בוקר אור - סקר:

• פותח הנושא Con
  • פורסם בתאריך
אתה מתכוון .........

אתה מתכוון לטריפל אייץ´ עם הראשי התיבות המצעבנים ? תדייק יותר

Sid

New member
הבחירה שלי:

1.קווין נאש-יכולת מיקרופון בין הטובות ביותר,הוא אחת הסיבות שעדיין אנשים רבים המשיכו לצפות בניטרו למרות שWCW היתה על סף קריסה 2.כריס בנואה-המתאבק הטכני הטוב ביותר כיום, הוא תמיד נתן קרבות טובים וראו שהוא השקיע מאמץ בכל קרב עם מגוון רחב של מהלכים ויש לו גמישות ואתלטיות שאין להרבה מיין איבנטרים 3.טריפל אייץ´- איש גדול עם מסת שרירים גדולה אבל עם יכולות אתלטיות שאני לא זוכר שהיו להרבה מתאבקים בגודלו. 4.רוב ואן דאם- מתאבק שפשוט כיף לראות אותו, הוא יודע מתי להביא איזו "הפתעה" בזמן שהקהל לא בדיוק בעניינים. 5.ריי מיסטריו ג´וניור- לדעתי המלך של הקרוייזרוויטס,יש לו יכולת מדהימה וגם הרבה אומץ, תמיד התפלאתי איך הוא לא פוחד לעשות מהלכים כל כך מסוכנים

Crossface

New member
שלי

1. ג´ריקו - גם מתאבק נהדר וגם יכולת מיקרופון גדולה. 2. בנואה - המתאבק מס´ 1 היום 3. נאש - בגלל השם, המיקרופון ואולי הייתי שם אותו קקומישנר. 4. ג´ף ג´ארט 5.ריי ג´וניר/סטורם/קידמן/RVD

Con

New member
מה ג´ארט עושה ברשימה שלך ?

נראה שאתה מעוניין במתאבקים פופולאריים ומהבחינה הזו ג´ארט לא ברמה של האחרים.

CON.......

מה רע בג´ף ג´ארט ? לדעתי ג´ף הוא מתאבק מצוין מתאבק גדול ואף פעם לא משעמם כשהוא בזירה יש לו גם יכולת דיבור מעולה. זה WWF פישלה בקטע הזה עם ג´ף ג´ארט ודוקא WCW באמת גילתה אצלו את ה"מוכשר" שבו ועשתה ממנו אלוף עולם של WCW כמה הפעמים . ג´ף ג´ארט מתאבק כבר הרבה שנים יותר מאוסטין יותר מרוק יותר מטריפל אייץ´ , ולמה WWF לא קידמו ולא עשו אותו לאלוף עולם רק אלוהים יודע. ואני חושב שהוא אלוף בין יבשתי בין הטובים ביותר שהיו אי פעם ב WWF הוא בהחלט נתן כבוד לחגורה.

Con

New member
להבדיל ממך

אני דוקא שמתי את ג´ארט בחמישיה שלי. אני בהחלט מודע לכישוריו. אני פשוט לא חושב שהוא פופולארי כמו רוק, אוסטין, גולדברג וואן דאם. לכן התפלאתי שאילן שם אותו באותה רשימה איתם.

אילן די

New member
המשותף לכל ה-5 שבחרתי

הוא כריזמה. ג´ף ג´ארט בהחלט נמצא שם למעלה. אולי אולי הייתי מחליף אותו ב- HHH.

hirshfe

New member
החמישיה שלי

1) כריס בנואה 2) אדג´ 3) קורט אנגל 4) כריסטיאן 5) כריס גריקו

הנה שלי...

תאת היתי בונא את זה על כישרונות ועל כישורים כריזמטיים 1-ברוק לסנר 2-בוקר טי 3-רוב ואן דאם 4-רייבן(חייבים מישהו חולה נפש ו שאוהב לחתוף פחים בראש) 5-קורט אנגל שגם איכשהו מביא קהל אבל אין מה לדבר על הכישרון

החמישה שלי

1) דה רוק השם הכי גדול שיש בעסק הזה ויש לו יכולת היאבקות טובה 2) ברוק לסנר השם החם הבא בעסק הזה 3) אנגל לא צריך להרחיב במילים 4) ריי מסטריו ג´וניור נו הכי טוב בקרייזוויט מבצע תרגילים מדהימים מה צריך יותר 5) גולדברג עוד שם ענק מי לא אוהב אותו בארה"ב שם ענק איתם הייתי פותח בהמשך הייתי מביא את בוקר טי rvd ג´ארט נאש כקומישנר כישרון מיקרופון גדול ויש עוד

t-man

New member
הבחירה שלי

*רוב ואן דאם *כריס ג´ריקו *אדג´ *כריס בנואה *לאנס סטורם

the Rain

New member
כריס גירקו הוא הבן אדם הכי נבחר פה

כנראה הוא באמת כישרון גדול

Con

New member
והחמישיה הפותחת היא:

1) ג´ריקו 2) בנואה 3) אנגל 4) רוב ואן דאם 5) רוק כל המתאבקים הללו זכו לפחות בחמש קולות. היחידי שפרץ את מחסום 50 האחוז הוא ג´ריקו עם 10 מתוך 16 קולות. בסופו של דבר אני רואה שזו קהילת אינטרנט די ממוצעת. ארבעת המקומות הראשונים הם ככל הנראה האהובים ביותר ברחבי האינטרנט. מעניין שהסיבוב הנוכחי של נאש בWWE עוד לא הרס לגמרי את התדמית שלו ורבע מכם בחרו בו כבסיס להתאחדות.

Crossface

New member
ג´ריקו

אחחח, ג´ריקו, ג´ריקו. למה? למה עשו אותו אלוף? למה? זה היה מוקדם מידי, היו צריכים לתת לו לנצח ברויל ראמבל ולזכות באליפות ברסלמניה ולא לתת את החגורה להואגן אחר כך וגם לא לאנדרטייקר חבל פשוט חבל

shohamz

New member
קצת הומור

1- ג´ף ג´ארט 2- ג´רי לולר 3- בריקהאוס בראון 4- סיד וישיוס 5- קווין ואן אריק (קרי כבר מת) מה לעשות אני עוד ב-WCCW

למעלה