עכשיו נעלבתי! אני לא מספיק טובה לך???
S sidi New member 26/2/02 #34 שיר? אני מצטער אבל לא התכוונתי לפגוע בך או להעליב אותך, אבל תאמרי לי מה אמרתי (כתבתי) שפגע בך? בכנות, לא הבנתי. סידי
שיר? אני מצטער אבל לא התכוונתי לפגוע בך או להעליב אותך, אבל תאמרי לי מה אמרתי (כתבתי) שפגע בך? בכנות, לא הבנתי. סידי
S sidi New member 26/2/02 #35 אני חושב שהבנתי ../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל אני!!!!
אני חושב שהבנתי ../images/Emo13.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טמבל אני!!!!
S shir23 New member 26/2/02 #36 הבנתי אותך אתה מסוג האנשים ששואלים שאלה ופתאום גם עוניםם על התשובה. יופי! משעמםםםםםםםםםםםםם לי בצורה מחרידה
הבנתי אותך אתה מסוג האנשים ששואלים שאלה ופתאום גם עוניםם על התשובה. יופי! משעמםםםםםםםםםםםםם לי בצורה מחרידה
G golem New member 26/2/02 #37 שיר לא הבנתי... אצלך זה נע בין עסוקה בטירוף למשעמים בצורה מחרידה - אין איזה משהו נורמלי באמצע??
S shir23 New member 26/2/02 #40 אין פהנורמלי בעבודה שלי זה או שיש פתאום מלאאאאאאאאאאא לקוחות שנזכרים להרים טלפון ביחד או אף אחד ואז אני מתחילה לחפש עם מי לריב
אין פהנורמלי בעבודה שלי זה או שיש פתאום מלאאאאאאאאאאא לקוחות שנזכרים להרים טלפון ביחד או אף אחד ואז אני מתחילה לחפש עם מי לריב
S sidi New member 26/2/02 #38 כן זה קורה כשהפיצול מתחיל לעבוד. סתםםםםםםםםםםם וואי את באמת משועממת אה? קחי דף וטושים ותתחילי לצייר או שתביאי איתך ספר לעבודה. אז מי את שיר?
כן זה קורה כשהפיצול מתחיל לעבוד. סתםםםםםםםםםםם וואי את באמת משועממת אה? קחי דף וטושים ותתחילי לצייר או שתביאי איתך ספר לעבודה. אז מי את שיר?
S shir23 New member 26/2/02 #39 אני... סינרלה... או אולי שלגיה.... או סתם איזה פייה טובה מהאגדות שמחכה לאביר על הסוס הלבן!
S sidi New member 26/2/02 #41 סינדי הוא יגיע, עם קצת סבלנות הוא יבוא. השאלה היא, אם הוא לא יהיה אביר אלא סתם אדם נחמד ופשוט מהשורה שלא יבוא על סוס לבן, אלא פשוט יבוא, זה יהיה מספיק? סידי
סינדי הוא יגיע, עם קצת סבלנות הוא יבוא. השאלה היא, אם הוא לא יהיה אביר אלא סתם אדם נחמד ופשוט מהשורה שלא יבוא על סוס לבן, אלא פשוט יבוא, זה יהיה מספיק? סידי
S shir23 New member 26/2/02 #42 כן העיקר שהוא יאהב אותי, יכבד אותי, יהייה אופטימי ולא יפחד ממחויבות. ותאמין לי אני כבר אדאג להכל.