גם, והיום הגיע שוב, לעזור לי לעשות את מה שאני לא יכולה לעשות לבד, וגם לתת לי דירבון. כל מיני דברים להוריד ממדפים גבוהים, לנקות אותם, לנקות את המדפים הגבוהים, וכו'. אני בינתיים מנקה את הספריה ואת הספרים, אבל התייאשתי. לא מסוגלת. אין לי כוחות פשוט. אני רק רואה אותו (את המנקה) וכבר מתעייפת. מסתובב לי הראש. אולי זה מהתרופות החדשות שאני מקבלת. בזמן האחרון האלרגיות שלי במצב קשה, לא מגיבה לטיפולים הסטנדרטיים, אז קיבלתי תרופות מהדור הישן - כאלו שמשפיעות על מערכת העצבים המרכזית וגורמות לנימנום. ביחד עם כל התרופות האחרות אני פשוט שבר כלי ואין לי כוח לשום דבר וגם לא ממש חשק. אם לא הדירבון של ידידי מהוועד - לא יודעת אם לא הייתי זוחלת חזרה לדיכאון החמים והנוח... איזה מזל שיש אותו בקירבת מקום... ושאיכפת לו... ושהמנקה הזה הוא מתנה שקיבלתי מידידי הנחמד - לא יאומן פשוט שיש עוד אנשים כל כך טובים שאפשר לסמוך עליהם ושאפשר לקבל מהם מתנה כזו (לקח לי זמן עד שהסכמתי לקבל ממנו את המתנה הזו, כי זה ממש ממש לא נעים). בכל אופן אני אעשה היום מה שאספיק. ממילא לא חוגגת אצלי, ממילא לא גרים כאן עוד אנשים מלבדי, ממילא זה רק בשבילי, אז אני לא לחוצה ולא מסכימה להילחץ מדברים כמו נקיון. חוץ מזה אני ממש שמחה לגלות ששכחתי פה ושם לזרוק מגזינים עתיקים צבעוניים - כי עכשיו אני עושה מהם קולאז'ים (מוזמנים לבלוג שלי לראות) וזה פשוט תענוג לחטט, לחפש, לגזור, ואחר כך - ליצור את הקולאז' "יש מאין". ותודה רבה לחברה שהכירה לי את העולם הזה של היצירה והעירה בי כוחות רדומים וכוח ילדותי של חיים. זהו בינתיים - שיהיה לפורום המקסים הזה יום נהדר של הספקים ובעיקר של שלווה ובריאות - כי שום דבר אחר לא משתווה לכך! שלכם, אור

טליW

New member
וואו... התחלת לאט ועצוב והמשכת...

בפרץ אופטימיות! נהדרת שכמותך. איזה יופי של מתנה, ואיזה כיף שמישהו בא לנער את הבית

colibri

New member
יאאא../images/Emo24.gif

כמה טוב שמצאת את המגזינים הצבעוניים!! זה בהחלט משהו שמעורר חשק לחיות. איזה כיף של פסח

תהני מהיצירה ומהיצרים

כי זה מה שמניע אותנו הלאה, מותר להרגיש "חלשה" במקום אחד (הניקיון) וחזקה במקום אחר (היצירתיות) יום נפלא גם לך יקירה.

איזה כוחות יש בך../images/Emo70.gifמדהימה../images/Emo70.gif

מצד אחד- קשה לך עם הבריאות והניקיון, מצד שני- את מוצאת כוח להעזר באנשים טובים, להזמין עוזר, ולהמשיך במשימה החשובה אותה התחלת
, ולא רק זה, את גם מעורררת בעצמך כוחות חיים וכוחות יצירה, שלבטח נותנים לך כוחות חדשים
כמה טוב לקרוא שבמקום לזחול ל"ביטחון החמים של הדיכאון", את זוחלת החוצה, אל האור
של הסדר, אל החדווה של היצירתיות, לאט לאט אל שמחת החיים המחכה לך

../images/Emo24.gif

ניסית פעם הומאופטיה? גם לבעלי יש אלרגיות מעצבנות כאלה ובעיקר בתקופות מעבר. מעוד עוזרת לו ההומאופטיה. הוא קוונה מוצרים שבבתי מרקחת בלי ללכת להומאופט. אולי שוה לך לנסות.

למעלה