תלוי מה אוכלים ואיפה
תראי, אני למשל לא יכול בלי לאכול בשר כל יום, ואפילו פעמיים ביום אם אפשר. כיוון שלעמוד ולהכין בבית לבד אני לא יכול(אין לי זמן להתחיל לבשל בשר טרי), אם כבר אני אוכל בבית בשר, אז זה שניצל קפוא. המחירים של היום פשוט מזעזעים. חבילה של שניצלים עולה בערך 40 שקל, ויש שם 700 גרם. כלומר, גם אם נהיה צנועים ונאכל מנה של 200 גרם בשר, יוצא שמנה בשרית עולה לי לפחות 13 שקל, וזה מבלי להכין שום תוספות ושום כלום. אם אני אוכל בנוף, אני מקבל שם מנה בשרית נדיבה, ובנוסף התוספות והסלטים חופשי. כלומר ב 20 שקל, אני מקבל ארוחה בשרית עם תוספות ללא הגבלה. אז יוצא שעל התוספות אני משלם 7 שקל. בנהתן העובדה שגם צריך זמן לבשל, זמן לערוך קניות, זמן לנכות ולשטוף כלים... אני חושב שזה בהחלט מחיר הגון כאשר אתה מקבל את כל זה מוכן במסעדה. אגב, אם רוצים, אפשר לקחת ארוחה בקלקר, ואז יוצא לך גם ארוחת צהריים, ואת מה שנשאר אפשר לקחת הבייתה לארוחת ערב. וכך יצא לך גם ארוחת צהריים וגם ערב ב 20 שקל. ככה כפול 5, זה 100 שקל בשבוע. לחודש זה 400 שקל. בקיצר... 400 שקל מה שאני משאיר בקניה אחת בסופר, ואילו במסעדה זה מספיק לי לאכול חודש שלם, ובלי דאגות של מה שמסביב(הכנה, נקיון, קניות וכדומה). לי אישית זה יוצא משתלם.