מ=ד=ה=י=ם
L LaDy VaMpIrE 666 New member 4/10/05 #39 היא מדהימה! רק ההצללה של השיער לא ממש.....את הכנסת צל במקומות שלא ממש צריך שם צל......... אבל ככה-----------מושלמת!!!! אהבתי ת'גרביים(או שזה חותלות-אני לא מבדילה.....חיחיחי)
היא מדהימה! רק ההצללה של השיער לא ממש.....את הכנסת צל במקומות שלא ממש צריך שם צל......... אבל ככה-----------מושלמת!!!! אהבתי ת'גרביים(או שזה חותלות-אני לא מבדילה.....חיחיחי)
T tamaguchi girl New member 4/10/05 #34 ../images/Emo9.gif מרוצה מאוד מהשער ומהחולצה ^.^ היה חסר לי גוון בכל פלטה, היה ממש קשה לעבוד איתן, אבל בסוף הסתדרתי D: ויעל- מזל"ט על קבלת הפינה ובהצלחה לפתוח בגדול
../images/Emo9.gif מרוצה מאוד מהשער ומהחולצה ^.^ היה חסר לי גוון בכל פלטה, היה ממש קשה לעבוד איתן, אבל בסוף הסתדרתי D: ויעל- מזל"ט על קבלת הפינה ובהצלחה לפתוח בגדול
L LaDy VaMpIrE 666 New member 4/10/05 #43 שלילילי לא אהבתי ת'מכנסיים ות'שיער!השחור-ניסיתי לשלב כמה צבעים-לא ממש יצא לי.....
L LaDy VaMpIrE 666 New member 4/10/05 #44 ולהוסיף עוד משו.... הפלטות מדהימות! ממש נהנתי לעבוד איתן!!!
T tamaguchi girl New member 4/10/05 #48 המכנס ממש מאגניב [: ואולי במקום לעשות שילוב צבעים, תנסי לעשות לה "גוונים" בשער? (הכוונה כמה פסים של שחור או משהו D היא יפה ^^
המכנס ממש מאגניב [: ואולי במקום לעשות שילוב צבעים, תנסי לעשות לה "גוונים" בשער? (הכוונה כמה פסים של שחור או משהו D היא יפה ^^
ו ולריע New member 4/10/05 #50 רק לי לא מגיבים ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
S super cat New member 5/10/05 #58 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo74.gif הממ נו טוב היא זוועתית שונאת אותה בלע הלטות מגניבות! אני אעהש דולי מושקעת אין אחרכך
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo74.gif הממ נו טוב היא זוועתית שונאת אותה בלע הלטות מגניבות! אני אעהש דולי מושקעת אין אחרכך