לא..הרבה עצובים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 2/2/06 #17 מי שבתגובה מעלייך^../images/Emo110.gif ומה קרה? חח קודם זה עשה לי X על האייקונים..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/2/06 #38 אולי פשוט|תתמנון| תכנס לכינוי שלי ותכתוב מה שאתה רוצה? אני רואה שאתה כבר רגיל לענות במקומי ואתה רוצה אולי לעשות לי גם ת.ז? לא כי נראלי פשוט שאתה יודע יותר טוב ממני את השם שלי..
אולי פשוט|תתמנון| תכנס לכינוי שלי ותכתוב מה שאתה רוצה? אני רואה שאתה כבר רגיל לענות במקומי ואתה רוצה אולי לעשות לי גם ת.ז? לא כי נראלי פשוט שאתה יודע יותר טוב ממני את השם שלי..
ש שריתוששששש New member 3/2/06 #41 אוקיי לא הבנתי כלוםםם... מהתחלה... מיכל כתוב לך בתעודת זהות שקוראים לך שולה? כאילו השם השני שכתוב חוץ ממיכל זה שולה?
אוקיי לא הבנתי כלוםםם... מהתחלה... מיכל כתוב לך בתעודת זהות שקוראים לך שולה? כאילו השם השני שכתוב חוץ ממיכל זה שולה?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/2/06 #42 אביחייי היא עוד מאמינה לךךך../images/Emo110.gif לאאאאאא מממממש ללא.. השם היחיד שלי זה מיכל אביחי סתם מחרטט לך בשכל
אביחייי היא עוד מאמינה לךךך../images/Emo110.gif לאאאאאא מממממש ללא.. השם היחיד שלי זה מיכל אביחי סתם מחרטט לך בשכל
ש שריתוששששש New member 3/2/06 #43 זה בסדר... הבנתי שמתי לב שאביחי נשאר עדיין קטן... כנראה שהוא לא באמת בן 15 אוהב לעצבן אנשים כנראה...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/2/06 #44 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif שהוא יראה תהודעה הזאתת..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/2/06 #46 אסור לו.. הוא רעעעע!../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 2/2/06 #19 זה תפוז לא הפורום../images/Emo110.gif יש להם תקלות בינתיים אז בקושי אפשר להכנס..