בוקרר טובב

בוקרר טובב

אוף למה רק יום אחד חופש?! טוב לפחות עוד מעט פסח. יו ייש לי 9 שעות היום עררררררר. אורוש תהני ושמרי על עצמך.בהצלחה אם משהיא צריכה
(אחרי שאביחי עזב אני הבן היחיד)

בוקרררררר../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

אפצ'יייייייי.... הצטננתי
אווווף... לונורא
בוקר טוףףףףףףף
בהצלחה לכל מי שצריך
אני גומרת היום ב-3

גזניוס

New member
צהרייים..

קיבלתי 100 בשתי הכתבות של אנגלית=] היה היום ליקו חמה אז המורה לספרות קראה לכל הכיתה לצאת החוצה ולראות אז בערך כל השיעור היינו בחוץץ... והתבטלה לנו שעה של מדע.. וזהוו יום טוב=]

צהריייייייים../images/Emo110.gif

נתנו לנו עבודה בביולוגיה לחופפפפפש.. ונתנו שיעורים במתמטיקה.. לא כ"כ הרבה יחסית לאתמול.. היהה ליקוי חמהההההההה!! ושאלנו תמורה אם מותר להסתכל כי נהים עברים וכאלה והיאא אמרה שמותרר אבל כדי שלא נסתנוור כדאי לראות דרך פילים.. לא פיל החיה
פילים של מצלמה.. ואזזזזז הסתכלנו והיה לנו שעה חופשית אז הסתכלנוו וכולם בשיא ההתלהבותתתתתתתת עם המצלמוותתת "יואווו תראוו"
וכתה שלמה מכתה ז' היו בחווווץ ועמדו וצילמו.. ואנחנו פשוטט הסתכלנווו והיה קטע שהירח כאילו רדףף אחריייי השמששששש
זה היהה כמה פעמים.. זה מהממממממממממממממם:]] יומטוווווווווב

natali2007

New member
צוווהההרייםםם!!!

עומדד מעטט פסחחחחח!!!!!!=]]]]] אייזהה כייףף!! נישאר לי 2 מבחנים עד פסח חיחיחיחיחיחיחי..! היום הרכזת שיכבה שלנו ניכנסה לכיתה באמצע מבחן באנגלית ואמרה מי שהולך לעיוני בתיכון אז שיבוא בסוף השיעור למזכירות שאני יביא לו טופסי הרשמה.. אני כזה התבאסתי.. איך לא בא לי על התיכוןןן !!! אני רוצה להיותת קטנהההה בכיתהה ט'''!!! חחחחחחח יום טוב ומוצלח כולםם!

צצצצצהההרריםם../images/Emo21.gif../images/Emo108.gif

ואיי איזה יום כיפי היה היוםםםם בשעתיים הראשונות היה לנו תורהה וישנתי כל השיעורר כי אמרתי למורה שאני לוקחת כדורים וזהה אז פשוט אתחלתי לישוןן ולא למדתיי ואי זה היה כיףף
אחרך כך היה לנו היסטוריה ואז תושבבעע שלא למדנו שום דבר כי הלכנו לראות את הליקוי חמה ואיי איזה יפעע זה היההה ואיי ורעות הרגה אותיייי נגיד היא יוצאת מהבניין לבחוץ היא מתחילה לכסות את העינים שלה כי"אולי היא תיהיה עיוורת" חבל היא מזה הפסידהה וזהו אז היה לנו דרמה ומדעיייייםם
ואי מחר יש לי ולרעות מבחן פסיכוטכניייי
מי שעשה את המבחן הזה אני חייבת את כל הפרטיםםם בקקשההההה ספיררריי כל הכבוד על ה-100
שיהיה לכם יומקסיםם

נכון יש מחר פסיכוטכנייייי../images/Emo13.gif ../images/Emo205.gif

אני לא ילמד ערביתתתתתתתת איזה כייייייף

צהריים מצוינםםםםםםםם

יו אני כזה באה לבית ספר מתבאס שהולכות להיות לי 9 שעות ועוד תנ"ך בהתחלה. כזה נכנסים לשיעור המורה מחלקת מבחנים אומרת את שמי ואז אומרת כל הכבוד לך אני בא מסתכל על הציון והפנים שלי
לא האמנתי למראה עיני היה רשום 92 אחרי שבמחן ה1 השנה קבלתי 30+ ובשני 60+ עכשיו 92 לא האמנתי לא זזתי כמה דקות חחח. שאר היום עבר משעמם אבל במצב רוח מצויןןןן.

עשית לעצמך שינוי מין?? ../images/Emo12.gif ../images/Emo108.gif

***בא פשששששששששששש יייפההההההההההההההה קבל צלש המשך כך
****************************************************** אנייייי מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

צהרייםםםם=] ../images/Emo205.gif

אז ככה: שעתיים ראשונות היה לנו תורה
אח"כ היה לנו היסטוריה שלא למדנו כמעט ואז תושב"ע.. ואז כווווולם יצאו לראות את הליכוי חמהה... ואני מכסה ת'עיניים כי אפשר להיות עיוורים מזה.. והלכתי עם עיניים עצומות
וחברה שלי אמרה לי שתהיה רעידת אדמה
וזה בכלל לא היה נכוןןןןןן
ומתי שהיה את הליכוי חמה אני וחברה שלי עשינו דיאלוג בדרמה.. אז גם ככה לא יכלתי לראות.. וגם אפשר להיות עיוורים מזה
ואז היה לנו מדעיםםם
שפשוט כבר נרדמתי
ואז הלכתי הביתה=]

למעלה