בוקר אור :)

shanshanit1

New member
בוקר אור :)

שמי שני ואני עתידה להתחיל את לימודיי השנה באוניברסיטה. יש לי שאלה לגבי הוצאת פטור בחלק האנגלית- הרמה שלי באנגלית היא מתקדמים 1 מה שאומר שעליי לקחת שני קורסים. האם אני יכולה לוותר על האנגלית בסמסטר א' ובזמן סימסטר א' לגשת לאמיר/אמיר"ם ולנסות לשפר? ובמידה ולא אשפר להירשם לקורס אנגלית בסמסטר ב'? ובכלל מה עדיף- אמיר או אמירם? תודה רבה ויום טוב :)

stkachov

New member
נדמה לי שאת יכולה

יש בשנתון מידע מפורט לגבי הדרישות של אנגלית. נדמה לי שצריך להגיע לפטור לא יאוחר משנתיים אחרי תחילת הלימודים, אבל אני לא בטוח. תקראי בשנתון.

deathcaster

New member
תגיד ויטלי

אם תיאורטית, היית רוצה לעברת את השם הפרטי שלך..... זה היה חיים ?

stkachov

New member
יאפ

זה גם היה השם שהרב נתן לי כאשר עשה לי ברית מילה(אחרי שעליתי ארצה).... אבל איך שהוא חיים לא הסתדר לי טוב. אגב, חברים שלי קוראים לי ויטל(VITAL)...

stkachov

New member
הלו הלו אני מבקש

אני לא איזה קיבוצניק שמאלני שונא ישראל... !

deathcaster

New member
אין שום יתרון בהם למען האמת...

גם במבחני אחוזי גיוס לצה"ל הם כבר מפסידים לזרם הדתי לאומי... כל קיבוץ פושט רגל (ויש לא מעט כאלה) הוא נטל על כל אזרחי המדינה שאינם קיבוצניקים, התק"ם הוא ארגון ללא מטרות רווח שמפסיד כל שנה יותר ויותר... כל קיבוץ שהחליט לצאת מהבוץ שלו מכר שטחי חקלאות ובנה עליהם מפעלים מזהמים, שטחים של המנהל שבגלל הגדרתו של הקיבוץ המדינה לא יכולה לגעת בהם למרות שהקיבוץ לא משלם עליהם וצובר חובות... בזמנו הקיבוצים היו נחמדים וטובים מבחינת ציונות והתיישבות.. כיום הם רק נטל על הקופה הציבורית, צריך להפריט את כולם. אלו היו 60 שניות על הזעם הלא מבוסס של אורבניים על הניאנדרטלים ביישובי הספר ! כל המייחס דבר רצינות להודעה זו... סופו שמצדיק את תוכנה (פארדוקס ?!)

deathcaster

New member
../images/Emo12.gif

זו מגילה ? זה ממש קצרצר
שימי לב לסוף... זה לא היה ממש רציני...אתם הקיבוצניקים השמאלנים ממש רגישים

stkachov

New member
אני חולה

וכפי שאמרה לי רופאה היום: הצטננות עוברת תוך שבוע אם לוקחים תרופות, ותוך 7 ימים אם לא עושים כלום.

amitk80

New member
מממ

אופציה נוספת ממה שויטלי הציע הוא להתקשר למחלקת לשפות זרות ולשאול אותם. אני חושב שאפשר לשפר במהלך הלימודים. בכל מקרה את חייבת לגמור עם האנגלית עד סוף שנה ב' של הלימודים שלך בכדי לעלות לשנה שלישית. אם תוציאי 80 בקורס מתקדמים 2 אז הבנתי שיש גם פוטר מאנגלית בתואר שני. עמית

למעלה