בוקר אור

שרשירית

New member
תודה יקירתי

ואכן אני מתחילה איתו היום סדרה של בדיקות - אף אוזן גרון, בדיקות דם, רק לוודא שהכל תקין. ודרך אגב, את נשמעת היום הרבה יותר טוב

Bubble Girl 27

New member
מתוקית את

תודה מאמוש כן יותר טוב משתפר כל יום קצת... תעשו בדיקות ותעדכני מה נהיה. מתגעגעת אליך את יודעת? שניייים שלא נפגשנו.

בוקר אור-ובקרוב מאוד קליניקת ילדים שלי:

אני אעדכן ברגע שאוכל לבתחיל לקבל שם אמן שהכל יילך חלק אתם לא ידועים כמה דיקור קטן יכול לעזור לילידם - במיוחד במיוחד שאלה שכל הזמן עוברים ממחלה למחלה זה הסבר שלם וארוך - לימודים של 5 שנים - למה זה קורה אבל הכי חשוב - שהידקו יכול להוציא מזה-בסדרה של טיפולים ובעיקר לחזק את הילדים ולחסן אותם טוב טוב בדיוק בשביל שלא יחטפו כל חולירה שעובר לידם! ושתדעו (לכל ההיסטריים - ממחטים!!!) זה לא קרוב אפילו למחט של חיסון! ידלים מקבלים ומגיבים לדיקור יותר טוב מכל מבוגר בעולם! והכי מדהים זה: שהם יודעים בתוך תוכם שזה עושה להם טוב וזה לטובתם. קשה להסביר את זה - אבל גם אם הם לא מרוצים באותו רגע! אתה רואה שהנפש שלהם שעוד נקייה כלכך - מבינה מה זה ולמה זה מיועד והם זורמים עם זה. מ ד ה י ם ! ! ! !

שרשירית

New member
ואין לה בעיה עם המחטים?

אני עשיתי סדרה של טיפולים בדיקור - זה לא כואב. אבל ילד יכול לפחד מהמראה של המחטים ואולי לנסות לגעת ולהזיז אותם. אני מאמינה שאם לא ימצאו משהו חריג בבדיקות של הקטנצ'יק (ובטוחה שלא ימצאו, טפו טפו) אני אעשה לו טיפול מונע בדיקור נגד כולירות או אולי הומיאופט שיתן לנו איזה מיץ לחיזוק המערכת החיסונית.

אז ככה:

לא נותנים להם יותר מדי אפשרות או זמן לראות את המחט ולדבר על זה! כי זה לא רעיון טוב. יחד עם זאת.. זה כמעט לא מורגש ואני עצמי דקרתי ילדים שהיו בלחץ מחץ ואחרי שנכנסה המחט אמרו במבט פליאה המום: "מה זהו?????" ויש ילדים שבכלל מקבלים את זה סבבהב ומסתכלים ולא מזיז להם. ויש שבוכים - וזה עובר. והם בוכים בעיקר כשרוצים לקחת להם את היד להרגיש דופק בכלל (שיטל אבחון של רפואה סינית) ובכלל לא בוכים סביב המחט. וגם אם הם נוגעים בזה - לא קורה כלום. המחטים הן גמישות מאוד.אז או שהמחט פשוט תצא ותיפול - ולא קרה כלום או שהמחט תתכופף - וגם לא יקרה כלום ויש מחטים מיוחדות לילדם אגב - שהן עוד יותר דקות ויותר קצרות באורך שלהן. זהו בקצרה נשיקות ורק בריאות לכולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubble Girl 27

New member
עשיתי דיקור

קבוע אצל איזה בחורצ'יק... חוץ מלחורר אותי ולהוסיף לי כוסות רוח (למת) לא עבד. נראה לי בכלל היה חוצון שעשה עליי ניסויים|חייזר|
ועל זה נאמר GMG גורנישט מיט גורנישט! לאאאאא תדקרי אותי אישה לאאאאאאאאאאאאא!

הפסד שלך בובה. ואני כן אדקור!בעבוע!נהנהנהנה

נה נה נה נה נה תחת של בננה אני אבוא לישון - ואדקור אותך כשתנחרי הילה את באה לצלם? תביאי עוגה אשה בחייאת עוגה

Bubble Girl 27

New member
אני רוצה עוגת בננה ועוגת פרג!

ואת אל תאיימי עליי למה חבלללללללל ואני לא נוחרת!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif יש לי את מי לשאול....

Bubble Girl 27

New member
המממ ללא ספק

יש רשימה... קודם כל כמובן גילי...
מאמי אם תעיז להגיד שאני נוחרת אני שמה פה את ההקלטות שלך מנסר לי סיפרייה. אגב תודה על המיטה שבנית לי בסופ"ש..
אני 27 יכול לסנגר עליי <<< וחבל אם לא רד שי אם בכלל זוכר משהו שהיה לפני שנה כמעט... בכל זאת כבר לא ילד הזיכרון זה לא מה שהיה פעם (די שייקה אתה יודע שאני אוהבת אותך גבר
) וגם את! כן את! זכור לי לילה שחלקת איתי את מיטתי...
אחחח היו ימים והיו לילות...

נעה'לה שיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

לגבי מחטים יכולה להעיד - הפיצי מאד אהב את הקטע, קורא להם "קישוטים"
. הוא גם מאד אוהב את המדקרת (באמת אישה מקסימה), ואת הריחות שם, ואת האוירה בכלל...

איזה כיף לשמוע! תודה!../images/Emo140.gif

כשיהיה לי תיהיה בטוחה שתיהי מוזמנת ולו רק שהוא יוכל להריח את הריחות של שמנים אתריים מבערין וקטורות שונות. ואתן לו לשחק עם כמה קישוטים!

לילי301

New member
בוקר מקסים..עם קרני ../images/Emo42.gif שמבזיקות

מדי פעם (בינתיים זה מספיק עד שהדרישות יעלו).. יום נפלא לכולם..

למעלה