אצל רחלי...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #63 לכי.... ת'שי אצלה חיפוש...שום נגמלה ושום נעלולים... היא מכורה קבועה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #65 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif שאני אטען??????????? אני רק רימזזתי
י יערית New member 15/2/07 #66 רמזיות שכאלו יכולות להפליל אדם הלוא עוול בכפו ידו כיסו וארנקו-רחלייייייייייייייייייייייי תחזירי את המצתים לתושבי מדינת ישראל
רמזיות שכאלו יכולות להפליל אדם הלוא עוול בכפו ידו כיסו וארנקו-רחלייייייייייייייייייייייי תחזירי את המצתים לתושבי מדינת ישראל
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #67 בואי הנה! הלוא על לא יוחזרו המצתים מרחלי לאלתר ...(צריך ליות יום כזה-יום השבת המצתים מרחלי)
י יערית New member 15/2/07 #68 סליחה?????????????? גם ביום הולנטיין שלנו את מתקנת לי שגיאים? את לא אוהבת אותי! היא כן אוהבת אותי! את לא אוהבת אותי ! היא כן נגמלה ממחלה
סליחה?????????????? גם ביום הולנטיין שלנו את מתקנת לי שגיאים? את לא אוהבת אותי! היא כן אוהבת אותי! את לא אוהבת אותי ! היא כן נגמלה ממחלה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 15/2/07 #69 איך? איך את יכולה לדיג שאני לא אוהבת אותך,הא? אני מתקנת לך מרוב אהבה ! תתנצלי מייד (פיצוי...אני לא צכה כבר לתזכר לך,נכון?)
איך? איך את יכולה לדיג שאני לא אוהבת אותך,הא? אני מתקנת לך מרוב אהבה ! תתנצלי מייד (פיצוי...אני לא צכה כבר לתזכר לך,נכון?)
א אילנהחלפ1111 New member 15/2/07 #74 נראה לי שהגבר הזה זקוק ל.... שאקבע לך תור.... חסר לך תצומי? מה הקטע שלך? כבר כתבת שירשור דומה ואיימת שאתה הולך לאן הגעת שפתאום חזרת? ודרך אגב כוסיות אין כאן אלא רק נשים יפות אז לך תנקה את הפה ואולי אשמח שתחזור
נראה לי שהגבר הזה זקוק ל.... שאקבע לך תור.... חסר לך תצומי? מה הקטע שלך? כבר כתבת שירשור דומה ואיימת שאתה הולך לאן הגעת שפתאום חזרת? ודרך אגב כוסיות אין כאן אלא רק נשים יפות אז לך תנקה את הפה ואולי אשמח שתחזור