בוקר אור....
ע עומד לי בצד New member 23/11/06 #24 בסדר, בסדר, בוקר טוב אבל למה לצעוק? למה? ומי הקורבן שהעפת עליו כל כך הרבה לבבות על הסובח? ומה אני שואל כ"כ הרבה שאלות על הסובח? ולמה אני ממשיך עם זה? דיייייי! טוב נרגעתי (ככה אני כשמעירים אותי בצעקות...) הולך להוציא את עמל יומי.
בסדר, בסדר, בוקר טוב אבל למה לצעוק? למה? ומי הקורבן שהעפת עליו כל כך הרבה לבבות על הסובח? ומה אני שואל כ"כ הרבה שאלות על הסובח? ולמה אני ממשיך עם זה? דיייייי! טוב נרגעתי (ככה אני כשמעירים אותי בצעקות...) הולך להוציא את עמל יומי.
א אקסייטרית New member 23/11/06 #30 תגידי........ מה ניסגר עליהם שמה בפורום של השכנים??? שבועיים וההודעה "תקועה"... :}}} גירשו אותי חד משמעית... פפפפפפ.. ומה פ'יתום כל הלבבותיים האלה??????.. האא?..
תגידי........ מה ניסגר עליהם שמה בפורום של השכנים??? שבועיים וההודעה "תקועה"... :}}} גירשו אותי חד משמעית... פפפפפפ.. ומה פ'יתום כל הלבבותיים האלה??????.. האא?..
M my sunshine New member 23/11/06 #34 ../images/Emo46.gif מי גירש אותך וממתי את מתרגשת כל כך בקלות יאללה עופי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/11/06 #39 הלו...הלוווווווווווו... מי גרש לך,מי? כולה נפחו עלך בקטנה...זה מה נופחַ,לא נושחַ...בי נשבעתי והלבלבים,נו זה... כומו מצו' כבר קראה לי בניחוח...קוקואי התפגש לו חזיתית עם אלוה
הלו...הלוווווווווווו... מי גרש לך,מי? כולה נפחו עלך בקטנה...זה מה נופחַ,לא נושחַ...בי נשבעתי והלבלבים,נו זה... כומו מצו' כבר קראה לי בניחוח...קוקואי התפגש לו חזיתית עם אלוה
מ מצוטטת New member 23/11/06 #42 : - ) אבל זה היה בהקשר אחר רק בGלל אני בימי חמישי נדיבה מהרGיל ולר 'צה לחרב לך ת'יום ה והחגיגי מה איבחנתי לו עוT מאתמולייייייייים אשאיר זאת כך ~אבל רק הפם~ לא להתרגלת , אה?
: - ) אבל זה היה בהקשר אחר רק בGלל אני בימי חמישי נדיבה מהרGיל ולר 'צה לחרב לך ת'יום ה והחגיגי מה איבחנתי לו עוT מאתמולייייייייים אשאיר זאת כך ~אבל רק הפם~ לא להתרגלת , אה?
מ מצוטטת New member 23/11/06 #3 ../images/Emo42.gif כרגיל היום זה היום של השבוע רואים לו כל שבוע ובכל זאת מרגש כל פם מחדש חמישי הכי טוב שיש
../images/Emo42.gif כרגיל היום זה היום של השבוע רואים לו כל שבוע ובכל זאת מרגש כל פם מחדש חמישי הכי טוב שיש
א אקסייטרית New member 23/11/06 #14 לי אין שיר...לתת לך אבל נבוט בראש תקבלי ממני... אני שם...ב דבראס ביומיים הראשונים כאילו יעשה סקי :} ולאחר מכן עוברים לbarut .. משם להרי טאורוס...למסע ג'יפים.. איפסדת :}}
לי אין שיר...לתת לך אבל נבוט בראש תקבלי ממני... אני שם...ב דבראס ביומיים הראשונים כאילו יעשה סקי :} ולאחר מכן עוברים לbarut .. משם להרי טאורוס...למסע ג'יפים.. איפסדת :}}
מ מצוטטת New member 23/11/06 #8 את רוצEת ליגיד שמהבוKר את בכל העולם איתו גרושתו ואחותו התפרע לך הKUKU בלילה או מה?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/11/06 #38 אוייייייייייייייייי../images/Emo99.gif הקוקו ש'לי... עבר וואחד גישור בלילה... כל כולו...ומעבר לו...מינוצנץ ואת... איך ידעת?היצצת לי,או קראת לי בלבלב?
אוייייייייייייייייי../images/Emo99.gif הקוקו ש'לי... עבר וואחד גישור בלילה... כל כולו...ומעבר לו...מינוצנץ ואת... איך ידעת?היצצת לי,או קראת לי בלבלב?
מ מצוטטת New member 23/11/06 #43 טעיתי בלמעלה........ איבחנתי כבר משלשומייייייייייים והרחתי את בוא הניחוח ה אבל החבאתי לעצמי ת'איבחון ושמרתי לו האדיקות בלבלב עד ת'זריחי לו בעצמונך
טעיתי בלמעלה........ איבחנתי כבר משלשומייייייייייים והרחתי את בוא הניחוח ה אבל החבאתי לעצמי ת'איבחון ושמרתי לו האדיקות בלבלב עד ת'זריחי לו בעצמונך
S seg sug New member 23/11/06 #29 יש לי שאלית קטנה אם לא'כפת לך כמובן, (קורה לפעמים לא מתאפקת כשמציצה) זה...כי רצית לומר אור ואהבה לכולם?
יש לי שאלית קטנה אם לא'כפת לך כמובן, (קורה לפעמים לא מתאפקת כשמציצה) זה...כי רצית לומר אור ואהבה לכולם?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 23/11/06 #40 אור ואהבה לכולם?../images/Emo12.gif |זיב| רק לי נ.ב. אהבתי לך ת'המצצה