בוקר אור - סקר:

• פותח הנושא Con
  • פורסם בתאריך

Con

New member
בוקר אור - סקר:

אם הייתם פותחים ארגון היאבקות חדש ויכולתם לבחור 5 מתאבקים לבסס עליהם את הליגה שלכם, במי הייתם בוחרים? אצלי, בסדר הזה: 1) כריס ג´ריקו. 2) ג´ף ג´ארט. 3) בוקר טי. 4) כריסטיאן. 5) שיין הלמס (הוריקן).

the Rain

New member
כריס גירקו

1.כריס גירקו 2.לאנס סטורם 3.ווליאם ריגל- מצחיק 4.קווין נאש 5.כריס קניון

Con

New member
בחירות מוזרות אחי.

2. סטורם מוכשר ביותר אבל מביא מזל רע לכל התאחדות שהגיע אליה. 3. ריגל באמת מצחיק אבל אף אחד כבר לא רוצה לראות אותו מתאבק. 4. נאש? בנאדם שבמשך שנה טרח לפרסם באתר שלו שהוא נמצא בכושר הכי טוב בחיים שלו. איך שהוא חתם על חוזה עם הWWE פתאום הוא נפצע באורח מסתורי. עם כל הקוליות שלו לא הייתי נוגע בו עם מזלג.

the Rain

New member
הסבר

סטורם כישרון ענק יש לו יכולת מיקרופון מעולה עם יכולת היאבקות תכנית מדהימה ממש לא מאמין במזל רע עם לא ריגל אז אנגל מישהוא שיביא בידור מסויים נאש הוא שם גדול זה יעזור לארגון בעצם להתעצם נאש אני מעריך אותו מאוד מתאבק ענק לפי דעתי עדיין מה יש לו לתרום הוא יכנס לכושר

Con

New member
בקשר לאנגל

גם אני כנראה הייתי מכניס אותו לרשימה אם לא הייתי שומע שהוא רוצה עכשיו לקחת הפסקה של שנה-שנתיים במטרה להוסיף עוד מדלייה סביב הצוואר.

DDN

New member
הבחירות שלי

1. קורט אנגל - מצחיק וכישרוני. 2. כריס בנואה - הכי כישרוני שיש. 3. בוקר טי - כישרוני, מצחיק ובעל כישורי מיקרופון מתפתחים. 4. לאנס סטורם - המשקל הקל הכי כישרוני עם כישרון המיקרופון הכי טוב. 5. גולדברג - בום ענקי ברייטינג.

Con

New member
סטורם יותר כשרוני משיין הלמס?

לא נראה לי! וגם מבחינת יכולת מיקרופון, אם תרשה לי להרחיב את זה טיפה ליכולת משחק אז אני חושב שגם פה הוריקן עולה עליו. זו רק הדעה שלי כמובן.

DDN

New member
סטורם הוא מלך

הלמס הוא ליצן החצר. סתם, סתם. אני פשוט מאוד אוהב את סטורם, וממש לא אוהב את הלמס. למה? תקופת הWCW.

rshamir

New member
החמישייה שלי

בהנחה שכולם פנויים להתאבק פול טיים. אני מתעלם מהמהגבלות הקיימות במציאות. 1. רוק - כדי לפתוח ארגון חדש חייבים שם שמביא קהל, אבל גם יודע להתאבק - רוק הוא השם הגדול ביותר כרגע והקרבות שלו בד"כ לא רעים. 2. קורט אנגל - שילוב נדיר של כישורים מעולים גם בזירה וגם במיקרופון. 3. כריס בנואה - יכול להוציא קרבות טובים גם ממטאטא. 4. כריס ג´ריקו - מתאבק טוב, כישורי מקרופון גדולים 5. הוריקן - אפשר לבנות את חטיבת הקרוזרוויט סביבו. התלבטתי בשלב מסויים אם להכניס גם את בוקר טי או סטורם במקום בנואה או ג´ריקו, אבל השיקול שלי היה שכאשר כישורי ההיאבקות שווים או ברמה דומה, אני אתן עדיפות לשם הגדול יותר שימשוך יותר קהל. כמו כן העדפתי ברוב המקרים אנשים יחסית צעירים, שיש להם עוד הרבה שנים בקריירה.

Con

New member
ובהנחה שרוק אינו פנוי?

ודרך אגב, לפי דעתי לבנואה חסר איזה משהו כדי להשתייך לצמרת הגבוהה. אני לא מדבר דוקא על כישורי מיקרופון. גם בתוך הזירה הוא די מתכתי\רובוטי...

rshamir

New member
אם הוא לא פנוי

אז אוסטין, למרות שאי אפשר לבנות עליו לטווח ארוך.

BinNs

New member
בוא נראה..

1.כריס ג´ריקו 2.קיין 3.בנואה 4.אנגל 5.גולדברג

Bad Ass IL

New member
החמישייה שלי

1) רוק - אולי אני אשים אותו בתור קומישינר... 2) טריפל הייץ´ - מתאבק ענק, כריזמה מצוינת, אלוף עולם. 3) קורט אנגל - כמו טריפל הייץ´... 4) כריס ג´ריקו - העתיד של עולם ההאבקות 5) ריינו - יכול אדירה גם בזירה וגם במיקרופון, יביא את האקסטרים לליגה... פול היימן וג´ים רוס בתור שדרים...

Con

New member
סיכום מהיר.

אנגל וג´ריקו הם מתאבקים של כ ו ל ם. מחצית מהאנשים היו לוקחים את בנואה, והכי שמחתי לראות שאף אחד לא מעוניין במתאבק ההוא עם ראשי התיבות המעצבנים.

למעלה