בוקר אור לכל החוגגים.....לכל האוהבים.... לחצי של השניים ... לרבע של השליש....
א אקסייטרית New member 14/2/07 #1 בוקר אור לכל החוגגים.....לכל האוהבים.... לחצי של השניים ... לרבע של השליש....
ק קטי30 New member 14/2/07 #15 ../images/Emo153.gifלמה להבהיל אם אפשר להפחיד../images/Emo35.gif מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה התמנות האלו?? כפרע ה הציל אותך.... בוקר נפלא ומלא באהבה
../images/Emo153.gifלמה להבהיל אם אפשר להפחיד../images/Emo35.gif מזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה התמנות האלו?? כפרע ה הציל אותך.... בוקר נפלא ומלא באהבה
M M i c h a l y U S A New member 14/2/07 #54 ממש התקפת לב עשתה לי... אקסי מה קורה...ככה להפחיד אנשושים שקמים בבוקר?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 14/2/07 #4 גמני חוגגת... ניצחון קטן מול מערכת גדולה. ניצחון גדול מול מערכת קטנה. כן... אני אוהבת. שיהיה לנו אחלה של בוקר.
גמני חוגגת... ניצחון קטן מול מערכת גדולה. ניצחון גדול מול מערכת קטנה. כן... אני אוהבת. שיהיה לנו אחלה של בוקר.
ק קטי30 New member 14/2/07 #21 אוו הנה את!!../images/Emo178.gifחיפשתי אותך../images/Emo88.gif אחרי ת'מול לקחחתי על עצמי פרוייקט "משיחי" לחלוטין במטרה להומיא את הפרצוף הזה שלך עלי אז הנה משהוא ספיישל 4 YOU ועכשיו, יש אישור להשתמש ואני מדגישה במקרה הצורך בשמו של ה"קדוש מעונה" חג אהבה שמייח קוקיה
אוו הנה את!!../images/Emo178.gifחיפשתי אותך../images/Emo88.gif אחרי ת'מול לקחחתי על עצמי פרוייקט "משיחי" לחלוטין במטרה להומיא את הפרצוף הזה שלך עלי אז הנה משהוא ספיישל 4 YOU ועכשיו, יש אישור להשתמש ואני מדגישה במקרה הצורך בשמו של ה"קדוש מעונה" חג אהבה שמייח קוקיה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 14/2/07 #42 כן...הנה אני... רגועה עכשיו לענייננו... הוא...הקדוש שלי...לא סוחב עליו עינויים... אצלי הוא...מעונג ולגבי השימוש בו... מותר בהחלט...תמורת פיצוי הולם כל פם
כן...הנה אני... רגועה עכשיו לענייננו... הוא...הקדוש שלי...לא סוחב עליו עינויים... אצלי הוא...מעונג ולגבי השימוש בו... מותר בהחלט...תמורת פיצוי הולם כל פם
ק קטי30 New member 14/2/07 #53 אי-אפשר עליך../images/Emo88.gif טוב אז הוא הקדוש ואני הכנועה הנה נכנעתי נכנעתי נכנעתי |ידיים למעלה| יום מקסים לך
אי-אפשר עליך../images/Emo88.gif טוב אז הוא הקדוש ואני הכנועה הנה נכנעתי נכנעתי נכנעתי |ידיים למעלה| יום מקסים לך
ב בעל האוצר New member 14/2/07 #7 ../images/Emo124.gif זה התחיל אתמול בלילה... כשהיא קיבלה .... א והמשיך היום בבוקר שאני קיבלתי ....מ וכך התחיל לו יום האהבה.... וכמובן הפנינה היומית.... קצת ברעש אבל עדיין פנינה ועדיין אהבה יאלללה תתעוררו
../images/Emo124.gif זה התחיל אתמול בלילה... כשהיא קיבלה .... א והמשיך היום בבוקר שאני קיבלתי ....מ וכך התחיל לו יום האהבה.... וכמובן הפנינה היומית.... קצת ברעש אבל עדיין פנינה ועדיין אהבה יאלללה תתעוררו
מ מצוטטת New member 14/2/07 #37 ../images/Emo124.gif)))))))))))) הו, רומיאו)))))))))) ועכשיו עם השנים האהבה אחרת פחות חולמת את עצמה הרבה יותר נקשרת....{פוליקר} )
../images/Emo124.gif)))))))))))) הו, רומיאו)))))))))) ועכשיו עם השנים האהבה אחרת פחות חולמת את עצמה הרבה יותר נקשרת....{פוליקר} )
P pierrot New member 14/2/07 #48 ../images/Emo9.gif אבל אני אוהב אחרת, יפה ואדומה, אהבה שלא נגמרת, האהבה הראשונה אהובה שלי, אדומה שלי, את האור שבחיי, נשמה שלי,
../images/Emo9.gif אבל אני אוהב אחרת, יפה ואדומה, אהבה שלא נגמרת, האהבה הראשונה אהובה שלי, אדומה שלי, את האור שבחיי, נשמה שלי,
ה הנודניקית עם הקוקו New member 14/2/07 #51 אז מה... לא רק היא קיבלה... גמני ברגע זה קיבלתי SMS...ליום האהבה... רווי בליבלובים.