בוקר אור....

עמליה3

New member
כבר מאוחר לבוקר שלי

אבל קמתי בשעון הביולוגי שלי בשש בבוקר. אתמול הייתי בסרט עצוב ומדכא:הגנן המסור. הסרט על אפריקה העניה. בעלי אמר לי"מה לא מצאת סרט יותר שמח?. אין לנו מספיק צרות משלנו." אז באנו הביתה ופתחנו בyesסרט מצחיק- קומדיה טובה וצחקנו היטב. מה אגיד לכם צריך לחפש רק תוכניות הומור כי צחוק בריא לחיים.

בוקר טוב לעומר ,בועז ולאלה שיבואו,

עומר את לא הראשונה שקמה את הראשונה שברכת בבוקר טוב אותנו, את במועדון הנכון, והנה ,,בועז מאיר לנו החדר עם פרח מלבב,, ואני עם
שישו ושמחו בשמחת החג ותנו כבוד לתורה,,

odo13z

New member
בקר טוב פורום .../images/Emo6.gif

לא יודע מתי אתם קמים. אני קם ברבע לחמש כל יום. מזמן אני כבר בעבודה , עושה רושם של עובד קשה.
עדיין גורר כאבי גב. חג שמייח לכם פגזים שלי. ( בלי צבעים,שלא ייעלבו...)

boaz31

New member
ואני מברך אותכם-../images/Emo24.gif

רק רציתי לאחל (שוב) שנה טובה ומתוקה, מלאה בכל טוב שנזכה להרבה אושר ואהבה שנמצא את הרוגע ואת השלווה שנשאף וגם נגיע הכי גבוה שאפשר שנזכה לעשות מישהו מאושר שנצליח בכל הדברים החשובים שנאהב עד הסוף ונהיה נאהבים שנהיה תמיד תמיד שמחים שנפזר ונקבל אינספור חיוכים שנפתח צוהר לדברים חדשים שנזכה לבריאות ולחיים יפים ושיהיה שלום ושקט עם כולם ושמחר נקום לעולם פשוט מושלם!

בועז, איזו ברכה נהדרת, מי ייתן

וכל אשר אמרת יתגשם, או במילים אחרות - מפיך לאזניו של אלוהים. חג שמח לכל חברי הפורום

י מ י ת 2

New member
-../images/Emo24.gifלכל חברי הפורום הנחמדים

לכל המשקימים ולכל המאחרים, לכל המאירים את עינינו בפתגמים ואמרי שפר ובפסוקים מן המקורות, ערב טוב בכלכם ןחג שמח. אספר לכם היכן ביליתי בשני הימים האחרונים. אתמול נסעתי עם בתי ונכדתי צפונה לעבר הגליל העליון. אספנו את בני שגר בגליל ויחד נסענו לאגמון החולה. אודה על האמת קצת התאכזבתי. יש לציין שמי שמופקד על המקום עושה עבודת פרסום ראויה לציון וללימוד! המקום מפוצץ מאנשים. אבל אם אתם הדיוטות כמונו שלא מבינים הרבה בבעלי חיים ולא הולכים עם משקפות, זה קצת בזבוז זמן אלא אם כן אתם נצמדים למדריך. אנחנו בכל אופן לקחנו קלב לארבעה אנשים. מאד נהנינו מהנסיעה ברוגע ובנחת עברנו בין התחנות למיניהן. אבל את בעלי הכנף המרשימים ראינו רק מרחוק, כך שהאפקט עמד בניגוד לציפיה שהיתה אדירה. אחרי כן נסענו לצימר שהזמנו כמובן מבעוד מועד בבית הלל, בערב אכלנו במסעדה איטלקית טובה ובבקר לאחר ארוחת בקר בביתו של בני, נכנסנו אתו לסטודיו וציירנו ללא הפסקה במשך למעלה מארבע שעות מבלי להרגיש. מה אומר לכם הרגשה עילאית. אנחנו איננו ציירות, אבל הוא ידע להדריך אותנו וללתת לנו את הכלים הראשוניים של איך לגשת לבד ואיך להחזיק את המכחול. ובעיקר איך להתבונן באוביקט המצויר, ממש תענוג. ואם אתם רוצים לראות יותר הקליקו WWW.AMIRNIR.COM לילה טוב ושוב חג שמח.

yaely2

New member
מנהל
ימית יקרה, שמחתי בשבילך ../images/Emo24.gif

שלום לכולם, שלום ימית
קראתי מה שכתבת בהנאה רבה ובנשימה עצורה. הנאה = כי ממש נהניתי בהנאתך. בנשימה עצורה = כי זה היה ממש מעניין. כותבת לך עוד לפני שנכנסתי לאתר שהמלצת. כל טוב לך ולהתראות. שלום ותודה לכל חבריי הפורום.

למעלה