בוקרר טובבבבבבב

צהריייייים../images/Emo110.gif

אמממ היה לי מבחן ביום שלישי משווה בערבית
והיא אמרה ציונים.. וקיבלתי 93
הלך לי אחלה:] אבל יש לי הרגשה שהיא הקריאה בטעות תציון של המבחן בקודם כי גם בו קיבלתי 93.. וניסיתי לשאול אותה ולא הצליח אז הלכתי
אני אשאל בשיעור הבא.. ועשו לנו בוחן פתע היום:S וחזרתי ב4 וחצי מהבצפר.. והקטע שאחותי לא חזרה בכלל.. ולא לקחה פלאפון ולא כלום.. ומנסים למצוא אותה עכשיו.. יומטוווב

חחח תנקס../images/Emo110.gif

היא שכחה מפתח בבית ולא היה לה איך להכנס.. טוב שהיא לא שכחה תראש.. מיליון פעם מזכירים לה בבוקר..

צהריים טובים

איזה מבחן קל היה מקווה לקבל ציון טוב. חופי יש לי ציון יותר טוב ממך במשהוא חחח לי יש 100 בספורט חח. אור אמרת שאת קמה ב12 אז צלצלתי ב12 מה הבעיה?! ולכן מחר אני יצלצל ב1 כי אמרת היום שאת קמה ב1.

החלום ההזוי שחלמתי../images/Emo26.gif

היה לי מבחן בנביא על פרק 1 ולא על 20 פרקים (מה שיהיה לי) ואז פתאום אני הייתי בהפסקה וראיתי את יהודה לוי רץ בבצפר שלנו וקראתי לו והוא לא ענה לי ואז עליתי לכיתה והמורה שאלה אותי: "למה איחרת"? ואמרתי לה לא יודעת ואז היא אמרה לכתוב את כל הפרקים וילדה אחת בכתה וזהווו
איזה חלום הזויייי

חופייי

New member
../images/Emo41.gifהיתה שאלה כזאת במחן-אתם נופלים

כידוע לכם היה לי היום מבן בתעבורה והיתה שאלה כזאת... "איזה צבע ברמזור יבוא אחרי אור אדום"... האפשרויות..: 1.צהוב 2. ירוק 3 ירוק צהוב 4. אדום צהוב כולם אמרו צהוב אבל מסתבר שזה אדום צהוב...ואין הכוונה פה לצהוב מהבהב... חחח כולם נשפכו מצחוק כי המורה גילה כי כולם התלוננו שזה לא נכון...חח אשכרה שאלה לילדים מוגבלים!

למעלה