בוקר אור....

relly aud

New member
יעוץ וסדנה לעבודה ביוגרפית

ס ד נ א ו ת ו י ע ו ץ ב י ו ג ר פ י מהי סדנת הביוגרפיה ? הסדנה לימודית וחווייתית, בסדנה לומדים על התפתחות האדם על פי האנתרופוסופיה, יחד עם זאת מתבוננים על הביוגרפיה האישית של כל משתתף מתוך העלאת תמונות חיים ומתוך התנסות בציור ( אין צורך לדעת לצייר). מהי מטרת הסדנה ? מטרות רבות לסדנה וכל אדם מפיק ממנה דברים שונים. חלק מהמטרות הן: 1. העמקת המודעות שלנו לגבי חיינו. 2. הבנת הסיבות לאירועים של חיינו והבנת הקשר שבין האירועים. 3. אנו לומדים להבין ולהתמודד עם בעיה בוערת ועכשווית בחיינו. 4. אנו עוסקים בשאלות שקיימות בתוכנו בהווה שלנו כמו שאלת מקצועית, שאלה ביחסים עם אחרים וכד'. 5. התבוננות לעתיד והבנת הצעד הבא. הייעוץ הביוגרפי מתקיים בשלושה אופנים- יעוץ אישי, יעוץ זוגי, סדנה. על הסדנה- הסדנה מתחילה בחודש נובמבר, מתקיימת בקבוצה קטנה בעלת מספר משתתפים מועט, באווירה תומכת. הסדנה בת 10 מפגשים שבועיים של 3 שעות כל אחד. יש סדנאות בוקר וסדנאות ערב. על המנחה- הסדנה מועברת על ידי רלי אוד, יועצת ביוגרפית מוסמכת בעלת ניסיון רב בייעוץ ביוגרפי אישי, יעוץ זוגי ובהוראת הביוגרפיה על פי הדרך האנתרופוסופית. לפרטים והרשמה- רלי אוד טלפון 025702642 דוא"ל- [email protected]

yaely2

New member
מנהל
הושענא רבה שמח לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולם
היום הוא היום האחרון של סוכות ונקרא הושענא רבה, כי אומרים בו הרבה פסוקים הכוללים את המילה "הושע נא". נוהגים להיות ערים בליל הושענה רבה ולקרוא בתורה ובספרות הקודש כל הלילה. הלילה אנו יוצאים מן הסוכה וחוזרים איש איש לשולחן האוכל ולמיטה שלו, יש הרבה שלנו בכל לילות החג בסוכה. במדבר פרק כט (א) וּבַחֹדֶשׁ הַשְּׁבִיעִי בְּאֶחָד לַחֹדֶשׁ מִקְרָא קֹדֶשׁ יִהְיֶה לָכֶם כָּל מְלֶאכֶת עֲבֹדָה לֹא תַעֲשׂוּ יוֹם תְּרוּעָה יִהְיֶה לָכֶם: מחר זה חג בשם "שמיני עצרת*. החג הזה מנותק מסוכות רעיונית. כאילו חתן וכלה שחגגו את כלולותיהם ברוב פאר ועכשיו נכנסים לביתם. במדבר פרק כט (לה) בַּיּוֹם הַשְּׁמִינִי עֲצֶרֶת תִּהְיֶה לָכֶם כָּל מְלֶאכֶת עֲבֹדָה לֹא תַעֲשׂוּ כך חגגו היהודים את שמיני עצרת יום אחד ככתוב, ובגולה יומיים. רגע, רגע, חסר משהו, חסר חג שמחת תורה. אז הנה ההסבר. שמחת תורה אינו מופיע בתורה לא כחג ולא כיום של שמחה. בחו"ל מאחר והיו שני ימי חג, ובדיוק אז גם סיימו לקרוא את התורה, החליטו ליום התשיעי לקרוא שמחת תורה. אנחנו כאן בארץ אימצנו את הרעיון והחלטנו ששמיני עצרת , יהיה גם שמחת תורה. עליי רק לספר לכם שלא תמיד סיימו את קריאת התורה בדיוק במשך שנה. היו תקופות שסיימו אחרי שלוש שנים, והיו תקופות שזה לקח אפילו שלוש וחצי לסיים את קריאת התורה. חג שמח ולא לשכוח לרקוד עם התורה או בלעדיה.

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור....

יכול להיות שרק אני כמה בשעות האלו? כולם......כולם...לא עובדים בערבי חג? ממהרת ליום חדש...לכולם חג שמח ויום נעים.....

בוקר טוב, בוקר מלא אור

ואו! אלו אנשים חרוצים יש פה! כבר כולם קמו ... אני בקושי פותחת את העיניים, עוד לא ממש רואה, מנחשת, לפי האור, שזה כבר בוקר... ממש לא נעים להודות שאני נהנת מהעצלות הזאת...

