בוקר אור

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

ליאור 30

New member
עזרא אחי יש לי שאלה אלייך???

האם אני יכול הפעם להיות בצד שלך בקשר להוא של ריקי????????. ואני מסכים אם כל מילה שאמרת אתה צודק ואני מקווה שהיא תפנים את זה ולא תחשוב שאנחנו יורדים עליה סתם ריקי קחי ממני
ליאור

@@

New member
ליאור קבל גם אתה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שאתם לא יורדים עליי, אני הפנמתי וממשיכה להפנים. יהיה בסדר החיוך חוזר לפנים. אוהבת ריקי

golem

New member
אין בעייה ליאור...

את האמת שאנחנו תמיד באותו הצד - וזה בצד של ריקי - אם כי היו לנו קצת ויכוחים מה הצד הזה אומר..
אבל אני שמח שאתה מסכים איתי - יותר מזה אני שמח שריקי מסכימה איתנו - ואני בטוח שהיא תצליח במה שהיא החליטה - נכון ריקי?? שיהיה לכם אחלה יום

@@

New member
עזרא, בוודאייייייייי

בטח שאני אצליח, אני נחושה יותר מתמידדדדדדדד. אוהבת ריקי

shir23

New member
מתוקה שלי

התחלתח להצטער אתמול על כל מה שאמרתי לך. שכבתי לי במיטה וחשבתי אם לא ההיתי מספרת לה את הכל המצב היה נשאר סטטי והיא לא היתה מרגישה ככה עכשיו, ומצד שני אמרתי הרי היא חברה טובה, אז עדיף שאני יגיד לה את הכל עכשיו לפני שתגיע המכה. הלואי יהייה בי כח עוד מעט. הלואי אהייה חזקה עד שיעבור וזאת תהייה נקמתי האחרונה! התחלתי לשמוע את השיר בבוקר, פשוט שיר מדהים אבל אני לא זוכרת את כולו זה הגיל....מתחילים הבעיות! אם את חושבת שאני ישנתי את טועה, אבל את המשפטים האלו של השיר זה מה שאני אומרת לעצמי.....

@@

New member
שיר, מתוקה שלי

איך שהשיר הזה נכוןןןןןן, נשמה שלי אל תתחרטי על מה שאמרת, את כל אמרת בגלל שאת חברה שלי ואת דואגת לי, אבל בכל זה אני על סף ייאוש. אוהבת ריקי

shir23

New member
ריקוש

היאוש הזה בסוף ישתלם. זאת תקופה שתעבור ויגיע משהו חדש, בריא ויאהב אותך כמו שמגיע לך

ליאור 30

New member
יוווו מה אני רואה כאן ????

יש כאן דברים שאני רואה ולא יודע יווו אני בשוקקקקקקקקקקק נראה לי אני צריך דחוף שיחה עם מישהי מכאן

@@

New member
ליאור אתה רואה טוב ../images/Emo22.gif

הכל מאחורי, אני מקווה שיהיה בסדר, אני החלטתי להמשיך הלאהההההה. באהבה ריקי

shir23

New member
יפה של

מכירה את השיר של אייל גולן? מקדישה לך אותו..בהמון אהבה. קיבלתי את התמונה המעודכנת. מה בחורה כמוך יפה ומתוקה רודפת אחריו, ועכשיו אני צועקתתתתתת עלייך. מה חסר לך? תגידי לי רק מה?

@@

New member
יפה שלי......

את כל מילות האהבה אקשור בסרט אתן אותן במתנה אתן גם ורד למענך אני אתן גם את חיי למה אף אחד לא שר לי את השיר הזה????????? (את יודעת שהינו יחד הוא היה שר לי את זה, אבל רק פעם) אוהבת ריקי

jess ועוד

New member
בוקר טוב סידי

תגיד מה נראה לך שאני מתחילה לעבוד כל כך מוקדם ???? השתגעת ??? לא משלמים לי מספיק בשביל לקום כל כך מוקדם בבוקר בכל מקרה אני כבר פה

jess ועוד

New member
היה????../images/Emo12.gif עדיין

רק היום בערב אני מתחפשת לא לפני אז אצלי הכל עוד אפשרי קיבלתי הצעה לתחפושת מדליקה אבל אני לא יודעת אם אני אלך איתה ההצעה היתה להתחפש לשלט "זהירות ילדים בדרך"

shir23

New member
רעיון מדליק

אז למה שלא תלכי עליו הכי יפה להיות מקורית.

GALI02

New member
בוקר../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכם!!!!! סידי, ב 8:00 רק התהפכתי לצד השני. וזה אחרי שבקשתי שיעירו אותי ב 8:30 ריקי, מה קרה? הוא שוב התקשר? או משהו כזה? שיר- תשתדלי לא להשתעמם יותר מדי. ולכולם- שיהיה אחלה יום וכל הכבוד לכל המתחפשות. גם אני הייתי מתחפשת אם היה לי לאן ללכת מחופשת... אולי אני אלמד מחופשת,,, מי יודע אולי זה ייתן לי השראה יאללה ביי ביינתיים גילי

@@

New member
גילי, פורים שמח

דיברנו אתמול בצהריים , אבל חוסר הוודאות , זה שאני תלויה באויר פשוט גומר אותי. חג שמח לך יקירה שלך ריקי

sidi

New member
בוקר טוב

סידי, מה שלומך הכל בסדר? קבל
ו
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה חשבתם שיש לי פיצול אישיות? הייתם מתים
חזרתי אליכם למעט זמן עד שאני יעזוב שוב
שיר, אני מבקש, לא כל הגברים אותו דבר, יש גם יוצאי דופן, קחי לדוגמא אותנו הגברים שבפורום הזה. אבל לא איכפת לי שאת מוציאה עליי את עצבייך רק תזהרי לא לעצבן את העצבים יותר מדי. ג´סי, את יכולה להסביר לי את הבדיחה עם השלוש רגליים לא כל כך הבנתי אותה. רגע, התכוונת לרגל ה... אה הבנתי, יפה
גילי, אני שמח שהתעוררת, טוב לכי ללמוד, בסוף תגידי שאנחנו מפריעים לך
ריקי (שטרודלית), אני לא יומר לך כלום, אני מקווה שתתגברי על האהבה שלך כמה שיותר מהר. עזרא, בוקר טוב גם לך איש. ניקול גם פה? ניקול, מה נשמע? אני חייב להשיג לי אישה כמוך!!! סידי

למעלה