בוקר אור

בוקר אור

כל כך נעים בחוץ ואני מהמיטה קמתי כבר ב4 וחצי הספקתי לתלות כבסים להתקלח ולאכול ואני בדרכי החוצה זהו לפעמים גם לי יוצא לקום גדי להעיר את השמש כל כך נעים ברוח הקרירה שבחוץ ממש נהנתי שיהיה לכולנו יום נעים עם בשורות טובות ואני יצאתי לפקקים באים לאסוף אותי ב7 בבוקר

גאיה ק

New member
4 וחצי שעה נפלאה

זו חוויה לקום עם הזריחה.
ועוד זריחה סתווית עם רוח נעימה. בוקר טוב לך ולכולם!

גאיה../images/Emo140.gif מסכימה איתך ב-100% עם לקום בזריחה,

ואפילו לפני עלות השחר, ובחרת להביא קסם של שיר על על רקע מצגת פרחונית שובה לב,

מה עושים שאת הזריחה/שקיעה המדברית פסטורלית

שהייתה מול ביתי עד לפני מספר שנים מסתירה שכונת "גני משי" יענו נתנו לשכונה שם "ענוג" לרכך את נגיסת הקרקע מהנוף המהמם...שהיה....

ערדי,הנה קמת מוקדם,או שתפוז שוב מבלבל ת'שעון

בוקר ויום טוב לך ולכל חברי הפורום,

ערדניקית מתוקה

יש כאלו ו שעלו עד למצדה בלילה כדי לראות זריחה ולשמוע א ת דויוד ברוזה מעיר את השמש בשירה

מעשי חלם או אי הבנה

קבלתי זימון למרפאה שלא מוכרת לי ניסיתי להתקשר לא ענו לי במשך חודש היום שהייתי בבית החולים חפשתי את המרפאה , קוד הבדיקה לא היה נכון ובתאריך של הזימון הרופאה לא עובדת כלל במרפאה מזל שנגשתי לברר כי ברישומים שלהם אני לא הופעתי כלל , הא לא ידעה למה זמנו אותי כלל למרפאה הזו איזה מזל שנגשתי לבדוק , עכשיו יודעת למה זומנתי, אבל מי מה ולמה לא יודעים בקיצור מחכה לתור חדש או אולי שיחה טלפונית עם הרואה שתפתור את החידה

ben 911

New member
אצלי כאן, בוקר זה כבר לא...../images/Emo9.gif

מקווה נסיכה שהכל הסתדר לך היום.. ואיכשהו כל הבשורות הטובות עמדו בסך ובתור אלייך.

בן איש יקר

זה בדיקות ועוד בדיקות זה לא נגמר הסיעוט הזה והסיפור הוא לקבל אישור של קופת חולים לממן את הבדיקה בעבר הרופא שלי פנה ולא אישרו מקווה שעכשיו שהפרופסור בקש אולי יאשרו את הבדיקה

בן אני ויתרתי

יש שמחות אבל אני לא בדיוק משתתפת בהם בכדי להגיע לברית של ילד שנולד לזוג חברים, שהיו כמו ילדי ועזרתי להם כלכלית שיכולתי התקשרו אתמול אמרו נולד בן וביום ראשון יש ברית , אולי תבואי עלי להצפין ולצערי נאלצת לותר כי הנסיעה קשה לי וזה כואב כי מאד בקשו שאבוא והמתח הנפשי עולה מיום ליום , הייתי צריכה לארגן את האזכרה של אמא השנה הראשונה ואני בקושי גוררת את עצמי מהמיטה למחשב , המצב ממש לא טוב התסכול שכולם סומכים עלי והם לא יודעים שאין על מי לסמוך ומאחר ולא שמנו מודעות לא יודעת אם יהיה מנין שאפשר יהיה להגיד קדיש אז המון מחשבות מציקות והימים קשים מאד עבורי השבוע מאמינה שהמצב ירגע רק בסוף החודש , כי החודש הזה עבורי זה סיוט מתמשך אבל יושבת בשקט ומעבירה כל יום בשביל אותו היום שוקלת להפסיק ללכת לבדיקות לתת לטבע לעשות את שלו כמו האסקימוסים שיצאו לשלג לבד מה שהיה טוב לאנדאנים ולאסקימוסים טוב גם לי, שלא מחפשים לא מוצאים אז מה אם אני בת 50 אני ויתרתי על החיים אבל להתאבד אין לי אומץ אז אפסיק ללכת לרופאים ואסגור עניין עם הסבל שהתרופות עושות לי

למעלה