עדיין בתחום חגי ראש השנה, משהו

שקיבלתי באי-מייל, ואני מעתיקה אותו לכאן.מבלי לפגוע באף אחד.
ברכת שנה טובה מאמא פולניה לבני היקר וגם לדבר הזה שאיתה הוא התחתן . שנה טובה מאמא שלך , ‏אני בסדר גמור ואל תדאג לי בהתחשב העובדה שאני לא יכולה לנשום . מה שחשוב זה שיהיה לך חג שמח איפה שאתה נמצא עכשיו , ‏רחוק מאד . אני מצרפת את 10 ‏השקלים האחרונים שלי למכתב, ‏אני מקווה שתבזבז אותם על הנכדים שלי או לאוכל . ‏אני יודעת שאמא שלהם אף פעם לא קונה להם משהו נחמד . הילדים נראים בתמונות כל - ‏כך רזים המסכנים . תודה רבה לך על הפרחים ששלחת לי ליום ההולדת . ‏שמתי אותם בפריזר כדי שהם יישארו טריים כשתצטרך לשים אותם על הקבר שלי . ובכן בני הגיע הזמן שאני אזחל למיטה לישון , ‏איבדתי את המקל הליכה שלי כשרדפתי אחרי הג ' ‏וקים. ‏אבל אל תדאג לי גם שאמרו לי ללכת בלי כובע התרגלתי לקור . ‏והמיטה הקפואה בבית האבות כל - ‏כך קרה שאני לא מרגישה את הכאבים בעצמות. אל תחשוב אפילו לשלוח לי כסף , ‏אני יודעת שאתה צריך אותו בשביל החופשות המשפחתיות היקרות האלו אליהן אתה נוסע כל שנה . תמסור את כל אהבתי לנכדים המתוקים שלי וד " ‏ש לאיך שלא יקראו לה , ‏הזאת עם השורשים השחורים, ‏שבגללה אתה לא גר איתי יותר . שנה טובה , ‏אמא .

sitvaniyot

New member
גם אני שולחת משהו מתא הדוא"ל שלי

אז לכל החרוצים שרק פוקחים עיניים בבוקר ורצים למחשב, קחו קצת חומר למחשבה. ולמי שזה לא נפתח שילחץ על האותיות של המצורף. שיהיה לכם יום נעים וחג שמח

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם לרוקסן ולסתווניות ../images/Emo51.gif

לרוקסן תודה, קטע נחמד וקצת מבדר, רק כשחופרים קצת לעומק זה קצת עצוב. לסיתווניות, זה ההבדל בין הרגש וההיגיון. כל זמן שהרגש שלט במחשבותיה היה לה קשה. "אני זקנה, מקומטת, נכדתי נרתעת מלנשקני (אולי)" ברגע שהיא עברה להיגיון אז מילת המפתח היא זה מה שיש מכאן קל להיגיון להיכנס, כך אני עשיתי וכך אני עדיין עושה. יווו ממש אהבתי את הקטע

תודה סיתווניות. יופי של כתבה.../images/Emo140.gif

ואכן כן,זה מה שאנחנו צריכים ללמוד מהכתבה, מי שטרם אימץ לו דעה זו,לומר כל בוקר תודה על כל מה שיש לנו, כולל הקמטים, הרווחנו אותם ביושר. ויעלי, זה רק בקטע של בדיחה שמקצינה את אופיה של האם הפולניה,נראה לי שצריך רק להתייחס לקטע המבדר, וממש לא לחפור לעומק. סה"כ בדיחה.

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם שלום רוקסן ../images/Emo24.gif

חג שמח לכווולם, גם אני ראיתי בזה בדיחה והעברתי את זה עוד לפני הודעתך לפורום אחר. יחד עם זאת אני מתנצלת אם זה נשמע רציני מדי מפי, לא התכוונתי.

odo13z

New member
קטע יפיפה סיתווניות. תודה.

בהחלט מעניק השראה ומעשיר. לקרוא קטעים כאלה זה אחד הבונוסים החשובים ביותר של השתתפות בפורום כמו זה. חג שמח סיתוונית וכל המשתתפים. שתהיו בריאים שמחים ואופטימיים.

כנראה שזה אותו הדבר אצלי...

אני מאד מודה לך בת-אל שעזרת לי להבין את הצורך שלי להתעצל ולהתפנק...

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif בוקר טוב לכולם../images/Emo23.gif

הבוקר כשהתחלתי לכתוב את הודעתי הקודמת לא היה כאן אף אחד, לקח לי הרבה מאוד זמן לכתוב את ההודעה, כשנכסתי ממש ראיתי שרשור שלם ואני הייתי הודעה חדשה. קחו בחשבון שגם זה יכול לקרות. לעומר שלום, ממש חרוצה, ככה לקום ביום חופש. שאפו. לבועז, כבר התרגלתי לחריצות ולהתמדה שלך. אבל.... חיפשתי מתחת לשולחן, חיפשתי מעל המחשב ובתוכו. מה זה בועז?? אין בדיחה קטנה? רק פרח? פרח יפה אבל לא מצחיק. לרוקסן לא נורא מעט אבק, ושקדוד לאן נעלמת?? המדור לחיפוש קרובים כבר קיבלו חררה ממני, כמה שאני מנדנדת ושואלת היכן את. לשוש על השיר ששרתי איתו. "שישו ושמחו..." אני מקווה שאחד השכנים שמע וימליץ עלי להיות זמרת על הבמה ביום העצמאות. ואודו אתה עובד?? כל הכבוד!!! אם לא היית עובד היינו כולנו אובדים.

shkedud

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifיעלי, אני כאן../images/Emo55.gif

לא נעלמתי לשומקום. לפעמים יש לי הרגשה שאני כותבת אפילו יותר מדי, ושזה ניג'וס. אני כאן לגמרי, וגם אם לא כותבת, אחת לכמה שעות -קוראת ונהנית תודה לך מקרב
שאת מתעניינת בי שיהיה לך יום נהדר וחג שמח

boaz31

New member
בוקר טוב לעומר ולכולם הנה גם

אני קם ואינני עובד לא בערב חג ולא בכלל

עומר, בועז, וכולם. גם אני פה../images/Emo140.gif

ערב חג אחרון בסדרת החגים של השנה החדשה.והרוח עדיין לא שכחה. הכי מבאס זה האבק שהיא מכניסה לבית דרך החרכים .ובדיוק ערב חג. יום טוב ונהדר לכולנו.

shkedud

New member
לעומר, לבועז, לרוקסן - שהשכימו קום

ולכ השאר, שעדיין נמים - בוקר טוב!!!

למעלה