בוקר אורררר.. ..

אויש נכון מפוזרת

בוקר טוב גם לך אהרון אולי תקח אותנו לשעור ערבית או שניים? ליאור

ידעתי סבאח ידעתי מסאא

ת'בלבל לי בין השניים ועכשיו אני יודעת, ומה עם העיין של הגוזל שלך? ליאור

העין בסדר, רק מה שסביבה

גדל למימדים לא חביבים פתאום. זה אומר עוד אנטיביוטיקה וזה לא נשמע לי כבר טוב. אז קבעתי תור לאיזה נאטוראופאט שהוא גם אנטיפאט , אבל הטוב ביותר לדעתי. נראה מה הוא יאמר אחה"צ........

שתפי אותנו מה קורה

אולי הוא יתן לו איזה "קומפרסים" שיעזרו שהחמודון ירגיש טוב, אבל את מפוזרת שימרי על עצמך.. ליאור

tvrui10

New member
אז כך...המתנתי בסבלנות

שתחזירי בך מהפגיעה בידע שלי.. ולאחר שראיתי שאין לך כוונה כזו.. הפיוזים שלי קצת התחממו..(ועדיין יש לך את ההזדמנות האחרונה לחזור בך). שיהיה ברור.. ההגייה היא ב ס' !!! כל שאר הדברים מעניין את הסבתא.. כי תעתיקים בעברית כנראה כתבו אלו שלא דיברו מימיהם בערבית. בזה סיכמתי את הדיון.. השלב הבא ,כריעה על 4 (איזה נוף),ובקשת סליחה או הזמנה לדו קרב,תוך ציון מעוד ומקום.

ובכן כשר, אהרון אוקלי איש לפידות

כיוון ששני הורי דוברי ערבית. בעיקר משום שנולדו בסוריה ובעירק, ושניהם סורים. כיוון שבתם למדה ערבית במוסד מכובד מאוד. כיוון שבתם דווקא יודעת להתנצל כשצריך [ולא להנצל כשצריך, דווקא], כיוון שבתם של הורי , ולא הצעירה אלא הבכירה והבכורה היא נעל בית מעצבנת כשהיא נתקעת על נושא שולי שלא חשוב לאיש מלבדה, אכלת אותה. אומרים צבאח. ולא סבאח. מדגישים את הס' עד שיוצא עשן או רוק, אבל מלמטה, עמוק בגרון. כמו [כן, כן כן...] צדאם חסיין. אז לא אומרים צבאח פולני כזה, שבו נשמע כאילו הצ יצאה לנופש בהרי אורל, או סתם בורשה. אבל צ' היא. לך אל כל תימני מצוי,עצל, הקשב לבמטאו המקסים, וחכם. ואם לא , בוא אל אבא צ'לי לשיעור. מחאת השחורים יוצאת לדרך. [למרות שהשיער שלי נשאר אדום ינעל אבוהו] וכעת: רוח בלט אל בחר. [אמרת שאתה דובר ערבית] בחיבה - מפוזרת

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifובספרדית...../images/Emo13.gifבואנוס דיאס..../images/Emo6.gif

בוקר לך ליאור

jozefin3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifבוקר טוב חברייייה....

קפה..........עוגיות........פריכיות.........על הבוקר!! איזה כיף שיש אתכם...מגרים לי , את חושי הטעם של בוקר........
בוקר נהדר לקסם

בלו אייZ

New member
אני לא שותה ../images/Emo96.gif בחיי....

אז תה או מיץ סחוט טרי יישמח את לבבי
בוקר אור פורום
יוצאת ליום חופש/סידורים/מספרה וכיו"ב

ואוו גם אני נוסעת למספרה

אז זו אולי אותה עצמה? המספרה אז אם אני אראה אחת עם בלו אייZ ואת תראי אחת עם גרין אייZ מיד נדע שאת ZO את ואני ZO אני נשב על הים לקפה ונרכל....
ליאור

בלו אייZ

New member
חזרתי ../images/Emo68.gif ולא ראיתי גרין אייZ

מחר אהיה שם שוב לפאן קטלני לפני אירוע הברית
ואת?.... אפשר לשבת בים ולרכל גם בלי קשר

ישבה לידי מישהי

קראה ספר, לא ראיתי אם היה לה בלו אייZ אם קראת ספר במספרה , זו היית את וגם אחר כך ישבתי בחוף הים הסתכלתי על הגלים והרהרתי שתיתי מיץ פירות, היה שם חנות "מיצי" סחטו לי אחלה מיץ והיה לי נחמד אולי נשב לנו יחד בים פעם יהייה נחמד ליאור

בלו אייZ

New member
לא קראתי ספר...הוא נשאר בתיק../images/Emo8.gif

ים, מיץ סחוט, רוגע, שיחה נעימה - מתאים לי

למעלה