בוקר טוב
צ ציפיטפטת New member 23/11/06 #11 ילדונת, יש מצב שאת מקבלת ממני הזמנה היום ערב פריקסה במעלות אם בא לך - את מוזמנת
י י ל ד ת האור New member 23/11/06 #12 לקבל הזמנה תמיד יש מצב../images/Emo140.gif יכול מאוד להיות שכן אודיע לך ויהיה חיובי
צ ציפיטפטת New member 23/11/06 #13 ה../images/Emo82.gif פתוח וה../images/Emo23.gif גם ../images/Emo24.gif
צ ציפיטפטת New member 23/11/06 #16 ../images/Emo6.gif יאללה תעלי על הרכבת לנהריה ומשם ... הדרך קצרה. יש לך עוד הזמנה פתוחה שלא ניצלת
א אקסייטרית New member 23/11/06 #31 רק רק את מסוגלת להביא אותם עד אלייך....... עכשיו... אני מפקדיה בידייך למשך כל ה______ את המקלדת ש'לי...תשי בה שימוש "הולם".. ואל תהרסי לי ת'מוניטין... מפ'טיחה לך טובלרונים ברובעים... מריירים...מסוקסים...עטופים בצלופן....נמסים כאלה.. {אופס....... זו הפנטזיה ש'לי... } זזתי.. נשיקותיים.
רק רק את מסוגלת להביא אותם עד אלייך....... עכשיו... אני מפקדיה בידייך למשך כל ה______ את המקלדת ש'לי...תשי בה שימוש "הולם".. ואל תהרסי לי ת'מוניטין... מפ'טיחה לך טובלרונים ברובעים... מריירים...מסוקסים...עטופים בצלופן....נמסים כאלה.. {אופס....... זו הפנטזיה ש'לי... } זזתי.. נשיקותיים.
י י ל ד ת האור New member 23/11/06 #17 איזה תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
מ מראה מראה שעל הקיר New member 23/11/06 #28 דייייייייייייייייייייייייי לא עומדת בזה! גם לפטפט על פריקסה וגם להראות לנו ????
א אקסייטרית New member 23/11/06 #32 ציפ...... לא פ'ייר. אמת..לא פ'ייר.....זיי משמין מאודדדדדדדדדדדדדדד. אוח........... מוכנה למכור ת'נשמה עכשיו בשביל פריק חם וממולא......
ציפ...... לא פ'ייר. אמת..לא פ'ייר.....זיי משמין מאודדדדדדדדדדדדדדד. אוח........... מוכנה למכור ת'נשמה עכשיו בשביל פריק חם וממולא......
צ ציפיטפטת New member 23/11/06 #35 יש פריקסה דיאט שאינו מטוגן בשמן אלא אפוי בתנור הזדמנות פז לעלות לצפון לטיול הצפון מדהים בתקופה זו - הוא מדהים בכלל מתי שתירצו רק תודיעו מראש הפריקסה עליי מבטיחה
יש פריקסה דיאט שאינו מטוגן בשמן אלא אפוי בתנור הזדמנות פז לעלות לצפון לטיול הצפון מדהים בתקופה זו - הוא מדהים בכלל מתי שתירצו רק תודיעו מראש הפריקסה עליי מבטיחה
D dana1היחידה New member 23/11/06 #41 יאווווו... ואני הייתי בצפון בשבת במעלות תרשיחא, ואכלתי במסעדה רומנית מצויינת "טרנסילבניה".... מומלצת מאד צ'ורבה רומנית מיטיטיי עסיסיים עם טעם של שום ולקינוח פאפאנש!! יאמייי.... מוכרת לך?
יאווווו... ואני הייתי בצפון בשבת במעלות תרשיחא, ואכלתי במסעדה רומנית מצויינת "טרנסילבניה".... מומלצת מאד צ'ורבה רומנית מיטיטיי עסיסיים עם טעם של שום ולקינוח פאפאנש!! יאמייי.... מוכרת לך?
צ ציפיטפטת New member 23/11/06 #23 וגם נגיד ש... עדת טורפים בלתי מזוהה עזרה לזה להיראות ככה בסופו של הערב הקודם