בוקר אור...

exciterit

New member
לאאאאאא

חכי.. ני עוד לא סיימתי.... אני בהפקסת קפה עכשיו.... השניצלים נדפקו להם וטוגנו במן חם ועמוק.. האורז יצא לי בדיוק כומו אני אוהבת... החמין מריח כומו זו פעם ראשונה שלו אצלי.. המרק.........אוח....המרק.....הפ'ם יצא לי ח'ריירה אמיתי.. העוף יכנס לצליה דקותיים לפניי השבת.. האפונה הגזר עשו לי אחלה קומבנציה עם הרוטב... והתפוחיי אדמה עדיין לא מקולפים....הם בצד עם הדגים... פפפפפפפפפ אבל הבית...... איי איי איי.........מבריק.......מצוחצח.....הכל "מסטר" איך אומרים ברומנים......מסטר ומשטף... תאווה לעניים..

exciterit

New member
:}}

לא רק נקיפות מצפון.. ועל מנת לפתור אותי מהתחושה הזו.. היום יותר מתמיד, בשל שעות העבודה... אני מחפשת: אופרית- שפית-מנקה-... לימים א'-ה'... ל 3 שעות יומיות.. רצוי בשעות הצהריים.. בדחיפותתתתתתת.

מגשימה1

New member
רציתי שתדעו שביום שלישי תזרח השמש

ויהיו בתל-אביב 17 מעלות וטבריה 18 מעלות אם זכרוני אינו מטעני ובאילת 20 מעלות , זה הסדר גודל ועכשיו אני אלך להכין לי תה ולהפשיר שבת נהדרת לכם , במחשבה שניה אני הולכת להכין ירקות .

מגשימה1

New member
בורחות לי מילים ואותיות ננסה שוב

וטבריה=ובטבריה להכין ירקות=להכין מרק ירקות

exciterit

New member
בוקר טוב..........

אז כמו שהוא אומר בשיר... "התייאשתי, נשברתי, נמאס לי, אין לי כח יותר.." טוב נו...אילו המילים ש'לי... רק מקצרת לו ת'אישו של כל השיר...Jesus to a Child.... והוא חותם..: מה למדתי מכל הפחדים???? כלום.

תאמיני לי

כלום לא נמאס..הכל ניראה אחרת... טרלהלאלאלהללללהלללאלהללה. פחדים? רוצה לדבר על פחדים? אני כבר לא מפחדת. פחדתי. עכשיו כבר לא. רועי אמר לי אתמול..ואללה אמא..חודשיים שגעת אותי..היית במתח..היית בבלאגאן. פתאם את כזו רגועה..מה קרה? תמיד אמרתי שידע=כוח. שיש ידע. לא מפחדים. זהו. אז ממה התייאשת? מה לא למדת? השתגעת..הפחדים מעמידים אותך על קצה האצבעות. את עירנית. את לומדת וחוקרת. ושאת יודעת..הפחד נעלם. נשבעת לך שככה זה. תובנה שנולדה מתוך הפחד.

למעלה