בוקר אור

בוקר אור

שיהיה אחלה יום ועוד חצי שבוע מצויין

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור מיצי../images/Emo108.gif

שיהיה יום מדהים ובאמת חצי שבוע שעובר מהררררר נשיקות וחיבוקים יא מדהימה אחת, סורי על אתמול עבדתי עד מאוחר ונפלתי לישון.

לילי301

New member
../images/Emo221.gif מקווה שההרגשה טובה יותר הבוקר..

ומה ז'תומרת "אתמול עבדתי עד מאוחר" לא אמרתי לך לנוח [אייקון של נו נו נו]?

Bubble Girl 27

New member
אופסי../images/Emo163.gif

שכחתי הפולניה עוקבת אחריי
סליחה אימא אבל הייתי חייבת לסיים דברים דחופים, יש לי היום פגישות חשובות של העסק אז תחזיקי
ואני מבטיחה להקשיב לך מהיום... תגידי את גם רושמת פתקים לבוס?... "באבל לא מרגישה טוב רד ממנה" משהו כזה?

לילי301

New member
ראי..../images/Emo221.gif מקסימה..

אני לא מאלה שכותבות פתקים והסברים, אני מאלה שמגיעות עד לבוס...
... אחרי שיחה איתי ב4 עיניים אני בטוחה שהוא ירד (על גחונו ויעשה קולות של שטיח). אז רק תגידי..אני מגיעה. ושלא יגידו אח"כ שלא הזהרתי.

Bubble Girl 27

New member
נשבעת לך שאני שולחת לך כתובת../images/Emo6.gif

נשבר לי ממנו ומכל השטויות שלו! אני רוצה החוצהההההההההההההההההההההההה

לילי301

New member
בובה..כשאני רציתי החוצה,

פשוט יצאתי.. אם הסבל הוא כזה נוראי, חפשי משהו אחר, את מוכשרת, צעירה, ומהמעט שאני מכירה אותך את מסוגלת להשתלב בכל מקום. תתחילי לבדוק אפשרויות נוספות ותעזבי רק אחרי שיהיה לך משהו טוב בידיים, חוסר הסיפוק שלך והעצבים שמצטברים בכל יום מהבוס, מהעבודה..משפיעים עליך ועל הבאבל בוי.. ולגבי ההוא מלמעלה, שילחי כתובת ותמונה, מעכשיו הוא בטיפולי...

Bubble Girl 27

New member
כן אני יודעת

מחפשת לי פינה חמה בימים אלו, משתמשת בחברים וקשרים אישיים. בתקווה ושאיפה לסגור משהו בקרוב. תראי הבוס שלי הוא לא בנאדם רע, הוא פשוט בגילי וכדי להרגיש עליונות הוא משחק קטעים מוזרים ועושה פרצופים. לא הוגן שאני מחסירה יומיים של מחלה אחרי שנתתי פה שבוע שתפרתי אחלה עסקאות ואני עדיין מקבלת פוזות. אפילו לא שאל אם אני בסדר ואיך מרגישה, בקושי אומר בוקר טוב. זה מבאס! זה עושה תחושה חרא.. העבודה עצמה לא מאתגרת אותי בכלל ואין לי פה משא ומתן כמו שאני רוצה. התנאים פגז וזה מה שחבל לי להפסיד.

לילי301

New member
תשאלי את עצמך..

"מה אני רוצה נכון להיום?" נוחות ושכר טוב או סיפוק ואתגר.. מניסיון שלי, 7 שנים עבדתי בחברה מובילה, גדולה ובתפקיד מעולה שאהבתי מאד, תפקיד שסיפק לי אתגרים, למידה אינסופית, בוסית מדהימה ומבינה ויופי של סביבה חברתית.. אחרי כל השנים האלה, שהיו מדהימות וזכורות רק לטובה, הבנתי שלעבוד 10 שעות ביום ולהגיע לצוציקית מיובשת ולא סבלנית (כי את כל המצברים הוצאתי על 200 עובדים שבהם טיפלתי), זה לא מה שאני רוצה כרגע, התחלתי לחפש, ומצאתי אחלה דברים (עם רכב, פלאפון וכו' וכו') אבל גם הם דרשו שעות מטורפות ואנרגיות שלא יכולתי לספק, בשניה שכמעט נשברתי .. פנתה אלי חברה מאד טובה שלה עסק בתחום שמעולם לא נגעתי בו ואין לי קשר אליו חוץ מבזבוזים פה ושם (כסף), היא התחננה שאבוא להיות איתה.. הצגתי לה את התורה, 7 שעות ביום בשכר X..בלי לחשוב חתמנו, לחצנו ידיים והתחלתי לעסוק בתחום הכי רחוק ממני וממקצועי. אני לומדת המון והכי חשוב זה מתאים לצרכים שלי כרגע, לא חושבת שאהיה פה עד שיבה, אבל נכון להיום זה מעולה!! תחשבי מה את צריכה כרגע שיגרום לך להרגיש הכי טוב.. אחרי שתעני על השאלה הזו יהיה לך הרבה יותר פשוט.
וברור לי שתצליחי!

Bubble Girl 27

New member
את זה אני יודעת!

קודם כל אני שמחה בשבילך.. נשמע מעולה המקום שאת עובדת בו היום והצעדים שעשית. כל הצעות העבודה שאני מקבלת הן ל 8-9 שעות ביום, זה מאוד קשה עם ילד בבית שצריך לקחת לטיפולים ומן הסתם חייב תשומת לב יותר משעתיים ביום. אני רוצה לעבוד כמוך 7 שעות ביום בעבודה מאתגרת. עכשיו נשאר לחפש... מחפשת עובדים?

לילי301

New member
מפעילה את קשריי וכישוריי..

תתאזרי בסבלנות, בטוחה שנמצא לך משהו מתאים. ולגבי הבוס, חייכי, תשמעי "בלה בלה בלה" בכל פעם שהוא מדבר, עשי עבודתך נאמנה כפי שעשית עד כה (לא לשרוף גשרים, אין לדעת מתי תתקלי בו שוב) ..והמתיני.. בסופו של דבר הסבלנות משתלמת..

ramoni1

New member
בוקר אור לכולם

אחלה יום, יום שלישי פעמים כי טוב, אישאלללה שיהיה רק שמח ב

שרשירית

New member
בוקר לא משהו

תגידו... מתי הילד שלי יגיע לגיל שבו הוא יתחסן ולא יחטוף כל כולרה שמסתובבת לידו? שוב יש לו חום והפעם מלווה בכאבי אוזניים. שוב לא ישנים כל הלילה. שוב מגיעים לרופאה על הבוקר. אופפפפפפפפ!!!! החוסר אונים ויכולת לעזור לו הורגים אותי.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo24.gif תרגישו טוב!

מה נהיה באמת? תבדקי אולי יש לו איזה חיידק שחוזר כל הזמן ואנטיביוטיקה דווקא תעלים, הרי התשובה הכי ברורה של כל רופא בלי בדיקה אפילו זה להגיד ווירוס. שולחת חיבוקים גדולים להחלמה מהירה ולך כוחות...

למעלה