בוקר אור

אם כבר דראג....

אז שיהיה הדראג

../images/Emo6.gif רק רציתי שתדעו ש...

א. ש LED ZEPPELIN זה לא רק Stairway to heaven ב. שיר אהבה לא חייב להיות דביק שקט ומתוק
ג. רוק כבד לא חייב לדבר על הרס, וונדליזם, סמים, סקס וכו'

קטי30

New member
חושבת אישית שהבלדות של הרוקיסטים

הם מטריפות ביותר המדהימות ביותר ונוגעות ביותר
מטליקה, גאנס & רוזזס , ארוסמיט, וכ"ו בלדות הורסותתתתתתתתתתת יש להם
אבל לקח לי זמן להתרגל לרעש הזה
אז שמתי על לופ ונהיה לי נחמד

maof

New member
בוקר ../images/Emo197.gif

כָּל אַהֲבָה שֶׁהִיא תְּלוּיָה בְדָבָר - בָּטֵל דָּבָר בְּטֵלָה אַהֲבָה, וְשֶׁאֵינָהּ תְּלוּיָה בְדָבָר - אֵינָהּ בְּטֵלָה לְעוֹלָם. אֵיזוֹ הִיא אַהֲבָה שֶׁהִיא תְּלוּיָה בְדָבָר? זוֹ אַהֲבַת אַמְנוֹן וְתָמָר, וְשֶׁאֵינָהּ תְּלוּיָה בְדָבָר? זוֹ אַהֲבַת דָּוִד וִיהוֹנָתָן [פִּרְקֵי אָבוֹת פֶּרֶק חֲמִישִׁי מִשְׁנָה כ]. מעוף

קטי30

New member
ואם כבר../images/Emo197.gifאז כבר../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלוּ לְכַבּוֹת אֶת הָאַהֲבָה וּנְהָרוֹת לֹא יִשְׁטְפוּהָ. אִם יִתֵּן אִישׁ אֶת כָּל הוֹן בֵּיתוֹ בָּאַהֲבָה - בּוֹז יָבוּזוּ לוֹ" (שיר השירים פרק ח' 7-6). " מַיִם רַבִּים לֹא יוּכְלוּ לְכַבּוֹת אֶת הָאַהֲבָה... " אי אפשר להשכיח אהבה עזה.וכשאוהבים וזוכים לאהבה כזאת אזי- המסירות,הנתינה,ההענקה שלנו היא עד אין קץ. וגם אם נגמר הזיכרון שישאר לנו הוא ממנה הוא לנצח.
" אִם יִתֵּן אִישׁ אֶת כָּל הוֹן בֵּיתוֹ בָּאַהֲבָה..." אם יש משהוא אחד שהוא מוחלט באהבה זה שאת האהבה אי אפשר לקנות בכסף, ואם אדם ינסה לקנותה, בסופו של דבר הוא יתבזה על ידי הסובבים אותו ויותר גרוע הוא יתבזה על ידי מושא כמיהתו/אהבתו.

בוקר טוב

שיהיה יום אהבה מטריף ומנוצנץ היום! מחר! וכל יום....................... כככככככככככל השנה! שלא יגמר לעולם הנכס הזה!

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gifששששששש

זה לא סוד שיש לי באמתחת
חץ
של קופיד' שקיקים{ותמיד} למכביר))))) אבל!!!!!!!! תדיגי לי את, צ'כה ת'שנימים האלו את מכירה לי, לא?

זה בגלל...

שאני מכירה לך באינסייד של האאוט... אני בודקת ליותרת השקיקים של הביטחונית שלי... לאן כיווננת ת'משגר
(קוקו בכוננות בונקר)

מצוטטת

New member
../images/Emo3.gif

יפה שלי... את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי צריך תמיד לפקוח עין
אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים.
את מEופקת , אני יודעת....... אם לא תתעזרי בפאולה
אחחחחחח ג'אקווווו אין עליו , אה?

למעלה