בוקר אור
לכולם

asia84

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gifלכולם

בוקר טוב לכולם וכמובן שבוע נהדר לכולם קצת קריר בחוץ טוב הגיעה זמן באמת לגשם טוב אצלנו
אתמול בערב היה גשם איזה כיף קצת רעמים ו
זה היה נחמד כזה אני מתה על זה אז שהיה באמת שבוע גשום קצת כי אנו זקוקים מאוד לגשם
ולהרבה גשם אז אני מאחלת לכולם המשך יום נפלא
ומקסים כמובן והמשך שבוע נהדר
טוב אצלי הולך להיות כרגיל להיות שבועיים של לחץ קצת בעבודה כי כרגיל תחילת חודששש טוב היה חזקה אז יאללה המשך יום מעולה לכולם

nurit224

New member
בוקר טוב לכולם ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולם...יורד גשם סבבה לא יזיק לנו קצת גשם לכינרת !! שיהי לכולם המשך יום טוב ( יותר טוב משלי אני מקווה אני מהבוקר במכללה לומדת למבחן שמתקיים היום ) ושבוע טוב !

7han

New member
נוריתי בהצלחה במבחן ../images/Emo50.gif

תודה על העזרה באותו יום אבל נראה לי שיש תקלה באתר אז אני אנסה בבפעם האחרת עוד פעם דרך הגב תמשיכי לשים גם ביוטיוב לפחות שאם אנילא הצליח האני הראה שם בהצלחה בהצלחה בהצלחה

asia84

New member
../images/Emo50.gifנורית

יאוו מבחן אז אני מאחלת לך בהצלחה המון והמון בהצלחה בו גם היום שלי לא משהו היום תחילת חודש זה סיוט אצלי ים עבודה ללא נשימה יעבור נו ככה זה אצלי כול חודש אזז שוב
והמשך שבוע קל ומקסים לך

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifצהריים טובים יואוווווו איזה קור..

מה שלומכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היום!!
איזה קור כאן בירושלים ממש מקפיא
טוב שלפחות יורד קצת גשם
איזה כייף
מרגישים חורף אמיתי
שיהיה לככולנו יום מקסיםםם
וכמובן שבוע מדליק!!

asia84

New member
../images/Emo183.gifיאוו איזה כיף לך ..

שלומי סביר איצה כיף אצלכם שם בירושלים מרגישים חורף אצלנו בת"א בקושי עכשיו פתאום יצא לה
בא לי גשם חזק עכשיו כזה
טוב נקווה שהיה לנו גשם חזק כזה בהשמך השבוע אמן ועוד עכשיו שוב נופלים קסאמים בדרום נדמה לי מה היה שם בסוף נקווה ונתפלל שהיה טוב בעזרת השם אמן
יאוו איזה תמונה יפה שמת עשית לי את היום כבר איתה
המשך יום מקסים לך

7han

New member
יום טוב לך

מיאזה דרמ הטיאונית התמונהע

למעלה