בוקר אור

בוקר אור

בוקר טוב מלא באור ואהבה השבוע שלי קצת מתפנק ואני בבית בכייף מה שנקרא בטלנית עם רשיון

בוקר טוב

אחותי תאמיני לי 3 ימים של מנוחה מוחלטת עושים משהו לגוף אבל זה רק הכנה לדודה מגויסת , אתמול הצטרכתי לשחק בגננת וילדה כדי להרגיע ילדהכועסת אחרת אפילו שלחו אותי לפנית המחשבות , כי הפרעתי לגננת לס]פר את הסיפור שלה עוברת ימים לא קלים , אבל הבטחתי לסנן , לא לספר הכל , נכון? אז הנה סננתי , ישנתי 3 ימים כי ידעתי שבמשך השבוע הקרוב אני תחליף לאמא ויש לי 4 ילדים על הראש ו2 בתים לתחזק

נסיכוש...אין צורך לסנן

אם את חשה צורך לשתף ....במצבך...מותר לך להתבטל....אזרי כוח וסבלנות..למרות שזה כייף אני יודעת שזה מעייף..אבל....זה יעבור....ואז תשובי לשגרת יומך......יום נעים ורגוע..

למה ילדים לפעמים מתחמקים שצריך אותם

הבנות של אחי יודעים לטפל בקטנה בת ה4 בעיקר זו בת ה15 שחולקת עמה חדר ודווקא שהאמא מאושפזת שוב, אתמול עברה ניתוח , הבת מתחמקת לעיסוקים שלה אתמול הלכה להתרים , אני חשבתי שאחותה קודמת לפעילות ציבורית, אבל כנראה שאני חושבת שונה ממנה הגדולה יותר עובדת , אז צריכה לקחת חופש מהעבודה כדי לטפל בקטנה אבל היא לרוב מפנקת אותה ואתמול שניסתה להגיש לה צהרים לאכול , לקטנה לא בא, בא לה להתפנק על הגדולה כמו שהיא רגילה, הכעס חגג שם הייתי בדרך לבית החולים , לבקר את גסתי , ואחי הקפיץ אותי אליהם לטפל בקטנה שלא הצליחו להרגיע אותה נצלתי את כל הטריקים שיש לי עד שהצלחתי להרגיע אותה, אז הלכה לישון בלי להתקלח , או לאכול ארוחת ערב נצלנו את זה , ונסעתי לבקר את גיסתי , אבל הקטנה קמה ב11 בלילה להתקלח לאכול ארוחת ערב , וחזרה לישון עד הבוקר

כחכמה לאחר מעשה אומר שזו אשמת ההורים....

צריך לחנך את הילדים מגיל צעיר מאוד לקחת חלק ואחריות במטלות הבית...בעיקר כאשר מצב שבו אמא לא בבית לעשות חלוקת תפקידים...אי אפשר "להנחית" על ילדים שלא מורגלים לקחת חלק במטלות הבית פתאום לצפות שיעשו זאת ..מה גם שהקטנה כדברייך מפונקת...וכרוכה אחרי אמא וגם לה לא קל שאמא לא בבית וזו דרכה להביע את חסונה של אמא בOVER צורך להתיחסות ותשומת לב....

למזלי קבלתי היום פטור

שיעור בוטל אתצל בת ה15 ואמרה לי אני אביא את אחותי תשארי לנוח בבית נשבעת לך אני לא שורדת את המצבי הרוח של גיל ההתבגרות האמת לא מבינה את הרגע ככה ורגע שני אחרת הגעתי למסקנה לא לתכנן כלום אלא לחיות לפי הרגע

תפקידיח סבתא פעם וכיום

בעבר אפשר היה להפיל תיק על סבתא תשמרי על הילדים כיום יש הרבה סבתות שעובדות , אז המצב השתנה ללא הכר לכן חלוקת המטלות על הילדים נכונה יותר לאשה העובדת ככה הם לומדים לעשות דברים בבית לעזור להתנהלות הבית

למעלה