בוקר אור

בוקר אור

יום שלישי............פעמיים כי טוב.. אם כי התחושה שמלווה לאחרונה היא...Sadeness.....שכזה עם cry....לחלוחי ביותר... טיימינג זה כל הסיפור

R a c h e li

New member
בוקר חם

39 מעלות....כולי רועדת.... ואם בא לכם לאחל לי החלמה מהירה זה מה זה יהייה במקום
יאללה טסה למיטה החום קורא לי
(לתזכורת נר חמישי היום)

מצאתי מצאתי מצאתי

יו....... פעם לפניי שנה ויותר שמעתי אותו כל יום...{מודה} והנה מצאתי את הקול, האיש, השפתיים... Insatiable..... של Darren Hayes....

NoaModiin

New member
יש לו עוד שיר מדהים

strange relationship... רק שאני מה זה גרועה בלחפש ברשת אז משאירה לכם את העבודה... בוקר אור ללא דמעות או עצב, רק אושר בלתי מוסבר

בהחלט..

הקול... המילים.. Do you love me? We break up and back together And I swore to myself never Oh how you do me You strip me of my honor And I don't ever think I'm gonna Break free of these mind games All I'm trying to do is modify my plan 'Cause I can't contain you Strange relationship ......{בהחלט ממצא את ההרגשה...} הזוי..

מוזר...

אלמלא התיכתובת שלך בעבר כאן... הייתי מהמרת שאתה.. מתמצא בדרך לא דרך בכל הנעשה כאן..{אצלי} זה השיר שהקשבתי לו אתמול בלילה...כשכתבתי לו את המילים..... I miss you........ פפפפפפ....{פריקי}

NoaModiin

New member
Darren Hayez

יש לי דיסק שלו שפעם הייתי שומעת בלי הפסקה... יש בו את כל השירים היפים האלה... מאז שהאהבה גוועה והזמן עשה את שלו בנושא הגעגועים, הפסקתי להאזין כדי לא להמשיך לסבול מצביטות בלב. עכשיו אני שמחה להיווכח שאני מסוגלת לשמוח וליהנות מבלי להרגיש את אותו געגוע... כנראה שהבראתי

:-}}

ת'גלי לי איך??? ווקשה.. ת'גלי לי ת'סוד.. הצביטות הבטן שמתהפכת לה, הריקנות הזו בפנוכו... תיגמר לה מתיי שהו??? זה ייתאדה לו??

NoaModiin

New member
תתפלאי אבל

הכל בראש שלנו. כשהכל נגמר לא הסכמתי לקבל את העובדה הזאת. הייתי מקשיבה לשירים ומתענה... עד שפתאום הבנתי שהכל תלוי בי. אם אפסיק לקוות שהוא יחזור בו, אם אפסיק לרצות לגעת בו שוב, אם אפסיק לדמיין אותו ואת הפגישות, אם אחליט שזהו. זה מה שיקרה. וכך באמת היה. העסקתי את עצמי בדברים אחרים כדי להפסיק לחשוב עליו. וכשבכל זאת הוא קפץ לביקור בלב, הייתי מפעילה את הראש, ומסלקת אותו. וזה עוזר. הזמן עושה את שלו. הזמן, והראש שלך. ההבנה שמגיע לך יותר, וההחלטה לגרום לזה להפסיק לכאוב. להיות חופשיה שוב

צודקת...

מסתבר שאין דרך קיצור..... אבל בשלבים הראשונים אין ברירה וצריך באמת לפעול כמו שאת כתבת.... זה כאילו שצריך להפעיל את הרגשות,התחושות...באופן "ידני" פשוט ל"הכריח" את המיינד.. זה באמת מאוד מאולץ בהתחלה אבל בהמשך זה קורה מעצמו.. (פשוט לנתק את כפתור "האוטומט".... )

קטי30

New member
../images/Emo204.gif אהבתי מה שרשמת ../images/Emo20.gif

מה שיותר אהבתי שאת "ההחלטה" הזאת אפשר לשדרג לכל מיני מצבים בחיים ... יחי חופש הבחירה

NoaModiin

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

נדמה שהחורף הזה נסבול מכל הוירוסים הקיימים

קטי30

New member
חכי ליייייייייי אני באההההההההההה

יופי עוד אחת חולה ואני חשבתי אני לבד
רפואה שלמה מאמי תתלבשי טוב תשתי הרבה תה מקלחות תנוחי .... החלמה מהירה

למעלה