בוקר אור...

exciterit

New member
בוקר אור...

אנשושים אנשויות שאר ירקות...ו..אממ...לך. {מה לשות' כוחו של הרגל...שעון ביולוגי....
} *** לקח לי המון זמן להגיע לאן שהגעתי יקירי... לא כועסת...לא נוטרת... בעצם גם לא מתמהמהת לחשוב על זה.... אין על מה לחשוב יותר.. הקו הדק הזה בין ליפול באמוציות...לבין להדחיק, להקפיא, להתעלות.. ולהתרומם בבת אחת.... הצלחתי לאחוז בו.. המשכתי לי הלאה.. לא מביטה לאחור יותר. לא הפעם.

soelistit

New member
בוקר חדש

תקוות חדשות, אופציות חדשות, זריחה חדשה, חיוך חדש
זה מה חדש..... יש גם הרבה ישן - אבל הוא ישן עכשיו - אז למה להעיר אותו?.......

../images/Emo211.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר רודה מילר, מרצה להיסטוריה משפחתית, תתארח בפורום שורשים משפחתיים ביום שבת בין השעות 17.00-16.00 ותשיב על שאלות בנושא איתור שורשים משפחתיים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=325&msgid=91836131
בעוד כעשרה ימים, ישיק אמיר פיי גוטמן את הסינגל הראשון שלו באירוע חגיגי. רוצים גם אתם להיות שם? השתתפו בפעילות בפורום ואולי תזכו בהזמנה זוגית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1685&msgid=91874845

avig65

New member
מחפש חברה

היי, יש כאן גרושה חתיכה עם/בלי ילדים שמחפשת חבר??? או שכולן פה רק מדברות???...

כולן...

גרושות...חתיכות...עם/בלי ילדים...מחפשות חבר,ו... לא מפסיקות לדבר. עכשיו... לך נותר רק לשים אצבעון...ולבחור.

exciterit

New member
נמה את מחלילה?

נמה?????.. {שונאת לך בנבכיי הגופית המסוקסת השקטה והביישנית ש'לי}

יערית

New member
בטחחחחח

לאור ההודעה שלך, בטח אתה מפוצץ ממסרים מנשים לא דברניות גרושות חתיכות עם או בלי ילדים.

soelistit

New member
'חותי../images/Emo140.gif

בינינו - סתירות זה דבר טוב לפעמים , לא?......

ממש רשימת מכולת

גם לי היתה אחת כזו. זרקתי אותה דרך החלון. מגלה שקודם כל צריך למצא בן אדם. במקרה שלך..אפשר לקנות את הבובה בחנות ל
, ויהי אור!

קטי30

New member
צוהרייםםםםםםםםםםםםם../images/Emo188.gif

אז ככה המרק כבר מוכן והניחוח משתלב לו עם החמין שאוטוטו יהיה מוכן הקוּבנות נסעו לאמא שלי בכדי שבטוח הן יאפו עד הסוף
ושלא יקצרו לי את כל הבית
הבית נקי הרוח כפרע' עליה צ'יק צ'ק יבשה את הכל |כייףלי| אממממ, זהוא
חושפ'ת שעכשיו אני יכולה להגיד בבטיחה שבת שלום לכככככככככככככככככולכם/ן

למעלה