בוקר אור לכולם!../images/Emo42.gif
אז ככה...קודם כל בוקר אור לכולללללללללללללם! אתמול עשיתי את טיפול ההילינג הראשון,והיה מדהים!אני ממליצה לכולכם בחום! הרגשתי את האנרגיות המרפאות
חודרות לתוך גופי ומתקנות את הכאבים(כמובן שזה תהליך,זה לא הוקוס פוקוס)וברקע היה מוזיקה מרגיעה ודמיינתי את עצמי הולכת ביער עם ציוצי ציפורים והכל רגועעעעעעעעעעעע... מה שהיה גם מדהים,זה שברגע שהמטפלת שמה את ידיה באיזור הלב,כל הכאב יצא החוצה והדמעות התחילו לזלוג על לחיי כמו מפלים...והרגשתי כמה כאב יוצא ויוצא! זה ממש ריפא את גופי הטיפול...אבל זה היה קצר (שעה)והרגשתי שאני רוצה עוד...אך איאלץ לחכות לפעם הבאה! אני כולי תקווה שטיפול זה יעלה אותי על דרך המלך בחיי...כי אני ממש רוצה בשינוי!כשיצאתי משם,הרגשתי אדם חדש,ונכנסתי מיד למזנון בקרבת המקום כי רציתי לפנק את עצמי במשהו טעים,והרגשתי כאילו אני מקרינה אור חיובי וראיתי זאת בכך שהמוכר ישר התחיל לדבר איתי במן סימפטיה כזו... כשהגעתי הביתה,נכנסתי לחדרי שלי ושל בעלי והוא שכב לראות סדרה שהוא אוהב,ומיד זינקתי עליו וחיבקתי אותו(לא קורה המון)
מכל הלב...כי ממש הרגשתי צורך כזה!וגם כי אני מעריכה אותו ומודה לאל שיש לי אותו! לגבי ה"עבודה"...היום יש לי ריאיון עבודה באיזה שהיא חברה קטנה,תחזיקו לי אצבעות!אני עדיין נמצאת בצומת ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות,אבל אני מקווה שבקרוב התמונה תתבהר ואדע בוודאות לאיזה כיוון לפנות
... בקיצור,נכון לעכשיו,אני במצב רוח לא רע בכלל...למרות שעדיין יש אנרגיות שליליות פה ושם...אבל אני מקווה מאוד לא להרגיש אותן!ופשוט להתעלות מעל כל זה ולהיתפס בדברים הטובים שבחיי! איני יכולה להבטיח שיהיה קל,אבל אני כמובן יכולה להבטיח שאעשה את כל שאוכל!כי חיי כיום הם ממש כמו "רכבת הרים"-עליות וירידות............. שיהיה יום נפלא לכולנו!