בוקר אור לכולם

asia84

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo39.gif

בוקר קצת קריר אבל נראה לי שבהמשך יהיה מעולה היום
ומקווה שהיום שלי יהיה יותר טוב מאתמול ואני מתה כבר לסוף שבוע לנוח
יאוו אני רוצה לראות היום סרט או אפילו להתחיל כבר את דרמה הטיואנית שלי שרק היה לי כוח היום או שמחשב לא יהיה תפוס כי כבר איזה שלושה ימים אני מנותקת מהכול ז"א ממחשב שהיה תפוס .רק מעבודה אני ככה מחוברת טוב נחתי קצת אבל אי אפשר בלי אסייתים בערב חייבת לקבל את מנת היום שלי
אז בוקר מעולה לכולם
והמשך יום מקסים ונהדרר

nurit224

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

יותר נכון להגיד אחר צהריים טובים...שיהיה לכולם המשך יום טוב ( יותר טוב משלי זה בטוח ) !!

MaNcHi 135

New member
../images/Emo42.gif צהריים טובים!

מאתמול האינטרנט אצלי החליט שלא בא לו להתחבר, אז מעיין הטכנאית אמרה לעצמה, אין לי כוח שעה לחכות לשירות הטכני בטלפון, אני אתקן לבד. נכנסתי למאפיינים של המודם וניסיתי לסדר שם עיניינים אבל שכחתי לסדר את המאפיינים של החיבור
ואז זה עדיין לא עבד. עצבנית, התקשרתי למוקד להגיד להם שהמודם שלהם מעאפן ואז הבנתי שלא לנסות לתקן לבד ואם כבר אז לבדוק כל שלב. בכל אופן, הגשם נגמר, אז מה? עוד שרשור כדי שיבוא הגשם? צריך לתת מקום לאחרים... קודם כל בא לי להתחיל יפניות, כי נטשנו אותם קצת ואני מריגשה שאנחנו מקפחים אותם וגם אני יוצאת חומוס עם שמן זית מעל כשזה קשור אליהם. אז אני אתחיל לראות חנה יורי דנגו ולכבוד זה נעשה שרשור יפנים למוות. בקשר למשחק האופפה שהבטחתי להתחיל אתמול, עדיין לא התחלתי כי אני מחכה למשהו שקשור אליו, סוד! אז שיהיה לכולנו יום מקסים!!!!!

MaNcHi 135

New member
ערב מצויין../images/Emo140.gif

בדיוק סיימתי להאכיל את אחי עם הדרישות שלו לצ'יפס.... ותוך כדי הכנת הצ'יפס שטפתי את המטבח והסלון.. שאמא תחזור מהעבודה ותראה שהכל נקי! יותר נחמד ככה...

MaNcHi 135

New member
סתם משהו חמוד ../images/Emo13.gif

עכשיו אני רואה "לה לולה" בויוה. ושתי הדמויות שם דיברו על זה שבא להם ללכת לסרט. אז הבחורה אמרה "אני אוהבת סרטים קוריאנים, בוא נלך לראות סרטים קוריאנים, אתה יודע אם יש עכשיו?" הרמתי גבה ואפילו קצת צחקתי. יפה לדעת שאצליהם בקולנועים משדרים סרטים קוריאנים. הלוואי ויעשו את זה גם פה...

7han

New member
אפרופו להלו לה

ידעת שיש גריסה אסיתיית מהפילפנים

ASSIAGIRL

New member
האמת..

שכל פעם כשאני מורידה סרט אסייאתי רוב הסרטים מופיעים עם תרגום בספרדית/איטלקית מובנה
... למה אין עם תרגום עברית מובנה, למה???
ד"א.. באמת זנחתי קצת את להלולה... יש משהו חדש שם??

MaNcHi 135

New member
אממ... לא רציני...

פקונדו ולולה ביחד ביחד כביכול עברו את כל "המכשולים"... נטליה בהריון (שוב) מהבלונדי הזה והפילה את הילד כרגיל על פקונדו.. הכי משעשע זה לולה שבא לה לקרוע את נטליה כל פעם מחדש.. כאילו את פשוט רואה בחורה מתעלקת לך על החבר ובא לרצוח אותה אבל את יודעת שתידפקי אם תיגעי בה.. אני אומרת... סו היון מכלב זאב יעשה את העבודה

ASSIAGIRL

New member
אוי.. סו היון../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת לדרמה הזאת
... אולי שהוא יבוא ויציל אותי מהחיים המשעממים שלי...
אוייי.. איזה חתיך הג'ונקי הזה....
אין כאלו דברים...
ד"א.. אני רואה שעדיין הכל אותו דבר בלהלולה...
טוב.. אני אנסה להתעדכן קצת במוצ"ש..
בעצם.. יש קופי פרינסיפה.... טוב, נראה כבר...

MaNcHi 135

New member
חחחחח כן..

אני חושבת שבדרמה הזו הוא נראה הכי פחות מנושנש... הוא פשוט נשי מידי לטעמי. מהמם
אבל נשי
... חוץ מהפעמים שהוא מעשן...

leona112

New member
לי ג'ון קי לא נראה נשי בזמן בין כלב לזאב

והוא שחקן שמשחק בצורה מצויינת . ויש הרבה אסיאתיים שנראים נשיים ( האם זה אומר שהם הומאים?)

MaNcHi 135

New member
זה מה שאמרתי

שהוא לא נראה נשי שם ובשאר כן... את האמת אי אפשר לדעת לגבי זהותם המינית... לרוב ואני מדגישה- ל-ר-ו-ב כל אלה שנולדים יפים כמו אישה הם כן הומואים... וזה הוכח מדעית לפי איזה חקר שעשו פעם... לגבי ג'ונקי יש הרבה שמועות וכאלה שהוא יצא עם נשים ואפילו הייתה לא חברה עד לא מזמן כפי שהוא אמר בספיישל שהיה לו עם הזמר ההוא.. אבל לכו תדעו.. גם ג'ורג' מייקל לא ידעו שהוא הומו הרבה שנים.. אפילו היו לו הרבה שערוריות עם נשים עד אותו מקרה בשירותים עם הצלם הזה שבעצם חשף אותו והוציא אותו מהארון... אני מקווה שהוא לא! אבל אם כן... אז שיהיה לו רק טוב... ושלא יוציאו אותו מהארון כמו שעשו לג'ורג' מייקל המסכן.

למעלה