רק דיברתי המחשב כולו נתקע לי בגלל תפוז...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 2/2/06 #22 גממממלךך?../images/Emo110.gif אני כשתפוז נופל אז תמיד החלון של האינטרנט נתקע ואני יוצאת דרך הסיים משימה [alt+ctl+delete] וזה פסדר תנסי:]
גממממלךך?../images/Emo110.gif אני כשתפוז נופל אז תמיד החלון של האינטרנט נתקע ואני יוצאת דרך הסיים משימה [alt+ctl+delete] וזה פסדר תנסי:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 3/2/06 #47 ../images/Emo12.gif, גמניייייייייייייייייייייי כל שניה בערך עושה סיים משימהההההההה
ה הדסי מתה על אגמי New member 3/2/06 #49 תראי../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif לא למדתי מהטעויות.. כל שניה נכנסתי שוב ושוב זה עשה לי סיים משימה תמיד מתי שהאתר נתקע אני לא נכנסת אליו שוב.. אבל עכשיו כל שניה נכנסתי מחדש.. , וכל פעם אותו סיפור
תראי../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif לא למדתי מהטעויות.. כל שניה נכנסתי שוב ושוב זה עשה לי סיים משימה תמיד מתי שהאתר נתקע אני לא נכנסת אליו שוב.. אבל עכשיו כל שניה נכנסתי מחדש.. , וכל פעם אותו סיפור
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/2/06 #53 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif גמני ככה.. הייתי בטוחה שזה רק אני..
ר רעות האכלנית New member 2/2/06 #24 ערב טובבבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif ערב מצויין לכווווווולם
י יעל 13 New member 2/2/06 #31 ערבבבבבבב הייתי עם חברה במסעדה חחח שחזרנו אמרתי למישהו ברחוב הייייייייייייי חחחחחחחחחחחח מסכן לא הבין מאיפה צצתי לו
ערבבבבבבב הייתי עם חברה במסעדה חחח שחזרנו אמרתי למישהו ברחוב הייייייייייייי חחחחחחחחחחחח מסכן לא הבין מאיפה צצתי לו