בוקרר טובב

אי אפשר להיות עיוורים:)../images/Emo110.gif

המורה שלי למדעים אמרה שלא
רק שזה פשוט כואב בעיניים כי השמש נורא קורנת.. אני הסתכלתי וירדו לי דמעות כי זה ממש חזק האור של השמש.. וכולם הסתכלו והם רואים מצויין
חחח:]]

תגידי למורה שלך שתסתכל הרבה זמן

ונראה אותה יוצאת לא עירוות שתעה ניסוי מה רע?! המורה שלך מטומטמתתתת

יעל 13

New member
אחר הצהרים....

קיבלתי 90 במבחן באנגלית... והיה לנו שעתיים ראשונות חופשיות...והיה מזה מצחיקקקקקק אחר כך המורה שלי התחילה לדבר רוסית...והיא לא רוסיה!! היא בכלל חצי מרוקאית! אז אני עושה לה "הנה החלק הרוסי בסיגלית יוצא..אח...רוסיה קטנה שלי
" מזה נשפכנו מצחוקקקק!!!יו כמה צחקנוו אחר כך המורה שלי לא רצתה לתת לי לצאת...אז אני אומרת לה "נו חיגית בקשה אני מתה פה!!!!!" אז היא עושה "אסור לי לתת לך לצאת" אז אמרתי לה "אה ולתת לילמות מותר לך?
" חחחחחחחחחחח אחר כך היא נתנה לי...היא אמרה " 10 שניות ואת פה...10,9,8,7,6,5,4 נו תלכי כבר" אז אמרתי לה "נסחפת!! בואי תעלי את האולימפוס ב30 שניות!! 30,29,28,27,26,25,24..." היה מזה מצחיקק אחר כך אחרי הבצפר הלכתי לסדר גבות...מחר מצטלמים לתמונת מחזור...וזהו...אחרי פסח כבר כמעט מפסיקים ללמוד ועושים חזרות למסיבת סיום...

יעל 13

New member
ערבבבב

שלשום הייתי אצל סבתא שלי...והייתי בחוץ...פתאום רוני בי באה... אני כולי צוחקת וזה פתאום אני צועקת לה "רוני!!רוני בי!!" אז היא מסתובבת וצועקת לי "יעלי!!יעל בי!!" כמה צחקנווו ואז דיברנו קצת...והלכתי להגיד שלום להורים שלה ולאח שלה..וזהו

מה../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif איך זה הגיע לפה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

התכוונתי בשרשור של השאלון

למעלה